VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 895
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Испания
Има ли още някой тук който харесва това лекенце Наско? Пред кой мъжкарее този глупак, че не ми е ясно?
На мен...
Не съм загледала още новия епизод ,много ли се оля Насето ?🙄

Както казва Рачков: "А нье, бе!".

# 3 016
Не съм съгласна, пълен кретен е и Наско мякащия и го доказа.

# 3 017
За мен Мира няма никакви по-специални емоции към Наско. Той може и да се бута, но тя си знае мястото в това отношетие.
Емоции няма, но определено и гали самолюбието неговия интерес към нея.

# 3 018
Има ли още някой тук който харесва това лекенце Наско? Пред кой мъжкарее този глупак, че не ми е ясно?
На мен...
Не. Само скочи като петле в кокошкарник. Нормално за годините му.
Ама се сети да скочи 5 минути след “обидата”. Толкова е флегматичен, всичко му е на забавен каданс на това момче.

# 3 019
Накрая вместо да му избодат очите на Кулагин ще му изпишат веждите. Иначе зад гърба всички много знаят да плямпат.

# 3 020
  • Испания
Заради поредната клинична пътека Ева ще спаси кожата в понеделник, освен ако стомашното ѝ разстройство не се задълбочи и не е тя откараната в болница.

Направо да опразват 4-ти километър и от Нови хан директно - там.

# 3 021
Не чух нещо кой знае какво да каза Мира. И беше ясно, че е шега и по тона, и в контекста на разговора. Сигурна съм, че всяка от вас би се пошегувала с това, само Кулагин настъпи, както винаги в слабото място и то след мисията с писмата. За мен Мира няма никакви по-специални емоции към Наско. Той може и да се бута, но тя си знае мястото в това отношетие.
Ама кво слабо място,кви пет лева?
Дали ако само Кулагин го виждаше това"точене",трите влъхви щяха дни наред да си запълват разходките със същите подмятания за Наско/Мира...подхилвайки се?
А ся,като ощипани госпоици...

Искам Кулагин да спечели. И ако не спечели ББ е корумпиран.
КазАх.

# 3 022
На мен...
Не. Само скочи като петле в кокошкарник. Нормално за годините му.

Може да е разбрал за коментарите,че е безинтересен и да чака момента да скочи за нещо...Заподозрях го още като почна да загражда кака Мира, че е предупреден да се включва по-често в гювеча...

# 3 023
Безценни физиономии Laughing
Скрит текст:

# 3 024
Кулагин тая вечер много ме изкефи.
А Мира много може да се шегува, но самата тя не носи на шеги.
Според мен нито един от двамата не се пошегува. Многострадалната Геновева се опита да подиграе Кулагин, той пък моментално й го върна и като бонус се възползва да провокира и Наско.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 22:50 от usmihni_mi_se

# 3 025
Според мен на гифчето си е Рози, а не Божана.

изобщо не прилича на Рози, косата е къдрава най-малкото, лицето й също нищо общо, точно Божана е

# 3 026
  • Брюксел / София
Шоуто тотално изпростя. Изкараха Кулагин за 2 дни (докато беше в диспансера), в къщата не се случи нищо друго освен да го обсъждат. Върна се в къщата и се държи доста по-обрано. Е, няма как да лицемерничи защото явно не му идва отвътре, но пак той е център на внимание. Не виждам с какво ги провокира. Светата Троица: Папи, Петкан и Стефан, даже и Наско се скъсват да клюкарят и да обсъждат другите, а когато не го правят плюят Кулагин. Изобщо страшно ограничени хора. Ричи си е в неговия филм колко е велик и страхотен, Ваня мрънка на почивки, Божана е неадекватна, Лора е мебел, Ева се държи махленски и се пробва къде успешно, къде не да следва посоката на стадото, Мира страда или реве, в повечето случаи и двете едновременно..., а да, Рози се пробва да го играе тъпа, но май не е само игра...Изобщо няма такава сбирщина от посредственост, комплекси, лошо възпитание и малоумие! На този фон Кулагин, който на моменти доста остро казва това, което мисли изглежда злобен, но всъщност за съжаление изглежда най-нормален.
Не е лошо, брадърът да изкара Кулагин, защото е досадно вече да го заклеймяват като злодей. Не мога да разбера как 15 човека не могат да намерят начин да се занимават с нещо друго, а не с Кулагин. Ами, ако той им е центъра на вселената са точно ограничени и нищо повече.

# 3 027
  • България <3
Отдавна не бях гледала Големия брат, ама то може ли с такива образи да го изтървеш. Не знам как са ги събрали такива изроди в този сезон, не мога да повярвам по някой път какво се случва. Я ме на, даже да вляза в интернет да пиша! Интересно е обаче как всички обвиняват Кулагин какъв е, накрая се оказва, че самите те са същите. Радвам се, че Биг Брадър понякога им показва това, а не оставиха на произвола нещата всички да обвиняват "различния" и някакви дебеловрати и повярвали си философи да минат между капките. Като цяло мислих, че той ще ми е най-несимпатичния съквартирант, но как ги върти на пръста си не е истина. А още по-странното е, че наистина смятам, че е прав в някои ситуации (ситуации, в които те го обвиняват в едно, а те го правят същото). Та да пусна и по един коментар:

Мира - голямо реване, голямо нещо. В последния епизод се изкефих как пита Кулагин дали си е поръчал секс, а той като я попита стана голям проблем. Хахаха като не понася критика какво прави там - да не сме длъжни да и слушаме мрънкането?

Божана - беше ми симпатична, после не, после пак ми стана. Като цяло все си сменя мнението, прави се на chill, но не е. След като Кулагин и навря рибата в лицето, хем ходи да се оплаква на брадъра, в същото време усмивка до ушите? Не е като да я е заболяло май?

Лора - тя изобщо участва ли в това предаване?

Валентин - страшно съм учудена. Съгласна съм, че в началото беше страшно краен и не можех да повярвам как обижда хората, но ме кефят провокациите му и да виждам реакциите на останалите (които провокации са си доста пъти истина).

Атанас - ъъъ............... пас

Константин - От къде го вади това самочувствие не знам, супер ми е смешен и сигурно е съквартиранта, който най-много ме дразни. Няма смисъл да го коментирам, псевдонима му говори достатъчно ахахахаха

Петко - бате, ходил на солариум, направил малко мускули и всички трябва да му се кланят, смешник. врата му е по-голям от мозъка, на хората им е писнало от такива като него

Ричард - както го определи Наско - просто момче

Стефан - Две думи - разочарована съм. Очаквах повече. Страшно харесвам Гала, но Стефан - не. След 10 ноември какво щеше да казва? Защо не го каже сега? Да не се покаже какъв сельо ли е?

Ева - харесвам я, но не разбирам защо не си държи на мнението..

Ваня - наивна е доста, с тази любов към хляба ме убива

Като цяло от доста от известите личности съм разочарована в предаването, защото не са справедливи. То не се обединяваха на групички да се защитават, то не беше "нас" и "вас"... глупости. Ще ги видим сега като Биг Брадър им пусна какво си говорят зад гърбовете, та да го оставят малко тоя Кулагин хаха то ако не беше той, нямаше и да го гледам предаването.

# 3 028
Момичета,и във Фейсбук подкрепят Кулагин Heart
Папи като има милионерска/хаха/банкова сметка,да си купува остров и да се изнася от България.
А,и да си вземе един дерматолог да му оправи стриите и бенката!
За всичко останало няма надежда.

# 3 029
Насето се изживява като рицарят на Бялата дама. Сигурно си мисли, че това няма как да не се излъчи и той ще блесне като спасител на това нежно и деликатно цвете - Мирето. ГоУем мъШ е и ще натика зъбите на Кулагин...не разбрах къде. Наистина ли този юноша бледен, с тези забавени реакции, реч и мисъл, учи медицина?

Общи условия

Активация на акаунт