VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 406
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Петко дали е подлагал Яна на изпитания - жалко, че няма кой да го пита.. Дали й е казвал, че е фалирал, че дължи няколко милиона на НАП, че заминава да учи в чужбина... А Наско дали ще се вслуша в съветите му и ще пробва да ги приложи на Мира? Joy
Абе, то има, ама кой смее "да му дава наклон" на въпросите и отговорите на Мутраки... тва да не са Кулагин, Рози или Ева...   Rolling Eyes

При последната бая хора се изредиха... Путкан - като пръв изтезател, после Ваня - щото по-безгрешна от нея е само Мира /по този въпрос двете може да ударят лют спор с по една тежка Библия в ръцете Mr. Green /, а накрая и Брадъра, който я довърши, щото тя си е престъпничка... така постъпи и с Ванко1... той Брадъра не обича престъпниците... мдаа...  smile3521

Ми така, де... в тая къща е забранено да послъжеш от неудобство  Embarassed... толерират се само гранде лъжите,  мутрите-лидери, актьори - които са били в обувките на Левски и по някой и друг шамар от време на време... ей, така... за назидание...   Naughty

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 16:58 от art deco

# 1 666

Тук по-добре ли се вижда ?

# 1 667
# 1 668
  • София
Значи и във ФБ се е разнесла новината.
И официалната страница във ФБ свалиха клипа и качиха новия.
Народа пита защо, ама няма кой да ти каже Joy
И там много хора бяха разпознали Божка.

# 1 669
Сто процента проблемът не е Божка тук.

# 1 670

Жената определено прилича на Божана.Мъжа, не знам....

# 1 671
  • Испания
Житейска математика от Миглена Ангелова - На кафе (03.10.2018)

# 1 672

Жената определено прилича на Божана.Мъжа, не знам....

Мъжа ми прилича на Стефан. И на мен не ми се вярва но.... Петко е с почти обръсната глава отзад, а тук се вижда, че бая косица има. Другия вариант е да е Кулагин, но тогава нямаше да свалят клипа.

# 1 673
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Скрит текст:
Не, тук мъжът е с повече коса и накрая ще изкарат, че е Ричко. И цялата конспирация отива на кино.  Laughing

# 1 674
  • Испания
ББ си вдигнаха днес рейтинга до небесата. Да не мислите, че не знаят какво промо са пуснали?

# 1 675
Отделно са захлебили от участника в промото.

# 1 676
Театър ли ще гледаме довечера?
Надпис от предаването "На кафе" - "Стефан ще номинира РичарТ".

# 1 677
Тета, чукай на дърво, че си здрава и не знаеш какво е. Ако взима медикаменти не може без да яде и то по няколко пъти на ден. Иначе има прилошаване. И като няма друго....каквото има.

Имаше сготвена храна от Божана, но Ваня нали беше сърдита заради изхвърленото "лекарство" и отказа да яде от храната, приготвена от Божана и реши да се натъпче с пет филии хляб от инат.

# 1 678
  • Испания

Имаше сготвена храна от Божана, но Ваня нали беше сърдита заради изхвърленото "лекарство" и отказа да яде от храната, приготвена от Божана и реши да се натъпче с пет филии хляб от инат.

# 1 679
Косата на мъжа от клипа е точно като на Петкан. Просто разбирам от коси, а и това, че клипът е сменен за мен е много показателно.
Ми петкан е звъннал едни телефони..заплашил е ББ, че няма да си намери вече работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт