VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 613
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Испания

Много е лошо, когато няма чувство за мярка.

Довечера задължително трябва да ни покажат точно какъв е бил поредният случай, да ни светнат точно каква голяма шегаджийка е Мировева. Атанас за проява на агресия би трябвало да бъде изпратен в лудницата.

# 2 416
  • Оптимист по принуда
Жмяуш, лисани Kissing Heart
Само да ви помоля да заделяте лука от шопската, че ще събирам за мазило за ишиас. Ама трябва да е веднъж яден. Благодаря.

# 2 417
Заспах
Но ви изчетох
Значи няма да имаме блок, а
Жалко

# 2 418
Блок ще има, като си го нарисува на картинка Joy
Ако пуснат на другите неговите излияния, много се чудя как ще реагират 'мъжете' в къщата.

Гледам някой не успява да се справи с метенето тук, ще го пратим при Пепи за мотивация, той е строг и справедлив!

# 2 419
Не мога да сметна сметката ,Мира каза ,че Ева е само "няколко години по-възрастна " от майка и.
Според уики ,Мира е 72 набор. На колко е майка и ,респективно Ева?

Добрева е на 45 години, Костова - на 61.

Ева - на 65.

Добрева с майка си:

Скрит текст:

Еха! Мира и майка й изглеждат на една и съща възраст! Наско ще я хареса Simple Smile

# 2 420
  • София
Снощи не гледах много от епизода. Направи ми впечатление, че влизаха по 2 два пъти в изповедалнята да дават своя вот.
А този гнусляга Ричи....Бих му оскубала косъм по косъм всички косми. Гадняр! Използва момичето, чук-чук под завивките и след това гласува срещу нея. Направо онемях като чух какви ги говори в изповедалнята. И ВБ се опита да го вразуми, ама не! Гадняра си е гадняр! И това ми било мъж! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 421
Не е гаден, а прост егоист. От простотията и егоизма идва всичко.

# 2 422
  • София
Peace Мда. И заяви,че е влезнал, за да стигне до края. Отврат!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:54 от Amiamo

# 2 423
Да не кажа, че Мира изглежда по-зле от майка си на тази снимка, да, личи си коя е по-младата, но майката изглежда по-свежо просто...

Кулагин ми е като скункс, като се почувства заплашен и започва да пръска воня.
Дано да остане, за да продължат да са нервнички, че иначе силно се успокояват и става още по-тъпо, ако това е възможно.

А Ричи е като някакво безмозъчно мекотело, гледа само да си задоволи естествените нужди - ядене, спане, сране и другото. Абсолютно нищо повече. Толкова е базов, че и едноклетъчните могат да му завидят.

# 2 424
  • Някъде в Матрицата
Ами то с тия щитчета, нищо чудно да се добере до финала.
Но ако изгрее на номинация, ще си припомни как е в света извън къщата. 😉

# 2 425
Добрютро

Скрит текст:

Да се изкажа и аз за това чудо Ричиту /дето всички много харесвахте Stuck Out Tongue Winking Eye/

1. Сега разбирам защо РичитУ толкова много държи да стане милионер. Защото това е единствения начин да си намери някаква жена, която да не я е срам да се показва пред хората с него. Е, най-вероятно ще е някаква от типа на Норчето, но е по-добре от нищо

2. Подкрепям идеята спешно да се вкара надуваема кукла за Ричиту. Сигурна съм, че това е единствения тип жена, до която би могъл да има достъп, поради неосъществената му все още мечта да стане милионер.

3. Не знам защо се ядосвахте всички, когато Ричи заяви, че Рози не е негов тип жена. Ами наистина не е. Къде е Рози, къде е Ричи. Тя, като се изправи и погледне надолу едвам го вижда. Той такива, като нея само ги гледа по телевизията, точи лиги и ....... /кой знае още какво/.

4. Разбирам напъните му да се докопа до Рози. В крайна сметка знае, че има камери, приятелите му ще го гледат и после, като излезе ще има да го потупват по рамото и да му викат"Еййй, браво бе брато, ква мадама забърса в брадъра!" А той ще може да си разтегне едни хубави ластици, как е вършил чудеса под завивките, ама тези кадри не били излъчени

Та така. Сега се връщам да ви чета  Simple Smile

# 2 426
Привет, в очакване съм на новия бестселър на пазара:

# 2 427
  • Испания
Жмяуш, лисани Kissing Heart
Само да ви помоля да заделяте лука от шопската, че ще събирам за мазило за ишиас. Ама трябва да е веднъж яден. Благодаря.

Имаш го. Само мазнината и солта да не ти навредят, а?

# 2 428
  • София

Божана три пъти влиза да номинира. В крайна сметка - Стефан и Ева.

Вчера са номинирали, днес го излъчиха.

Ох, схванах. Вие говорехте за лайфа в полунощ. Извинявам се, аз не разбрах първоначално.

# 2 429
  • Испания
ЖДНБ! Михов Мазното дава съвети за кавалерство /интервю на Деси Цонева с него в "На кафе"/.

Общи условия

Активация на акаунт