VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 126 963
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 535
За Пепа ясно.
Другите като знаят, обаче...Що тъй двоен стандарт?

# 2 536
Интересно е кой взема на сериозно хора като Папи, с този му външен вид плюс изявите с т.нар. му мегахит, аре стига ве, правел реклами, и издал нещо там книжле, значк иска да каже нвщо все пак, но на кой, какво точно, досега не се разбра. Нито сексулаността му, нито характера, нито какво иска да покаже, да заяви. То е едно постоянно монотонно цупене на тия устнички, смешен мишкарски поглед и опити да каже нещо, иначе нищи там, търси одобрение в другите, но накрая едно голямо нищо. Нз кои са му феновете, непонятен ми е. Мира е жалка. Наско да й дава банана и да се свършва тоя резил.

# 2 537
Страхуват се от Кули, че много не му пука да е различен, а те не могат да посрещат атаките му, затова така плачат. А Пепа се стреми да е мирна и кротка, те и с другите безличия така постъпват - коалират се с тях срещу "Демона".

П.П. Допълвам за Ева, че и аз отдавна се чудя какво толкова се засегна от думите на Кули, че трябва да продължи живота си и опита да намери човек. Ми всенародно са я знаели, че изневерява, сега обаче "Как ще ми говори така, аз съм вдовица." Кой я знае какви ги върши пак, всъщност ако някой друг ѝ беше казал това, нямаше да реагира по този начин, сигурна съм поне не с такъв апломб.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 14:54 от Си*

# 2 538
Чудя се как тези хора в къщата нямат реална самооценка за себе си. Като се започне от Ричи- "предприемачът, който не приема чужди мнения и разпореждания”, Роузи правеща се на загубена в превода, на жертва на Ричи, но също толкова лицемерна. Мира и Ваня, които се имат за праведни и добри, но ако се вгледат в 10-те божи заповеди нарушават поне 8 от тях на всеки час. Защо Ева приема с лошо идеята да продължи живота, да си намери приятел? Ако е можела да има любовници, докато е била с мъжа си, какво по-естествено от това да има сега, когато него го няма. Петко и Стефан са малко като селски хитреци, Андрешковци с верни три рецепти за всеки в живота и с това чувстващи се нравствен коректив. Лорчето и Папи като сбъркали в някакъв момент сега се пазят да не ги помислят за това, което са. И Наско, който много иска да си повярва, че е мъж с тежест, но греши като залага на насилието и агресията като решения. Валентин най-малко го разбирам, но очевидно се е подготвил за играта и поне не претендира да е нещо, което не е. С изключение на това, че е Алфа и най-велик. Мъжкар. Но и учени, и публика му го потвърдиха. Не съм подозирала, че ще го напиша, но е примитивизъм да виждат в него някаква нараненост от детството и с това да го принизят.  Цветно човече, ще се запомни с участието си. Май само за него ще ми е интересно как ще се развие след формата.

# 2 539
Това за Ева с любовниците не го знаех, новина?

# 2 540
Папитко за "писател" е с много беден речник и използва потресаващо много чужди думи...
А как тъй Мира може да бъзика Кулагин за прашката, пък той никой за нищо ллично не може да попита...

# 2 541
Относно елиминациите, дето по-напред се писа, че ББ променя правилата - не ги променя. Винаги са първите трима с най-висок вот. Ако на вот са повече хора, то тогава се броят всичките. Ето вчера бяха по един с висок вот и затова са трима, докато миналата седмица бяха един с 4 номинации, двама с 2 и трима с по една и затова имаше 6 души за гласуване.

Относно смененото видео - на него се вижда, че мъжът и жената са под едноцветна завивка. А Роузи и Ричи мисля бяха под цветна завивка. Това лесно може да се провери.

Ваня ми е като от секта. Това расо от мисията, много ѝ подхожда.

# 2 542
Мира прилича на Гринч заради филърите в горната джука. Иначе не е състарена. По скоро недоспала. А тия торбички може и да са от проблем с бъбреците. Рози е играч ама май ще надиграе себе си
те филърите май са в разстоянието между устните и носа 🤣 устната изобщо не ми изглежда голяма ...
от каквото и да са торбичките не е оправдание да изглежда така, още повече , че има финансова възможност да се поправи ...

в устната са филърите ама те няма как да много да уголемят иначе тънка устна. По-скоро придават тежест и устната увисва като разстоянието до носа съответно се увеличава. На всички в филъри се получава така, колкото и малко да сложат. Викат им duck lips.
За съжаление болни бъбреци с пари не се лекуват. Има начин, но явно жената няма време или не си дава зор да се погрижи за здравето си. Но парите точно тук няма да помогнат. А ако не си доспива и този проблем не може да реши докато е в къщата
филърът се разгражда ... следователно тя явно се харесва така щом го поддържа ... а за да не се получи този дък липс, който описваш се преценя какъв филър да ти се сложи, за да не стои така ... по скоро ми прилича на нескопосана работа, защото съм виждала тънки устни, направени леко обемни без такаво чудо ... а за финансовата възможност имах предвид да се погрижи за лицето си ... другото което е - ако имашя проблемни бъбреци щеше ли постоянно да се налива с алкохол , по съм склонна да мисля, че й е от алкохола ... едва ли е от недоспиване, тя и на визитката изглежда такя

# 2 543
Ами те са тълпата, той е черната овца и те заради стадния инстинкт не го приемат и кълват, тикайки се един в друг като кокошки и се обединяват срещу него, въпреки че не се харесват помежду си много.
Преди Биги не ми беше много симпатичен, но след като излезе Нора все повече ме дразнят с отношението си към него. И пак не толкова харесвам него, колкото те ме настройстват сами срещу себе си и избирам него като по-приемлив.

Записа от целувката е друг, разбира се, подмениха го.

# 2 544
  • София
Ехе, ама има речник той Joy измисля ново значение на думите. Няма да забравя : Да се държим по цивилен начин  Stuck Out Tongue Winking Eye

Може ли да ви помоля да си събирате чаршафите.

# 2 545
С тази роба Ваня прилича на чернокожа певица от хор в американска църква. Само дето тя е бяла.

# 2 546
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А как тъй Мира може да бъзика Кулагин за прашката, пък той никой за нищо ллично не може да попита...
Очевидно и тук са на принципа "За кучета и котки може, за прасета - не".  Confused

# 2 547
С тази роба Ваня прилича на чернокожа певица от хор в американска църква. Само дето тя е бяла.
те са усмихнати ... а тази все едно сега ще умре

# 2 548

Относно смененото видео - на него се вижда, че мъжът и жената са под едноцветна завивка. А Роузи и Ричи мисля бяха под цветна завивка. Това лесно може да се провери.

Освен това някой каза, че Божана била с леопардова пижама, а на видеото не било така. Божана лежеше в леглото с Петко с дрехи и през деня и беше с леопардова блуза, явно през нощта е била с друго облекло. И защо не ги дават като двойка слуга-господар и въобще не ги отразяват? Станал е скандал явно, убедена съм.

# 2 549
Ехе, ама има речник той Joy измисля ново значение на думите. Няма да забравя : Да се държим по цивилен начин  Stuck Out Tongue Winking Eye

Може ли да ви помоля да си събирате чаршафите.
Що би котараче, нека се ветреят Simple Smile, слънчево е, ще изсъхнат по-бързо. Mr. Green

Значи, мрънкането на Евита за съвета на Кулагин, че "животът продължава и може би ще срещне нова любов" (гледах им един такъв разговор, може би не е бил само един) е неоснователно. Може да има възражения само дотолкова, че Кулагин не е преживял живота ѝ (хубав/лош, все тая), не е изстрадал загубата ѝ и някак си звучи много самонадеяно и въздухарско да ѝ дава съвети, несериозно е от негова страна, но не е обидно, нито накърнява личността и вдовството по някакъв начин, поне по моите разбирания.

Кат' не щете Папито, аз ще го взема, пууууу, аман от интелектуалки, беден речник имал. Ми старае се момчето колкот' може. Ше видите накрая като си построи блок първи и стане милионеррррче.

Общи условия

Активация на акаунт