VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 409
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 650
Не, но в темата има скрийншот.

# 1 651
Каква конспирация сега...ще ходя на тренировка, а вместо да си правя упражненията, ще мисля кой и какво е правил Joy и каква драма изпускам Joy Как ще изтрая до 9 часа, не знам. Определено живна интереса ми 

# 1 652
  • Испания
Кои са лагерите в къщата на VIP Brother - На кафе (03.10.2018)

# 1 653
Защо мислите че няма да го излъчат, ако е била Божка?
Защото не се знае знае мъжът кой е. Според мен е Стефан, Петко има по- къса коса

# 1 654
Сега няма да кажат нищо повече по този въпрос Simple Smile Ще остане загадка..

# 1 655
Сега Гала и Яна няма да имат мира.....Ако не излъчат и клипа и не се изясни кой е бил не ми се мисли на Петко и Стефан като излязат какво ще им се струпа на главата. Майтапа настрана, аз мисля, че не нито един от двамата. Но ако не се види кой е, тези двамата ще си имат семейни неприятности.

# 1 656
  • София
Стефан и Божка, това не го очаквах.

# 1 657
Косата на мъжа от клипа е точно като на Петкан. Просто разбирам от коси, а и това, че клипът е сменен за мен е много показателно.

# 1 658
  • Бургас
Щото пък Стефко знае езици и е много успешен милия.Ако рязко му се затвори разпънатия чадър какво ще прави този смешник ми е интересно!?
Кой е той,че да обрича на провал мечтите и амбициите на хората!?

# 1 659
Добре де, ако клипът е сменен, значи някой отвън е гледал, познал е хората и е станал мега скандал за да го свалят. За да стане мегаскандал, някой от обвързаните ще да е участвал в аферата.

# 1 660
А във Фб има коментари, че това в клипа с Ричи, е Диона...

# 1 661
Ваня на мен ми излъчва злоба. Изглежда ми много комплексирана и озлобена. Също смятам че много умело се е научила да хиперболизира проблемите си,за да манипулира околните. Изглежда като да се чувства изключително добре в ролята на жертва, все да не е тя виновна и все да става на нейното. Абсолютна кралица на драмата.
Не знам каква е истината за излизането и от Тоника, но беше изключително грозно да прехвърля вината на починал човек, който не може да се защити, а Ева явно не е била там, за да потвърди или отрече.

# 1 662
А във Фб има коментари, че това в клипа с Ричи, е Диона...
Е, че тук няма никаква интрига, що да го трият чак......

# 1 663
Щото пък Стефко знае езици и е много успешен милия.Ако рязко му се затвори разпънатия чадър какво ще прави този смешник ми е интересно!?
Кой е той,че да обрича на провал мечтите и амбициите на хората!?
Е, той е ТВ водещ моля ви! Всъщност нужно ли е в това шоу всички да имат някаква връзка с Гала за да взимат участие? Очевидно други умения не се изискват.

# 1 664
  • София
Значи и във ФБ се е разнесла новината.

Общи условия

Активация на акаунт