VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 529
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 505
Липсват ми записите, които качваше Mari_Mar Sad Нова плей не тръгва, а на живо постоянно накъсва или забива...

# 2 506
Мира прилича на Гринч заради филърите в горната джука. Иначе не е състарена. По скоро недоспала. А тия торбички може и да са от проблем с бъбреците. Рози е играч ама май ще надиграе себе си

# 2 507
доколкото разбрах разправията е била между Кулагин и Мира ... защо пак Ваня е в център на събитията ... Laughing нейните деликатни уши ... предлагам да излиза от там и да ходи в женския манастир в Калофер

А аз доколкото разбрах, тя нищо не е споменавала за деликатните си уши. Simple Smile ))) Друг участник го направи, а се пише на неин гръб, странна работа. Тя, че има широк гръб, има, но чак пък толкова, че други да се качват на него, едва ли.
цитирам 4:57 мин "след това, което чуха моите уши , аз няма да спя ..."

# 2 508
С такива уши слуша старейшина Ваня Grin
Скрит текст:

# 2 509
Мира прилича на Гринч заради филърите в горната джука. Иначе не е състарена. По скоро недоспала. А тия торбички може и да са от проблем с бъбреците. Рози е играч ама май ще надиграе себе си
те филърите май са в разстоянието между устните и носа 🤣 устната изобщо не ми изглежда голяма ...
от каквото и да са торбичките не е оправдание да изглежда така, още повече , че има финансова възможност да се поправи ...

# 2 510
То не са само торбите. Подпухнала е...лицето изглежда сякаш отдолу нещо бълбочи.
Торбички има и Рози, и аз...ама къде къде по-свежарки изглеждаме.
На Мира очите й зашити, мънички, не се виждат...абе подута си е.

# 2 511
На мен ми направи голямо впечатление колко разсеяна и разпиляна беше Божана, в същото време точно преди да я извикат в изповедалнята ѝ се налагаше много важни напътствия да дава за шалоти, тенджери и прочие. Попарена ми изглежда на мен и все държаха камерата далеч от нея. Колкото искат да крият някои неща, който го е заболяло от нещо, връщане назад няма.

# 2 512
  • Варна
Мира не знам защо толкова зле в лицето изглежда, но ми е подпухнала, някак като превтасало тесто е в лицето.
Е,как няма да е пуши,пие всеки ден,здраво се китосва и тя

# 2 513
Тази година във ВБ не дават много пороците на участниците. Вчера за първи път видях, че Мира пуши. Имам чувството, че ги покриват.

# 2 514
Те кои са пушачите всъщност вътре?

# 2 515
А на чиста Ваня къде и бяха ушаците като самата тя наричаше Кулагин "пед€раст"? Мамина непорочна душичка и тя...
От прякото аз разбрах че Мира е казала нещо на Кулагин, той е реагирал и сега пак всички срещу него. Искам да дадат какво е казала Мира, защото ми се струва че хич няма да е безобидно по начина по който се оправдаваше и мрънкяше...
Инак от номинациите, ама как може да е такъв смешник този Ричи, чак неудобно се почувствах колко е глупав и нахален...
Розито и тя милата не блестя много вчера.
Тета, имам чувството че само Кулагин не пуши...

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 14:49 от purpletka

# 2 516
  • София
Пуснаха промото. Кулагин готви, страхотна баница е направил и супа топчета.
Но скандалите си вървят с пълна сила. Пепа и Наско са го емнали, а Мира горката не издържала вече Simple Smile)))) Било терор.

# 2 517
  • Някъде в Матрицата
Но скандалите си вървят с пълна сила. Пепа и Наско са го емнали, а Мира горката не издържала вече Simple Smile)))) Било терор.

Ами да си ходи. Laughing Този сезон ще постави рекорд по доброволно напуснали. (Някои съвсем доброволно напуснаха, налЕ?) Laughing

# 2 518
Този сезон ще постави рекорд по доброволно напуснали.
.
и по чисти и непорочни души, които се уповават само на библията

# 2 519

Ами да си ходи. Laughing Този сезон ще постави рекорд по доброволно напуснали. (Някои съвсем доброволно напуснаха, налЕ?) Laughing

Хората вече започнаха да имат органическа непоносимост един към друг. И не само в къщата на ВБ. Мисля, че тази алиенация се дължи на технологиите - всеки се мисли за велик, не понася чуждо мнение, защото пред компютъра той самият е в главната роля...Пълно неразбирателство, дължащо се на недоизслушване, нежелание другият да бъде чут и разбран, лесна обидчивост, липса на търпение...всичко това води до лоша преценка на характерите на хората и агресивно поведение един спрямо друг. Неизвестността плаши, води до агресия. А има неизвестност, когато човек не полага усилия да опознае другите, не вярва в доброто у тях. Да караш другите да си изпускат нервите, за да блеснеш самият ти? Хммм....ниско самочувствие, че всъщност не блестиш със собствен блясък и се налага да прилагаш не дотам морални методи, за да изпъкнеш? Или вродена лошотия...

Общи условия

Активация на акаунт