VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 534
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 475
Всеки път като напиша името на някой от участниците в Гугъл, излизат изненадващи неща - ето една нова статия с откъси от старо (от 2016г) интервю на Мира Добрева:
Скрит текст:
https://topnovini.bg/novini/807829-predi-i-sega-vijte-kak-mira-d … ikuva-vip-brother

Ние живеем в много малко жилище и няма къде да се гледа още едно дете. Обещах му, че никога повече няма да мечтая – няма да искам тези неща! Обещах му, че да колите ни са на десет години- няма да искам нова кола, няма да искам нищо, няма да си купувам обувки, няма да искам нищо, само да не влиза във VIP Brother. Толкова много ме беше страх. Не смятам, че продуцентите  биха навели в една или друга негативна посока везната. Смятам, че хората натежават в лошото там, защото са просто затворени и излизат най-негативните им качества.
За каква бедност говори, вчера обясняваше на Ричко каква прекрасна кариера има. Гала май взема около 8000лв заплата, на Мира не е ли подобна? А и мъжът й не е хрантутеник за разлика от Стефан...

Скрит текст:
Ще отидеш ли на някой лайф да го подкрепиш, ако е необходимо? Тоест, ще влезеш ли в играта?

Аз не бих искала да влезна в играта, най-малкото защото съм лоялна към телевизията, в която в момента си излъчвам моето предаване и смятам, че не би трябвало да се намесва името ми в друга телевизия като участник във формат. Но разбира се, ако се наложи нещо крайно, ако трябва да го защитя… Разбира се, че бих отишла. Иначе имаме подписана клауза, да не участвам по никакъв начин във формата.
После Кулагин ги бил обиждал - те сами си се обиждат, а се сърдят, ако някой забележи...

# 2 476
Много е просто, ако не искаш да се излагаш и да си сриваш достойнството, не влизаш в ББ.
И на Лора ще ѝ дойде ред, а ако не, явно следва успешните стратегии на финалистите достигнали финала спейки. Не виждам причина ББ да пази Лора, коя изобщо е Лора... според мен, даже са се надявали да пие и да прави сеири, ама явно тя се въздържа по някаква причина, иначе все щяхме да разберем. Но има още време.

По отношение на "хрантутника", по-скоро Торнев ми се струва хрантутник, отколкото Стефан, какво точно работи Торнев в момента? Стефан се пише бизнесмен, мед произвежда уж.
БНТ не знам колко плащат, ама едва ли Мира печели колкото Галка. Това интервю е бисер... мисля, че се подмяташе и при участието на Торнев. Ще ми се да ѝ го припомнят.

# 2 477
Споделям всеобщото "одобрение" на Ричи, но нещо друго си мисля от сутринта, след като прочетох мнение на съфорумка, но не мога да го намеря сега, за да цитирам. Розмари май добре си изиграва картите и както беше част от мебелировката, така стана едно от главно действащите лица. Първо скандал с Кулагин, където показа, че може да е категорична и да повиши тон. Когато иска. Сега гуш-муш със строителния предприемач, оплакване в изповедалнята и сладникави усмивки, когато ББ повдигна завивки... а въпрос за  среднощните ласки. Та в този ред на мисли - ако една жена не иска нещо, винаги може да е категорична и да отреже дори напористия любовник Ричко. Няма как да я вкарат в кадър насила, не и в този формат. Та и тя не се показа в много добра светлина, но "мъжкото"държание на Ричо ще й изпише веждите. Той дори и за секс не зная как ще си намери жени навън. И за такива отношения се изисква елементарно уважение към отсрещния, а той едва ли знае значението на тази дума. Чакам Цар Бай Брадър да ги размаже с тази сценка.

Мнението е мое. И смело твърдя, че Рози иска да победи и е голяма хитрушка.

# 2 478
Скрит текст:
Много е просто, ако не искаш да се излагаш и да си сриваш достойнството, не влизаш в ББ.
И на Лора ще ѝ дойде ред, а ако не, явно следва успешните стратегии на финалистите достигнали финала спейки. Не виждам причина ББ да пази Лора, коя изобщо е Лора... според мен, даже са се надявали да пие и да прави сеири, ама явно тя се въздържа по някаква причина, иначе все щяхме да разберем. Но има още време.

По отношение на "хрантутника", по-скоро Торнев ми се струва хрантутник, отколкото Стефан, какво точно работи Торнев в момента? Стефан се пише бизнесмен, мед произвежда уж.
БНТ не знам колко плащат, ама едва ли Мира печели колкото Галка. Това интервю е бисер... мисля, че се подмяташе и при участието на Торнев. Ще ми се да ѝ го припомнят.
Торнев не работи ли нещо в БНТ? Режисьор или продуцент? Не знам кои предавания са негови, но не съм и търсила..

# 2 479
Ваня и виталност никак не мога да ги свържа в едно изречение. Нощното ми шкафче е по-витално от нея.

Витална е, да. С нейните килограми, е навсякъде из къщата. Доста пъти попада в кадър, по една или друга причина. И в никакъв случай не е скучен играч, който спи по цял ден, както навремето беше Борко от Скъпи наследници (Орлин), който за всеобщо изумление спечели формата със...сън и едната гола външност.
За разлика от Ева, е много по-премерена и не се излага с глупави коментари. Държи си на своето и си го постига.
Не казвам, че е човек, който искам да ми е приятел, но не искам и да ми е враг.

# 2 480
Да, влиза повече в кадър от Лора

# 2 481
а какво обидно има в това, че Кулагин е казал на Ева да си продължи живота и да намери нова любов? Тя за пореден път се жалва и е възмутена, вдовица била ... пфф как всички се изкарвате такива светици, човек да се чуди как сте ги раждали тези деца като сте толкова непорочни 🤔😮🙊

# 2 482
Значение на думата "витален" (копирах го от нета): жизнен, енергичен, бодър, силен. Кое от всичките свързваш с Ваня?

# 2 483

Мнението е мое. И смело твърдя, че Рози иска да победи и е голяма хитрушка.

Абсолютно съм съгласна с това мнение, въобще не ми изглежда толкова невинна, колкото я изкарват

# 2 484
  • София
Най-смешното беше като каза на ББ, че го провокира, за да го изкара простак))

И когато Ричко на излизане каза, "Дано хората навън не ми се смеят много." И ББ каза с въздишка - Дано.

# 2 485
Понеже се видя ,че Ричи няма да може да построи блок ,давам му втори шанс -Коледен елф...Laughing

[
Скрит текст:

# 2 486
Скрит текст:

Торнев не работи ли нещо в БНТ? Режисьор или продуцент? Не знам кои предавания са негови, но не съм и търсила..
Режисьор на предаването на жена си май... излиза в надписите. Преди правеше тъпотията "Шоуто на канала", но сега май и това не е под негова режисура (ако още съществува, че не знам).
Пише, че правел реклами.

# 2 487
Петко пък изведнъж стана много загрижен за многострадална Ваня и деликатностна на нейните уши 🤣🤣🤣

# 2 488
Здравейте ! Изгледах видеата от понеделник и оооооо ББ защо ме занимаваш с разни Петковци и лицемери, като него пример: той се извинява на децата си ,но била игра,а не може да си представи,че и Калугин е вътре за играта то не бяха закани и обиди от негова страна,но това е истината в Бегето мъже като Петко,Наско,Папи и .. са вървежни аз бих се срамувала ,ако имах такъв до мен.Наско не ми харесва и специално за мен е едно момченце което току що е излязло от село ,ако не го познавам и недай се боже ми се сваля то при отварянето на устата си ,ще е игнор ....това момче мисли само с долната си глава няма да анализирам всички ,а само ще кажа,че на мен лично Калугин ми харесва как ги изкарва извън обувките им и ние да се запознаем с лошите качества на тъй наречените звезди въпреки,че вътре освен Ева и Ваня няма звезди....

# 2 489
Значение на думата "витален" (копирах го от нета): жизнен, енергичен, бодър, силен. Кое от всичките свързваш с Ваня?

Мисля, че вече обясних. че Ваня не е спящата красавица, какъвто беше Орлин, който спечели ВБ преди време.
С нейните килограми е трудно да се хвърля с ентусиазъм във физически натоварвания, но може да бъде забелязана на всички ключови събития и позиции в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт