VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 564
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 445
Какъв мистър и Ричко, че те краченцата му не опират пода като седне в изповедалнята.

# 2 446
Всъщност Миглена Ангелова има снимка с Кулагин за премиерата на книгата й за ББ миналата ли беше, по-миналата година ли беше....той я е гримирал. Според  мен освен че е умен и дразнещ, Кулагин има подготовка и стратегия. Най-малкото е чел книгата й( която не съм чела и не знам какво пише, за да коментирам) или е говорил с нея за ББ и освен че е хладнокръвен, преценява и играе и постоянно мисли за това какво снимат и как изглежда. Повечето отдавна са забравили, че са под прожекторите, и че интрижките остават скрити доколкото ББ прецени. За съжаление е единственият играч в този сезон. Останалите не могат да стигнат дори Кака Лили и Пеньо в глупостта и посредствеността си.

Аз мисля, че Ваня е сериозен играч също. Освен, че е истинска звезда, знае как да подходи към младоците в къщата и да ги опитоми. Разбира се, едва ли ще спечели формата, защото той е гледан повече от млади хора, които едва ли ще гласуват за нея. Но пък е добре да се поучат от нея, защото:
1. Има успешна кариера;
2. Има успешен син, който е отгледала сама;
3. Независимо от възрастта и болежките си, е витална;
4. Интуицията не я подвежда, а точно напротив - помага й да извлече най-доброто от дадена ситуация;
5. Женствена е, независимо от това, че вече не е красива, а това е много важно за успеха на една жена в този мъжки свят.

# 2 447
  • Испания
Всъщност Миглена Ангелова има снимка с Кулагин за премиерата на книгата й за ББ миналата ли беше, по-миналата година ли беше....той я е гримирал. Според  мен освен че е умен и дразнещ, Кулагин има подготовка и стратегия. Най-малкото е чел книгата й

И Кукунашева я беше чела, ама... Не е въпрос само на четене. Hands V

# 2 448
Скрит текст:
Аз мисля, че Ваня е сериозен играч също. Освен, че е истинска звезда, знае как да подходи към младоците в къщата и да ги опитоми. Разбира се, едва ли ще спечели формата, защото той е гледан повече от млади хора, които едва ли ще гласуват за нея. Но пък е добре да се поучат от нея, защото 1. Има успешна кариера, 2. Има успешен син, който е отгледала сама, 3. Независимо от възрастта и болежките си, е витална, 4. Интуицията не я подвежда, а точно напротив - помага й да извлече най-доброто от дадена ситуация, 5. Женствена е, независимо от това, че вече не е красива, а това е много важно за успеха на една жена в този мъжки свят.

Ох, благодаря ти! Искрено ме развесели Grinning

# 2 449
Е, то ако става само с четене...Simple Smile
Ваня е играч, колкото в живота е играч. Мисли се за хитра, както и Ева, защото са оцелели в (вероятно) отровните естрадни среди, където е имало интрижки и т.н. Има кариера и сигурно е най-ВИП от всички, ама...много е скучна и досадна бееее...баба ми ми е по-интересна, витална, мъдра, позитивна...

# 2 450
по кадрити, които дадоха в края на епизода, съдя че са започнали ама тя го е спряла ... вижте й движенията и физиономията.
оправданието му, че нищо не са направили, защото има камери е тъпо ... как не ка го спрели да направи това ... по скоро той е останал незадоволен и сега е бесен, а тя е гузна.
а относно това, че не е обслужващ персонал ... ами точно такъв е , все пак е треньор ... треньорите трябва да са постоянно до човека, който учат и да му помагат , но това във фитнеса там не си пролича ... не знам той как "натренира"  хората ...
сравнението му с вафлата  е типично за огромна част от българските мъже ... важно е да си задоволи нуждата , те хората са го казали "куцо, кьораво, сакато, п*тка има ли, е злато" ... а това , че използва думата НУЖДА за описание на секса, лично на мен ми е мега противно и някакси омаловажаващо целия акт ...

# 2 451
Гала пак се търкаля по килима в студиото си, облечена като шимпанзе от циркова програма ... Confused

# 2 452
Ваня и виталност никак не мога да ги свържа в едно изречение. Нощното ми шкафче е по-витално от нея.

# 2 453
Аз съм за Наско, млад е, умен, малко е бавен, но както каза Тото, това че отговаря бавно не значи, че мисли бавно. Може да си пада по лелички, но всеки си има вкус и най-малко странични могат да го съдят, а камо ли аз. Според мен, за сега само той не се е изложил. Мъжко момче ми се вижда, държи си на думата,сериозно говори, не прави интриги, не се държи подмолно. Пич е и ми изглежда готин чоуек. 😁
А за Кулагин, да, прави шоу, иначе какво ще зяпаме, но да спечели такъв индивид - випа, какъв пример ще дава ББ?Бъдете злобни, обиждайте наред, говорете лъжи, правете всичко за да стане на вашата, дръжте се като излязли от лудницата и т. н.
 Не съм съгласна, той става само за да се прави на шут и да прави и другите на шутове с големия си такт😁

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:59 от Анонимен

# 2 454
  • Калгари, Канада
Аз какво видях: Ричито си искаше нещо, но всъщност само Розито си получи удоволствието, а той остана прецакания, без погалване и се оплака на ББ, че нищо не получи. После реши, че тя трябва да му се моли за всичко и я избягваше, а тя се чувстваше гузна и не знаеше какво да му каже и не искаше да тича по него. И тъй взеха им процентите, а той от недоразбрано мъжко его номинира Вафлата,  която не би ял видиш ли при други условия.

# 2 455
  • София
Споделям всеобщото "одобрение" на Ричи, но нещо друго си мисля от сутринта, след като прочетох мнение на съфорумка, но не мога да го намеря сега, за да цитирам. Розмари май добре си изиграва картите и както беше част от мебелировката, така стана едно от главно действащите лица. Първо скандал с Кулагин, където показа, че може да е категорична и да повиши тон. Когато иска. Сега гуш-муш със строителния предприемач, оплакване в изповедалнята и сладникави усмивки, когато ББ повдигна завивки... а въпрос за  среднощните ласки. Та в този ред на мисли - ако една жена не иска нещо, винаги може да е категорична и да отреже дори напористия любовник Ричко. Няма как да я вкарат в кадър насила, не и в този формат. Та и тя не се показа в много добра светлина, но "мъжкото"държание на Ричо ще й изпише веждите. Той дори и за секс не зная как ще си намери жени навън. И за такива отношения се изисква елементарно уважение към отсрещния, а той едва ли знае значението на тази дума. Чакам Цар Бай Брадър да ги размаже с тази сценка.

# 2 456
Имам нужда от пиЧие, още не моА да преглътна Ричовития с неговите изявления. Как е допълзял до конкурса този пещерняк , как оцелява тук в условия на конкуренция , как, как вегетира, как. Weary Това явление не може да съществува,еее!
Някоя добра душа ще ме въведе ли в бляскавия му житейски път , ама ако може, накратко.

# 2 457
Ако ВБ иска да съхрани остатъците от достойнство на Ваня и Ева, трябва да ги изкара час по - скоро под какъвто и да е предлог.
Не харесвам Божана, но ми харесва цвета на косата й.

# 2 458
На мен, Рози, още повече ми падна в очите.
Уж приятел, бла-бла и после "ами закачахме се". Явно за нея това си е нормално, нали не са правили кекс, но все пак "приятеля" ѝ гледа и доколкото разбирам , тъй като и по-рано коментираха и задаваха въпроси на лайфа в къщата за Ричи и Рози, значи отдавна е започнал сериозния флирт. За мен е грозно, но пък и тя сега си го получава от комплексирания гном.

# 2 459
Освен топ инструктор в Пулс и бъдещ строителен предприемач, Ричи Рич е и виден търговец. В инстаграм продаваше Липовон, който е пълен боклук и доказано дава странични ефекти. Със своята вродена находчивост предлагаше и тренировъчни програми за "първите 100 последвали профила" му в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт