VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 577
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 460
Това добиче Ричо колко доволно излезе от изповедалнята. Искам да им пуснат целия запис на другите, за да видя физиономията на Петкан, защото и той си търка краката с него У жакузето. Петкане, кеф , а ? М ?

# 2 461
Ха добър ден и от мен !
Сабалям не мога да изпълзя изпод камарата с пачките - Ричко хвърлял, хвърлял снощи. Парички. Сигурно ми е намеквал, че иска закуска да му направя.....Laughing
Сега, ако не ви бях изчела коментарите, щях да му направя една филия циганска баница.
Ама вече прочетох всичко и нье - няма да има закуска за Ричко...

Ричко, що така бе рожбо...много си се изложИл снощи, много. И зодията ни си посрамил. Отричам се и аз от теб ... ще ти върна обратно..ама само бандеролите от пачките Joy

# 2 462
  • София
Въх, на този виден мадански левент как са му дошли наум толкова неща? Подценила съм го. Мислех, че мозъкът му стига за команда към ръцете за вдигане на щанга и толкоз. Пък той и търговец се извъди. Родителите му сигурно умират от гордост.

# 2 463
Най-смешното беше като каза на ББ, че го провокира, за да го изкара простак))

# 2 464
  • София
Привет, в очакване съм на новия бестселър на пазара:

JoyJoyJoy

# 2 465
Не може да му се отрече на ББ тази година , че е събрал на едно място такова видово разнообразие от уродливи форми на живот. Евала.
ПП тази година ми е по- интересно от миналата, макар в темата да се оплаквате от скука. Аз мислех, че няма какво вече да ме изуми, а то имало и още...виайпита.

# 2 466
Здравьейти, Laughing как сте днес, гледам възраста на Мира през 3 страници се уточнява. Смайли, сложи в заглавието Мира Добрева 72ри набор.
Спред мен Ева е аут в понеделник, или поне се надявам.

# 2 467
Според мен, още хора ще излизат наказателно или по здравословни причини. 

# 2 468
Ако ВБ иска да съхрани остатъците от достойнство на Ваня и Ева, трябва да ги изкара час по - скоро под какъвто и да е предлог.
Защо Вип Брадър трябва да иска да съхранява достойнството им? Ева и Ваня не са влезли в пансион за благородни девици, а в жълто риалити, и то срещу солидни хонорари. 

# 2 469
Мира не знам защо толкова зле в лицето изглежда, но ми е подпухнала, някак като превтасало тесто е в лицето.

# 2 470
Ако ВБ иска да съхрани остатъците от достойнство на Ваня и Ева, трябва да ги изкара час по - скоро под какъвто и да е предлог.
Защо Вип Брадър трябва да иска да съхранява достойнството им? Ева и Ваня не са влезли в пансион за благородни девици, а в жълто риалити, и то срещу солидни хонорари. 
Ако иска, а не задължително.
Както прави с Лора, например. Доста пазена. Чак забравям, че е вътре.

# 2 471
Винаги съм я намирала за хубава, но в момента лицето й наистина е много състарено и подпухнало. Това не ми изглежда естествено за нейната възраст - по-скоро някой й е направил некачествени козметични процедури.

# 2 472
Както прави с Лора, например. Доста пазена. Чак забравям, че е вътре.
Мислиш ли, че ако довечера Лора се напие и започне да буйства или да сваля мъжете наред, няма да го излъчат?

# 2 473
А-а, не знам дали ще я излъчат. Може да излезе като сълзица от това шоу.

# 2 474
Скрит текст:
Подло малко зло човечѐ излезе това Ричѐ, ама и Роузито ще се окаже доста глупава. Обичала да се закача... лигла.
Според мен е искала малко внимание, съчетано с неудобство да е по-твърда в отказа си.
Не смятам, че нещо са правили с Ричко. Той затова е толкова ядосан, че не е успял да спи с нея.
А тя, за да го отреже, явно не е искала толкова много, или просто го е усетила, по селяндурското поведение, че е кофти човек, а явно и мъж, неспособен на нищо.

Убедена съм, че този примат и мъжка кифла не става за абсолютно нищо в леглото. Все пак и за това се иска мозък и поне минимален интелект.

Проблемът е, че нищо не е усетила. Joy Joy Joy С тая мекичка в гащите.
Ичиту се оказа по-тъп, отколкото си мислехме, напАаво е вдлъбнат. Освен, че говои на "р", ми се стУува и че фъфли. На мен така ми звучи. Обаче е по-комплексиран и от Пецан. Така се притесни, че ще му рухне несъществуващият имидж на мъжкар, че дори Пепа  и сие се впечатлиха какви комплекси го тресат. Но пък нито Наситу, нито Пепа и Стефунчо му казаха в очите, че е смешен. Изчакаха го да се отдалечи и тогава се възмутиха от него.

Общи условия

Активация на акаунт