VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 952
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 060
# 3 061
  • Испания
Интересно и във фейса абсолютно единодушие, като тук

Можже ли линк , тази година не съм чела там.

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/ и в първия пост на всяка тема

# 3 062
Стефоо се има за олиото над водата и каймака над раята. Той е влязъл да освети Къщата с височайшото си присъствие, склонна съм да вярвам, че и без пари може да е. Толкова е самонадеян. Гала много лошо го е възвеличала това недоразумение.

smileys, ♥ HAPPY ♥, благодаря много Flowers Rose

# 3 063
Стефоо се има за олиото над водата и каймака над раята. Той е влязъл да освети Къщата с височайшото си присъствие, склонна съм да вярвам, че и без пари може да е. Толкова е самонадеян. Гала много лошо го е възвеличала това недоразумение.
Тя и Гала влиза преди години - седя 2 седмици и излезе. Според мен кадрите на Нова ги слагат вътре за пълнеж, друг е въпросът, че Стефан от любовник на Гала стана ко-водещ. Явно иска да е в светлината на прожекторите. Няма лошо. Нека си постига мечтите.

# 3 064
Г-жа Патрашкова да иде в МУ Варна и да провери студента Атанас Колев, какви оценки има на приемните изпити по Биология и Химия, да направи интервю с преподавателите му. Това момче няма капацитет за средно образование, да не говорим за висше, а за медицина още повече.
А ако и Ричко-мекичко се окаже с висше образование?
Егати у държавата, щом Наско ще е гЕнеколог Simple Smile

Може да е на платен прием Насито, в София има, може и във Варна да е така Naughty 7000лв беше за семестър, но преди 5-6 години, сега може да е повече. И пак държат някакви изпитчета там...но всеки желаещ влиза и завършва.

# 3 065

Е, чак пък абсолютно... 😎

# 3 066
Тя и Гала влиза преди години - седя 2 седмици и излезе. Според мен кадрите на Нова ги слагат вътре за пълнеж, друг е въпросът, че Стефан от любовник на Гала стана ко-водещ. Явно иска да е в светлината на прожекторите. Няма лошо. Нека си постига мечтите.
Много лигаво беше , като се появи той. Тоой ръси неумели смешки, тя му се цупи и уж прави забележки като на непослушно дете.

Ноо сега е още по- зле работата с тоА синдикат Joy

# 3 067
  • в резерват
За Мичето
Скрит текст:
Като стана въпрос за дамата с чантата-миналата неделя беше на раздумка при Райкова в Папараци и заяви,че тя инвестира в дъщеря си.Скед толкова години работа ,нямала като другите апартаменти и т.н.,защото всичко инвестирала в Марая.Сори за отклонението.

Ако е истина, е прекрасно. Не виждам нищо осъдително в това.

Ами има нещо, което не е наред според мен. В децата не се "инвестира" Това не са материални активи. Децата се обичат, подкрепят. Това, че му осигуряваш скъпо образование, пътувате със скъпи чанти и куфари , отсядате в скъп хотел и се  храните  в скъпи ресторанти не ти право детето "от скъпите".
Децата за мен са  любов, а  не инвестиция, от която да чакам дивиденти.

# 3 068
За Мичето
Скрит текст:
Като стана въпрос за дамата с чантата-миналата неделя беше на раздумка при Райкова в Папараци и заяви,че тя инвестира в дъщеря си.Скед толкова години работа ,нямала като другите апартаменти и т.н.,защото всичко инвестирала в Марая.Сори за отклонението.

Ами има нещо, което не е наред според мен. В децата не се "инвестира" Това не са материални активи. Децата се обичат, подкрепят. Това, че му осигуряваш скъпо образование, пътувате със скъпи чанти и куфари , отсядате в скъп хотел и се  храните  в скъпи ресторанти не ти право детето "от скъпите".

Е,тя сигурно същото има предвид. Просто няма друга дума под ръка.Joy Или поне се надявам,че е така.

# 3 069
Може ли някой да постне кадърчето, на което Мекичко седеше на дивана (след мисията кой какво казал), а късите му крачета стърчат във въздуха и посмъртно няма как да стигнат до пода. Много се смях на гледката.

# 3 070
  • София
Скрит текст:

Защо ли?

Противниците Кулагинови обикновено налазват темата по късни доби.
А тук съм целодневно Hug Wink

Направо го виждам победител Колагин вече и недоумявам как тези вътре го направиха толкова харесван.
Още идеи за следващ ВБ-Поли Генова.
Тая певачица е Божана 2.
Полито нали е ментор в Гласът. Не може да се излага тук, тя е по-ВИП от другите. Wink

# 3 071
Стефан ясно, че е под закрилата на ВБ, нали им е ценен кадър, но интересно ми е възлюбената му как ще коментира заплахите, които отправя към Кулагин /за 10 ноември/, според мен това беше заплаха за бой Naughty

Не мисля, че това за 10 ноември беше заплаха, а намек на Стефчо, че НОВА гласят Галкин за победител Rolling Eyes

Ето днес тази игра беше, за да покажат на драгия зрител Галкин в позитивна светлина без конкуренция.

# 3 072
Как Насето е издържал приемните изпити в МУ - Варна - ум не ми го побира. Та той пише така, както говори:
Скрит текст:

# 3 073
  • Испания
За Мичето
Скрит текст:

Такъв е изразът: "инвестирам в децата си". Естествено, че не са материални активи. Не виждам смисъл в хващането за думата. Думите и изразите имат и преносно, не само пряко, значение.

# 3 074
Аз чакам живото, дано днес да е била мисията с помиите.
Ще има много разясняваници кой на кого и за кого, какво, как и защо, ехехех. Жалко, че нямаме повече живо.

Общи условия

Активация на акаунт