Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 571
  • 649
  •   1
Отговори
# 525
От продукцията като нищо ще посочат , Хриса , ей така защото другите не я търпят и няма да гласуват за нея и пак ще има врясъци и истерии.
Айде стига вече с кандидат фермерството на Караньотов.
Искам  да го видя като ратай.

# 526
Да, досадно ще стане, ако пак Ивайло е кандидат-фермер. Ама Цецко ако падне, както ни се иска, кого би посочил?
Ай да видим кой ще победи първо, да не вземе манго да ни изненада, че тогава и той ще се бори за шефското място.
Ама чак пък Хриса да посочат от продукцията, не знам, всичко е възможно, тя им е безценната находка на И и А...

# 527
От продукцията едва ли ще предложат Христина за фермер на седмицата, но Цецо за отмъщение може да я предложи.  Twisted Evil

# 528
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
При това Петльовден е на 02.02., всеки път някакви ритуали се пресъздават по времето, по което са там, сега от трън, та на глог...може и да греша, не знам. Peace
Мери, Иван и Андрей казаха, че всяка седмица ще запознават участниците с по един обичай. Ако през август и септември няма чак толкова много празници, свързани с различни обичаи, нищо чудно да са избрали някои от по-интересните като цяло.

# 529
Да, явно е така, Рейна, може и да са поизчерпали възможностите в предишни сезони.

От продукцията едва ли ще предложат Христина за фермер на седмицата, но Цецо за отмъщение може да я предложи.  Twisted Evil

Това ще е голем смех, а пардон, атракция. Joy

# 530
Да, досадно ще стане, ако пак Ивайло е кандидат-фермер. Ама Цецко ако падне, както ни се иска, кого би посочил?
Ай да видим кой ще победи първо, да не вземе манго да ни изненада, че тогава и той ще се бори за шефското място.
Ама чак пък Хриса да посочат от продукцията, не знам, всичко е възможно, тя им е безценната находка на И и А...
Права си Ние хубаво си правим сметки, ама представяш ли си вЕрно манго да вземе и да бие.
Ние май категорично сме решили че ще падне ама....

# 531
  • Бургас

Права си Ние хубаво си правим сметки, ама представяш ли си вЕрно манго да вземе и да бие.
Ние май категорично сме решили че ще падне ама....
Цецко бил 80 набор... Astonished Аз го мислех за 45/50 годишен някъде.
С малко повече късмет, не е като да няма шанс...

# 532
  • London
Видях промото и как Роман се запали. Интересно защо не дават при игри с огън огнеупорни костюми. Човека навярно и ръцете си е изгорил при гасенето и краката.....не знам как ще продължи напред в такъв случай. Изгарянията си болят и не са шега работа.

# 533
  • Другата България
При това Петльовден е на 02.02., всеки път някакви ритуали се пресъздават по времето, по което са там, сега от трън, та на глог...може и да греша, не знам. Peace
Мери, Иван и Андрей казаха, че всяка седмица ще запознават участниците с по един обичай. Ако през август и септември няма чак толкова много празници, свързани с различни обичаи, нищо чудно да са избрали някои от по-интересните като цяло.
Grinning СлучаЕност? Ок, щом казваш, възможно е аз да не съм права. Peace
Цецко бил 80 набор... Astonished Аз го мислех за 45/50 годишен някъде.
Shocked И аз. Така ми изглежда.
Роман се е запалил? Ужас, това е супер неприятно. Ето му го шанса на ромЪТ.

# 534
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, не, не казвам това. Просто предполагам, но това не изключва да има умисъл, разбира се. От опосумите очаквам всичко.  Laughing

# 535
Само не разбрахме Цецко и Нури дали са яли от петльовата чорба.

# 536
Видях промото и как Роман се запали. Интересно защо не дават при игри с огън огнеупорни костюми. Човека навярно и ръцете си е изгорил при гасенето и краката.....не знам как ще продължи напред в такъв случай. Изгарянията си болят и не са шега работа.
И аз го видях.Дано да не е нещо сериозно и да ни го дават в промото за да подсилят напрежението и интереса.
Ама като го видях нещо се притесних , че мангото може и да бие.
Как пък от никъде не изтече инфо кой е бил на този дуел.
Някой да е виждал Роман или Цецо...преди около месец.

# 537
  • Вестерос
Относно Петковден и петела. Няма общо с 02.02. А Петковден е утре.
Скрит текст:
Тиф, Петковден е на 14.10.
Не е утре.
Това за Петльовден сте го коментирали, не изчетох всичко, но и според мен имаше малко елемент на умишлена провокация отново към Нури. От всички обичаи точно този да пресъздават...знам ли, може и да е случайно, но аз вече не им вярвам.
Да, 14, не знам що съм писала утре Grinning

# 538
Имам един въпрос към всички - кога е по-удачно да се пуска нова тема - късно вечер в неделя след дуела или в понеделник сутрин?
В неделя да се пише в седмичната, да не се прекъсва дискусията, а нова - в понеделник, за мен е по-удобно, признавам си, заспивам след дуела обикновено. Ако иска някой друг да я пуска, разбира се.
Моля кажете какво да правим, за да е удобно за всички! Благодаря предварително!

# 539
  • Вестерос
в понеделник

Общи условия

Активация на акаунт