VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 534
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 490
Абе не знам, ама вчера Ваня се раздаде максимално на играта с топчето и брашното. Каква отдаденост, какъв ентусиазъм и желание за победа, какъв спортен хъс, драги зрители..... Joy

# 2 491
доколкото разбрах разправията е била между Кулагин и Мира ... защо пак Ваня е в център на събитията ... Laughing нейните деликатни уши ... предлагам да излиза от там и да ходи в женския манастир в Калофер

# 2 492
Разбира се че трябва и ще спечели Кулагин Simple Smile
Единствения читав индивид там.
Никъде не пише че ВБ трябва да дава пример.Това не е олимпиада по математика.

# 2 493
И аз се посмях доста, когато Ричко каза: "дано не ми се смеят много хората навън", а Брадърът каза: А, дано. Joy
Аз пък го разбрах РичкО, че от камерите не му е станало, а не, че не са го направили, защото ги снимат. Така казА. Joy

# 2 494
Скрит текст:
доколкото разбрах разправията е била между Кулагин и Мира ... защо пак Ваня е в център на събитията ... Laughing нейните деликатни уши ... предлагам да излиза от там и да ходи в женския манастир в Калофер

Защото не е християнско Кулагин да ги реди, както си заслужават. Пък и тя обича да се вре тук и там, че е много 'витална', за да има после за какво да се жалва.

# 2 495
Абе не знам, ама вчера Ваня се раздаде максимално на играта с топчето и брашното. Каква отдаденост, какъв ентусиазъм и желание за победа, какъв спортен хъс, драги зрители..... Joy
Да, обаче Ваня май изкара топчето, а Божана не можа.
Тази игра беше гадна, трябваше всички да откажат да играят, по примера на Ванко 1.

# 2 496
Скрит текст:

Защото не е християнско Кулагин да ги реди, както си заслужават. Пък и тя обича да се вре тук и там, че е много 'витална', за да има после за какво да се жалва.
http://ezine.bg/n15-80317-%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D … 0%B5%D0%B3%D0%BE?

# 2 497
Мисля, че вече обясних. че Ваня не е спящата красавица, какъвто беше Орлин, който спечели ВБ преди време.
С нейните килограми е трудно да се хвърля с ентусиазъм във физически натоварвания, но може да бъде забелязана на всички ключови събития и позиции в къщата.
Разбрах те. Само че това няма нищо общо с виталност.

# 2 498
Морген,котарачета..
Гледам разчистину ей...Бравус. Сега на чистичкото може и Петкан да ни завиди..

Много се смях пък аз, как ББ постоянно коригираше Ричу..до посиняване,та чак го препоти..Joy Само да съветна нещо Бб- нидей чуек, няма смИ/ по тийна ми,когато е в лигава фаза/...Изгубена кауза ..Надежда всяка забравИ.

С още нещо се засилих насам...ама ми изскочи от акъла.. Време ми е за отварата,мда.

# 2 499
  • София
Още няма промо, защо ли Joy

Ричко си е абсолютна находка, мисля че и Брадъра не е предполагал Simple Smile

# 2 500
Ми най-накрая и аз да кажа, че ми призлява като видя Ваня в Брадъра - все страда нещо, моли се, Библия гушка, Изражението ѝ е като на страдалец от филм, много ми идва.
Ричи безметежно се излага и само щитовете са го спасили досега, лично ми е много смешен с триумфалната си простотия, но само дотук - все пак си мисля, че никой не го приема насериозно, освен Рози. Тя може би е мааалко не много умна, но знаеш ли - може да е от средата  в Германия.
Ева не е ясно защо така подценява и хората във формата, и драгия зрител - смешна стана много.
Паткан и сие започват "стратегически" ходове и се кефят на издънките на останалите, иначе са много големи мъже и рицари.
Мира - няма край отиграването на ДоброМира, почти като Ванчето става.
Ако не е дразнителя Кулагин ще гледаме само бози - снощи ги е разбутал пак и дано дадат да видим какво точно е станало.

# 2 501
само на мен ли Мира ми прилича да Гринч, когато е без очила ... още повече когато се усмихва

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 12:49 от elle.n

# 2 502
Къде видяхте виталност у Ваня. Вялост, меланхолия, бавен говор и забавени действия, да, ама виталност и живец у тая жена не виждам аз. Отделно, че направи от мухата - слон. По-скоро от няколко маслинени костилки направо зехтин направи посредством намилането си като албанска мелница. Не ми допадна. То бива мнителност, ама чак толкова. Уж е християнка, вярваща в Бог и любовта му, а пък прошката и е чужда. Странни интерпретации се правят на Библията от четящите я, май както им е угодно, а не както е правилно.
ПП А като цяло я харесвах. Не ми се искаше да мисля, че ще се прояви негативно. Но сега ми се струва лошо решение да влезне в Брадъра. И това, което показва не ми харесва - някаква налудничава "добродетелност", страдалчески физиономии, пф, болна е да, ама май най-вече психиката и е болна. Лошо. Много лошо.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 12:53 от Джаста Праста

# 2 503

А аз доколкото разбрах, тя нищо не е споменавала за деликатните си уши. Simple Smile ))) Друг участник го направи, а се пише на неин гръб, странна работа. Тя, че има широк гръб, има, но чак пък толкова, че други да се качват на него, едва ли.

# 2 504
Абе Божана нарочно ли я скриха и има ли връзка с видеото от вчера? Да не излезе и тя спешно и "доброволно" по здравословни причини?

Общи условия

Активация на акаунт