VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 647
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 355
Моята интерпретация от това, което чух: Мира нещо е подкачила Кулагина, той я обидил май, Наско си изпуснал нервите в стил "втория Плачков" и пернал на Кулагин шапката, пък Ваня и Ева са възмутени от солидарност.

# 2 356
  • Испания

Ама кульо защо е изгонил Ваня от леглото и , кой е на неговото легло. нещо става там, не им е скучно.  са обединени Flushed

Тя и Ева се изнесоха, когато Кулагин каза, че изпълнява мисията и трябва да спи в тяхната спалня.

Ричард пак ще "преценя". А РозмариН го защитава. ЖДНБ!

# 2 357
По принцип Ваня и Кулагин би трябвало да спят заедно по правилата на мисията, Ева спеше при Стефан последно като гледах, ама сега заради скандала, Ваня щяла да спи на дивана, за да не е близо до Кулагин. Ох...

А Ричи бабин какво се обясняваха с Петко, някой схвана ли?!

# 2 358
Аз изпуснах първите минути, защото доглеждах същинското предаване . Мерси.

# 2 359
Биги тая година не може да си озапти виповете. Вярно, правят му сеир, обаче масово отказват мисии, нямат дисциплина, а само претенции. Лигави лайнца.

Май наистина трябва следващия сезон да си е нормален Биг брадър сезон, както преди мноооого страници някой предложи.

# 2 360
  • София
Доколкото навързвам нещата, Мира обидила Кулагин, той и го върнал и Ваня му каза "това, което ми чуха ушите... няма да спиш тук."... Насето като рицар на Мира го ударил или искал да го удари и понеже слугите трябва да спят с господарките, той иска да влезе в стаята на Ваня, но тя и Ева го гонят... мъжовете пък му пречат да не влезе през вратата... офф...  Sick

# 2 361
  • Испания

Точно над твоя пост писах. Те го навиват да не говори с Кулагин, а Р. щял да преспи и да "преценя".
Той си бил отделен играч. Сам влязъл и сам ще излезе.

И... те така!

# 2 362
Всички слуЬгинки как са се събрали пред вратата и се хилят.
И с тези шапчици... 😂 Дано направи някой скрийншот!

# 2 363
  • Ilkeston
Много е забавно, Кулагин пак ги завъртя на лакирания си пръст 😁
Цялата къща е будна и домсъвета ръси мъдрост след мъдрост.

# 2 364
Рози ми е странна, това момиче някаква позиция ще има ли някога въобще и за нещо?
С или против Кулагин е?

Явно номинациите дори не значат нищо за никого вече, съвсем я карат през просото.

# 2 365

Точно над твоя пост писах. Те го навиват да не говори с Кулагин, а Р. щял да преспи и да "преценя".
Той си бил отделен играч. Сам влязъл и сам ще излезе.

И... те така!
Това за "преценя" даже го и чух, но не разбрах какво ще преценя и какво се иска от него...

# 2 366
Уф, Ричи, не си виновен ти, акушерката е виновна, че не ти е отрязала главата, а пъпната връв.

# 2 367
Според мен Ева е страшно лицемерна.Първо обижда Мира като селска клюкарка зад гърба й ,после била го изиграла , не може да застане зад думите си . Въобще тази година нямам фаворит,за мен това не са ВИП ,половината от тях не знаех кои са даже. Особено тази Роузи с нейния български и първо имала гадже,после се гушка с Ричи, пълна глупачка. Атанас ми беше фаворит обаче като видях как номирина Диона вместо да я подкрепи като рап изпълнителка и ми стана ясен. Кулагин много тормози хората,аз не бих издържала така да се държи с мен ,щях да го сбия,определено. Тъпо беше като обиждаше Диона,че била дебела,като дори не знае дали е от храна или болест.Обаче пък от друга страна Кулагин е единственият който си седи зад думите и обижда открито,а не зад гърба.

# 2 368
  • Испания
Кой се възхищаваше оня ден, че изпълнявали стриктно мисията, м?

# 2 369
  • ВАРНА
Моята интерпретация от това, което чух: Мира нещо е подкачила Кулагина, той я обидил май, Наско си изпуснал нервите в стил "втория Плачков" и пернал на Кулагин шапката, пък Ваня и Ева са възмутени от солидарност.

Е при положение че някой е обидил любимата му леля Мира - няма как да не скочи.

Общи условия

Активация на акаунт