VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 533
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Искам да дадат какво е казала Мира, защото ми се струва че хич няма да е безобидно по начина по който се оправдаваше и мрънкяше...
Някоя суперсладка и мила шегичка е пуснала. Душичката тя!  Mr. Green

# 2 521
Хората винаги са си били такива. Просто се движат в затворени кръгове, в които всички са лицемерни. Свикнали са да приемат и да дават фалшиви комплименти и ако някой не влезе в техния сценарий, започват да превъртат.
А някои от участниците, като Ричко, са просто много тъпи и не знаят какво се случва наоколо и как би следвало да се държат.

# 2 522
Пуснаха промото. Кулагин готви, страхотна баница е направил и супа топчета.
Но скандалите си вървят с пълна сила. Пепа и Наско са го емнали, а Мира горката не издържала вече Simple Smile)))) Било терор.
Ама, това ли ще е официалното промо за довечера или да чакаме друго към 17 часа?

# 2 523
Искам да дадат какво е казала Мира, защото ми се струва че хич няма да е безобидно по начина по който се оправдаваше и мрънкяше...
Някоя суперсладка и мила шегичка е пуснала. Душичката тя!  Mr. Green
нещо за прашките му

# 2 524
Гледах и аз промото... Милата Миричка... Може би вече трябва да и казваме Милиричка Joy
Пък от Наско получавам контракции вече Joy Много неприятно същество...

# 2 525
  • София
Май и за съдържимото им.

# 2 526
Пуснаха промото. Кулагин готви, страхотна баница е направил и супа топчета.
Но скандалите си вървят с пълна сила. Пепа и Наско са го емнали, а Мира горката не издържала вече Simple Smile)))) Било терор.
Ама, това ли ще е официалното промо за довечера или да чакаме друго към 17 часа?

Joy Щом няма гуши-муши - това ще е.
Дайте линк на промото, моля - ама в чужбина да се отваря.

# 2 527
  • София

Това обаче няма да се отвори в чужбина.

# 2 528
Спрямо първоначалното впечатление, което създадоха участниците, най-голямото разочарование за мен досега е Папи Ханс.

# 2 529

Това обаче няма да се отвори в чужбина.

ВЪХ, страх ме хвана от Наско ... това е ТЕРОР 🤣🤣🤣 думите на Наско не са ли терор да питам аз ?! ама нека де ... той зрителят чува и вижда и може да остане с натикани навътре зъби ...

# 2 530
НИ ще, порке бе джанъм, то много ценни кадри това. Интересно ми стана след снощния лайф, естествено е да има търкания, не са там да пият отвари и да се молят.
Папи много на пръсти стъпва, според мен участниците не са наясно с неговите опити на другия бряг, а той се плаши от "мъжкаря" Петкан и се скатава в масовката. Сигурно и затова го игра предател миналата седмица. Поне изглежда по-чистоплътен без тая ужасна брада и мустаците.

# 2 531
Мира ми е голяма флегма, даже повече от Наско  Mr. Green Grinning

# 2 532
  • София
Според мен повечето вътре знаят за Папи, то е "обществена тайна".

# 2 533
Мира прилича на Гринч заради филърите в горната джука. Иначе не е състарена. По скоро недоспала. А тия торбички може и да са от проблем с бъбреците. Рози е играч ама май ще надиграе себе си
те филърите май са в разстоянието между устните и носа 🤣 устната изобщо не ми изглежда голяма ...
от каквото и да са торбичките не е оправдание да изглежда така, още повече , че има финансова възможност да се поправи ...

в устната са филърите ама те няма как да много да уголемят иначе тънка устна. По-скоро придават тежест и устната увисва като разстоянието до носа съответно се увеличава. На всички в филъри се получава така, колкото и малко да сложат. Викат им duck lips.
За съжаление болни бъбреци с пари не се лекуват. Има начин, но явно жената няма време или не си дава зор да се погрижи за здравето си. Но парите точно тук няма да помогнат. А ако не си доспива и този проблем не може да реши докато е в къщата

# 2 534
Дори квартирантите да са наясно с би наклонностите на Папи - като вижда как постъпват с Кули, Пепа си знае, че не може да удържи, ако е с различно мнение от масовото.

Общи условия

Активация на акаунт