VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 918
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 580
Е, на мен пък Божана ми е толкова хомо (както се преценява, че Кулагин е хомо - държание, походка, речник и т.н.), че не знам какви мъже..., че и мъжко гадже има, ми ок. Ама нещо не ми е такъв типаж, мъжемелачка (хаха), а пък че не е от Петковия контингент в това съм убедена, ама може хората да са имали някакви нужди...
Може, може пък на Петко да му трябва готвач за заведението и това да е било интервю за работа.

# 2 581
  • София
Може и да са изпили по някое питие, няколко пъти и те така Joy

# 2 582
Това, че Божана не е много женствена, не значи, че е задължително да не харесва мъже. Няма такова правило. По същия начин, ако един мъж е по-изнежен (хипотетично, нямам предвид тия в Къщата), не означава, че е гей.

# 2 583
Биги да пуска видеото Simple Smile!!!

# 2 584
Добре, чакайте малко. Ако е имало нещо между Бо и Петка и после ББ за да замаже положението е инструктирал Ричката и Розмари, нали и останалите ще са свидетели на това падение на ББ. Съответно ще могат да го манипулират и те на Брадъра. Демек аз ще си мълча, ама ти ще ми дадеш още хилки, ще ме направиш победител......Примерно.

# 2 585
  • София
Кои останали, мисля, че в спалното точно в този момент нямаше никой.
Така, че работите се знаят от двамата и ББ.
И не е нещо с което да се хвалиш.

# 2 586
И кой в случая трябва да мълчи и да победи, то големи схеми станаха, за вдната Божана, нз тя си изглежда сериозно хлътнала, и топката е в Петко, вече той какво е изиграл, ако не го дадат ще е вече падение за Бб
И първо изтипоста демо с евентуална целувка с нея, пък после я замаскира, сменя темата?

# 2 587
  • София
А, сефте...  Confused

# 2 588
  • София
Това няма да се излъчи.
Божана е най малкия проблем, тя не е обвързана жена. Имала някакъв приятел, много важно, ама няма деца и съпруг, а някой имат.
Вчера достатъчно писах аз по този въпрос, стига ми толкова Simple Smile

# 2 589
По тая логика колко сексове и целувки на засегнати Бб не е излъчил, мисля, че се възползва доста добре той от кадрите.. Но виж в случая танцьорките на старта бяха на Петкан, той е проятел с продуценти и всички около шоуто, демек да са прикрили това, за да не се излага пред Яна ли.

# 2 590
Добре де, а що да пазят Петкан?Да не би той да финансира ВБ?
Я си представете, че мъжа е бил Стефан?   Smiley   И Гала се е разфучала?

# 2 591
Аз лично всичко вярвам за Божка, ето какво открих вчера

https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82 … 0-news783692.html

# 2 592
  • София
Ваня тотално ми падна в очите. Накъдето задуха вятъра, натам и тя. Ева се излага тотално, като приказваш нещо си дръж на думата, а не да се опитваш после да обясняваш, че не си казал това. Ричард - язък му за името е пълен простак, Кулагин -перколясал нарцис с чудовищно его. Ще извинявате, ама тая тънка мисъл и стратегическо мислене у него хич и не ги виждам.  Стефан и той е един първосигнален, уж над нещата, ама в номинациите му  - ох, обидиха ме. Останалите са ми все още мъгляви, Божана пък ми е раздвоена. Имах едно мнение в Мастър шеф, сега за някои неща се налага да го променям.
Така наплюх половината. Да кажа, че ако бях там нямаше да седя и да търпя този смешник Кулагин. Щях да си изляза, все тая, че ще ме оплюят. Ама като си си дал задника под наем и парите са ти всичко ще траеш. То и аз нямаше и да влизам, не че някой ме е канил. Размишлявам си...

# 2 593
  • Варна
Егати конспирациите.😂😂
Това с интервюто за готвач ме изкефи. 😂😂

# 2 594
Оооооох, добре че сте вие котарачета...Да се сетя за мислАта, с която бях тръгнала под мишница по-лани...Че ако чакам на отварата...Ама тъй е,като не разгръщам, често Библията ..нека ми. Пък и Божана ще да ми я приготвяла...КазА ми ББ.. Имал го на кадро...ама, за да не се налагало да я праща пак у лудницата...покри компромата..ахъм.

За коментара на Ева по повод коментара на Кулагин. Същото мнение исках да споделя както Си и другите с подобно. С добавка само, че можеше и без думите на Кулгин-още ставаш...Щото нали ..на бабЕ не подхождат някак. Но пък такъв им речника на това поколение,а и като се има предвид и средите му ..Та с две думи..Joy Преиграва и Ева,но има още много да учи от колежката си, Ваня

Общи условия

Активация на акаунт