VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 925
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 565
Ако е имало нещо между Божана и Петко, защо да го крият? Заради Божана ли? Или заради Петко? Да не го напусне Яна? Последното не го вярвам.
А иначе смятам, че "закачката" под чаршафите между Ричи и Рози, е била по "молба" на Великия Брадър.

# 2 566
стига величали Калугин - човек, който спи със старци за пари и цифката си не бих хвърлила по него, па да си е колкото иска остроумен, искрен, устат, забавен... Вижте му походката и задницата колко е разработена

# 2 567
Определено заради Петко и семейството му. Някой е гледал промото и е станал скандал. А  Божана е от онзи тип жени, които като си набележат някой екземпляр си го взимат без скрупули, независимо дали е женен и колко деца има.

# 2 568
... Вижте му походката и задницата колко е разработена
Кулагин сякаш малко преиграва с тази походка. Не винаги му е такава.

# 2 569
Между другото пак не разбрах какви са тия двойни стандарти във форума  newsm78
Ричито бил селяндур заради отношението си към Рози и респективно към жените. ОК, напълно съм съгласна. Защо обаче кульо не е селяндур като неговото отношение беше абсолютно същото. Тая била грозна, тая била дебела, оная била увиснала, другата пък е дърта. Абсолютно същото селяшко поведение и не, това, че е гей хич не е оправдание.
И двамата /ричко и кульо/ са абсолютно едни и същи селяци, без грам възпитание и обноски и единствената им разлика е, че единия си помпа тялото, а другия си китосва лицето.

Ричи е сеяндур не защото я е обидил, а защото се опита да преспи с нея и като не се получи според очакванията му, я намрази.
Случката с Кулагин, която описваш, беше негова постановка, за да не я номинират останалите. И те не я номинираха, освен чичака. Всички го знаят, дори хората, които на инат твърдят, че не е било така. Дори ти го знаеш, просто се правиш, за да подклаждаш спор.

# 2 570
Ева, според мен, изобщо не е права. Във въпросния разговор Кулагин и каза че говори от гледна точка на това че баба му, която го е отгледала, наскоро е загубила мъжа си и той би се радвал ако тя не е сама и т.н. Общо взето Кулагин даде да се разбере че говори чистосърдечно, не иска да засяга никого, нито да рови в рани или прави скандали, просто той си е мислел това да баба си и каза на Ева че изглежда добре и не е задължително да остава сама.
Като и е толкова неприятно на Ева да я карат да говори за Гого, защо не се разсърди на Мира за страхотното интервю, което и спретна... Ами даже и облиза дупЕто, след като излъчиха какво е говорила Ева да Мира?
Принцесо, правиш ли разлика между това да си кажеш истинското мнение без задръжки независимо с мъж или жена говориш и да си прост селски идиот без никакви постижения, но да очакваш всяка жена да ти е слугиня, а ти в същото време да го играеш подлога на някакви други подобия на мъже?

# 2 571
Между другото пак не разбрах какви са тия двойни стандарти във форума  newsm78
Ричито бил селяндур заради отношението си към Рози и респективно към жените. ОК, напълно съм съгласна. Защо обаче кульо не е селяндур като неговото отношение беше абсолютно същото. Тая била грозна, тая била дебела, оная била увиснала, другата пък е дърта. Абсолютно същото селяшко поведение и не, това, че е гей хич не е оправдание.
И двамата /ричко и кульо/ са абсолютно едни и същи селяци, без грам възпитание и обноски и единствената им разлика е, че единия си помпа тялото, а другия си китосва лицето.

не е правилно и Кулагин да говори така  ама поне не са лъжи - грозни, дебели и стари са
поведението на Ричард е просташко!

# 2 572
  • София
И аз мисля, че Божка се е целувала с Петко. Яна е видяла промото със сигурност. Може и да излезе истината на яве.

# 2 573
Спокойно хора, дишайте, не защитавам Кули, просто другите СЪВСЕМ не харесвам и го писах ясно това вече.

Галактическа принцеса - Кули не се натиска с тях пред камерите и после да ги критикува колко са кофти - там е разликата с Мекицата.

П.П. А какво е "цифка"?

# 2 574
стига величали Калугин - човек, който спи със старци за пари и цифката си не бих хвърлила по него, па да си е колкото иска остроумен, искрен, устат, забавен... Вижте му походката и задницата колко е разработена
Много категорично изказване. Винаги ми е било интересно как се проверява такава информация? Спал? Със старци? За пари? И походката...

# 2 575
  • Ню Йорк
Много категорично изказване. Винаги ми е било интересно как се проверява такава информация? Спал? Със старци? За пари? И походката...

Имаше доста изказвания от свидетели на случките, така че съм склонна да вярвам, че поне част от тях са истина.

# 2 576
Божана ми изглежда разтропана с мъжете, но как точно решаваме, че го е направила, дали целувка, или повече с Петкан, пък и ако е станал скандал, още по добре за Бб, ще го излъчат, не вярвам първо да вкарат тъпунгера Петкан, без да са преценили риска от такова естество, ама налк е мъж във всеки смисъл..

# 2 577
Е, на мен пък Божана ми е толкова хомо (както се преценява, че Кулагин е хомо - държание, походка, речник и т.н.), че не знам какви мъже..., че и мъжко гадже има, ми ок. Ама нещо не ми е такъв типаж, мъжемелачка (хаха), а пък че не е от Петковия контингент в това съм убедена, ама може хората да са имали някакви нужди...

# 2 578
ББ не излъчват кадри, от които нямат интерес и може да имат неприятности от участниците. Как решаваме....на видеото вчера беше тя. Ако беше в една двойка с някой друг освен с Петко, щяхме да решим, че целува него. Но като се видя с кого спи и особено като смениха видеото се разбра, че има нещо, което искат да скрият. Рози и Божана имат съвсем различни лица и особено прически, така че няма никакво съмнение. А и като цяло мразя да правят на глупак драгия зрител.

# 2 579
ББ вчера направо каза на Божана, че се държи странно и попита дали не е влюбена, като нямаше предвид приятеля й. Дори да са потулили нещо, ще си проличи от поведението им.
Божана не може да се прикрива, а Петко е първосигнален. Ако е станало нещо и после я е отблъснал, единият от двамата скоро ще поиска да излезе.

Общи условия

Активация на акаунт