VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 396
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 680
Sunglasses
 Ми знаеш ли... Ще се чуе то.

# 1 681
Ако са знаели за плода и не са казали - кофти. Грейпфрута е особен, не е като ябълка или банан, които имат много захар в себе си. Ма чак да не можеш да изтраеш до сутринта да отворят склада.
Получава се с Ваня и Божа като слама и огън - едната - Ваня - подхранва слабостите си със слабостите на другата - егоизма на Божа - и настава война направо.

Въпросът с грейпфрута е принципен - не е толкова за плода, колкото за отношението. Ваня каза, че усеща негативизъм от страна на Божана. Историята с грепфрута е само един от доводите защо тя така чувства нещата.

# 1 682
Грозно е да се броят залците на гладния човек. Имам близки на медикаменти, те ТРЯБВА да ядат, защото не може да пият хапчета на гладно. Тъпакът Ричи може да изяжда каквото на когото намери, а на Ваня и хляб не и се полага, така ли? Естествено, че няма да яде буламачите на човек, който и е неприятен и за когото смята, че е злонамерен към нея. И аз не бих яла нещо, което враг ми сипва.

# 1 683
  • София
Грейпфрут не искам да виждам поне три месеца Joy
Голям въпрос стана, макар, че всичко се разбра още от първите постове. 

# 1 684

Тук по-добре ли се вижда ?

Изглежда ми, че това са Жана и Рози, може да е Ваня. Жана да е отишла пак да й се извинява.

# 1 685
Грозно е да се броят залците на гладния човек. Имам близки на медикаменти, те ТРЯБВА да ядат, защото не може да пият хапчета на гладно. Тъпакът Ричи може да изяжда каквото на когото намери, а на Ваня и хляб не и се полага, така ли? Естествено, че няма да яде буламачите на човек, който и е неприятен и за когото смята, че е злонамерен към нея. И аз не бих яла нещо, което враг ми сипва.

И аз така не ям, когато свекърва ми носи нещо. Joy

Божана ми напомня на оня анимационен тазманийски дявол - стои, стои тихо и изведнъж почва да се мята, да се върти, да ръкомаха и да хвърля плюмки. После изведнъж спира и пак спокойна.

# 1 686
Ми то и аз усещам негативизъм всеки ден, ама не съм забегнала на остров самотен в океана, социални умения им казват някои. Няма какво да се отрича - Ваня си е драма куин и то не е от вчера.

# 1 687
Това че на Ричи поведението е абсурдно не прави това на Ваня нормално... Съжалявам...

# 1 688
Аз си заключвам пръстите...и ляпам, лапам...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 689
Предвид здравословното й състояние, хлябът й е по-голям враг от Божана....

# 1 690
Аз си заключвам пръстите...и ляпам, лапам...Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy  Joy  Уффф, Тетаааа

# 1 691
Предвид здравословното й състояние, хлябът й е по-голям враг от Божана....

Моят дядо от много години е диабетик на инсулин и колкото ѝ да е гладен, никога няма да изяде пет филии хляб. Ще си изпържи две яйца или ще изяде една купа кисело мляко с една ръжена филийка хляб, но пет филии бял хляб...

# 1 692
  • София
Във всички снимки от клиповете, мъжът определено ми изглежда да е Ричи ...

Но пък жената на мен ми прилича на Мира !?!

Хич не се връзва.

# 1 693
  • Някъде в Матрицата
Синди и Кулагин са. 😂😂😂

# 1 694
И къде ѝ е косата на Мира? 

Общи условия

Активация на акаунт