VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 630
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Испания
Темата е за обсъждане на формата и участващите в него, не за лични нападки към пишещите.

# 2 401
  • 221B Baker Street
Йоу, брадърки! Стига, котарачета! Ши въ искажа на домоуправителя! А той не наказва като Ричо с мекици, ми звънка путилифона!

# 2 402
Моята интерпретация от това, което чух: Мира нещо е подкачила Кулагина, той я обидил май, Наско си изпуснал нервите в стил "втория Плачков" и пернал на Кулагин шапката, пък Ваня и Ева са възмутени от солидарност.
И аз така разбрах лайфа. Защото е Кулагин, могат да правят уж майтап с пражките му...или там каквото е било. Ама що не го направят с Петко? Всички са мега прости, деградирали хорица..
И Мира, и Наско гледаха като н@@..ни.
И не само те. Седят всички на общата маса и мислят как точно да извинят гузната си съвест. Така видях аз нещата.
Ваня и Ева няма да ги коментирам. Те са накъдето ги повей вятъра.
И знам, че Кулагин пак ще излезе прав.

Нинче, зет ли си,снаха ли си...
Я с този тон при Ричиту.
Ем не се стърпях.

И да подкрепя мнението за Нора,мисля че беше на акоискашвярвай На същото бях и аз в началото на сезона. Hands Plus1

# 2 403
Не мога да сметна сметката ,Мира каза ,че Ева е само "няколко години по-възрастна " от майка и.
Според уики ,Мира е 72 набор. На колко е майка и ,респективно Ева?

# 2 404
Пак ще тормозят и унижават Кулагин, ще му влизат по стаята, ще му мятат чаршафите и подобни.
Как това изобщо се допуска?
Глупава маса от хора.

Ами какво друго да измислят? Ако Петко имаше телефон - щеше да звънне и да оправи нещата, ама в Къщата няма и се налага да прави лични визити.

# 2 405
Кулагин както винаги е отвратителен

Как разбра, като не излъчиха самия спор? Петко ли ти каза?

Нагледен пример за отношението към Кулагин вътре. Обаче вътре. С този кастинг на хора,които се показаха в пълния "блясък" що за стока са,да кажем- бива...
А на тези отвън какво им е оправданието? Отговор не искам.

# 2 406
  • Испания
Не мога да сметна сметката ,Мира каза ,че Ева е само "няколко години по-възрастна " от майка и.
Според уики ,Мира е 72 набор. На колко е майка и ,респективно Ева?

Добрева е на 45 години, Костова - на 61.

Ева - на 65.

Добрева с майка си:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 01:51 от smileys

# 2 407
Сега с тая снимка на Ричко Мекичко по гащи и с липсата на к'вото и да било в гащите, ще сънувам кошмари 😨 то за това Розмаринчето е недоволно. Кучето ми има по-голям корнишон. Горкото момче. От преяждане с мекички ли, какво...той за това го играе сега подло зло джудже.

# 2 408
Ники Кънчев  започва да ме дразни като повтаря ,че Ричето е от Мадан. Като се оливат другите ,не чух да се повтаря ,че Ева е с айтоски манталитет, Мира е от Златоград , Ваня от Димитровград ...

# 2 409
Коя е песничката дето върви докато Ричиту и Рози са на кълбо?

# 2 410
Не мога да си обясня човек като Ричард колко комплексиран и жалък трябва да е, за да си позволи такова държание. Цял епизод не спря с излагациите си и в стремежа си да се покаже какъв мъжкар е, не се усети колко дълбоко се закопа. До сега само ви четях, но от епизода тази вечер съм силно възмутена от това жалко подобие на нещо си, щото даже и мъж не мога да го нарека.Направо ми идеше да му се изхрача в мазния перчем докато го гледах как не спира да дудне. Пълен жалкар, а тая която ще се хване за него, ще е още по-зле от него.Просто нямам думи, освен да го псувам до сутринта.Мишка...
То и Ванко 1 доста се поизложи с "мъжкарките" си приказки относно онази мисия, но той го правеше поне една идея леко забавничко, ако може така да се нарече, докато тоя жалкия е толкова нагъл и прост и не спира да се бие в гърдите.Не не ужасТ...гнус

# 2 411
Тоя Ричи ми е изключително противен, държи се като маймуна, или по-добре да не ги сравненявам, че маймуните обиждам. Егати сендурското, комплексирано разсъждение. Рози дето не му пусна и как се озлоби.Вече почна да се прави на мъж, той щял да си вземе решение,той може да решава, пфф.. малоумник! Мишка! Ужас! Как една жена ще го командва и той вярвам, че чак и човекшки живот ще прежали, само и само да спечели. Гнус!

# 2 412
Ричко беше много тъп, ама вече сте го обсъдили.
Хайде идвайте на закуска- мекички и ошаф от маслинови костилки съм ви спретнала!

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 08:44 от mariat

# 2 413
Ричко ясно - сбъркан, смотан и загубен егоист от детската градина. Поне да беше обяснил разбираемо защо иска да я изгони за да не си мисли зрителят, че е понеже не му е пуснала. Но и Розито се изложи - сцената в леглото където отстрани поне изглежда, че се случва нещо, нищо че Ричи каза друго - жената очеизвадно си се кефи на мъжки ласки и май е забравила, че нейният човек може да го види. ЗакачКали се моля ви се.

# 2 414
Ха добро утро !
Последните 5 страници с личните писания на 2 те потребителки , много ме напрегнаха!
Нещо модераторска метла, ако може да мине да замете няма да е зле.
В къщи ми се смеят вече, хем съм върл фен и се пльосвам пред ТВ, хем в 22ч вече съм заспала Embarassed Embarassed Embarassed ...ми ...гига тъп е тази година , приспиват ме с еднообразието.

Продължавам да съм фен на Божана на фона на останалия миманс.
Кулагин да не ми е в къщата милия , ще бъде бит като пернишка булка, ама за формата е единствения уцелен от ББ.
Много е точен в наблюденията си, прекалява с вулгаризма в изказа обаче , ако беше по ОБРАН  Wink направо фаворит!

Определено останалите са дъно и под дъно.

Общи условия

Активация на акаунт