VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 819
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 045
Насьието сигурно като се бие удря на забавен каданс Joy Докато замахне, и Кулагин ще се помести Crossing Arms
Стефан ясно, че е под закрилата на ВБ, нали им е ценен кадър, но интересно ми е възлюбената му как ще коментира заплахите, които отправя към Кулагин /за 10 ноември/, според мен това беше заплаха за бой Naughty
И наистина отношението на ВБ към съквартирантите е различно - всички са говорили гадни неща - ми излъчете по 1, но за всеки, защо бяха пощадени Стефко и Пецан? И защо само за Божана и Ричко се показаха лошите думи - ми покажете за всички.

# 3 046
Като стана въпрос за дамата с чантата-миналата неделя беше на раздумка при Райкова в Папараци и заяви,че тя инвестира в дъщеря си.Скед толкова години работа ,нямала като другите апартаменти и т.н.,защото всичко инвестирала в Марая.Сори за отклонението.
Крайно време е Марч да го направи. Дано е осъзнала,, че няма на кой да разчита . А и тя сама по себе си си има някаква кариера , пък и ,честно казано, на мен не ми звучи евтино , за разлика от другите и колежки. Та да е жива и здрава , де.

# 3 047
Но недоумявам защо пазят Стефан и Петко- гоУемите мъжкари, брей. Все едно не виждаме, то и от монтажа и спестеното ни, изводите се налагат от само себе си. ББ, хич не ти се получава.
Аз имам догадки.
1. Заведението на Петко е спонсор или ще бъде спонсор. Също като заведението на Коцю.
2. Стефан е действащ кадър на Нова и индиректно пазят репутацията на Галиния блок, който е и най-активната подпорка на брадъра. Стефан играе за малък хонорар, едва ли не за пълнеж се е съгласил.

# 3 048
По време на последната им мисия,само на мен ли ми се стори,че Стефан подсказваше на Пепа?

# 3 049
Мъжкарят - батка заголи епилиран бедър и се опита да унижи Кулагин, като го кара да му оправя педикюра, но не му достигна пипето, че гримьорът ще го постави на мястото му на секундата. Как живее Яна с този примат? Или е важно да осигурява папото и забавленията, пък другото - ще го търпи. Бай Брадър доста щади някои от участниците, ама те не се удържат и сами се правят за резил.Простотията няма как да я скриеш.

# 3 050
Г-жа Патрашкова да иде в МУ Варна и да провери студента Атанас Колев, какви оценки има на приемните изпити по Биология и Химия, да направи интервю с преподавателите му. Това момче няма капацитет за средно образование, да не говорим за висше, а за медицина още повече.
А ако и Ричко-мекичко се окаже с висше образование?
Егати у държавата, щом Наско ще е гЕнеколог Simple Smile

# 3 051
  • Испания
но интересно ми е възлюбената му как ще коментира заплахите, които отправя към Кулагин /за 10 ноември/, според мен това беше заплаха за бой Naughty

За бой - едва ли. Преди каза, че ще го дава под съд. Ама то така много лесно, подавайки се зад полата на жена си.

Гала може да коментира случая толкова, колкото коментира думите на Стефан за това, че не иска деца, т. е. никак.

# 3 052
  • Бургас
По време на последната им мисия,само на мен ли ми се стори,че Стефан подсказваше на Пепа?
Да, при зададен въпрос вдигна ръка, но не наложиха санкция както когато Ваня каза“Аз съм!". Така спестиха на Папи една кофа помия. Но Кулагин не пожалиха!

# 3 053
Интересно и във фейса абсолютно единодушие, като тук

# 3 054
  • Испания
Г-жа Патрашкова да иде в МУ Варна и да провери студента Атанас Колев, какви оценки има на приемните изпити по Биология и Химия, да направи интервю с преподавателите му. Това момче няма капацитет за средно образование, да не говорим за висше, а за медицина още повече.
А ако и Ричко-мекичко се окаже с висше образование?
Егати у държавата, щом Наско ще е гЕнеколог Simple Smile

Няма смисъл да се обръщаш към Патрашкова. Ако имаш доказателства, пиши на Господарите.

# 3 055

Можже ли линк , тази година не съм чела там.

# 3 056
  • София
Скрит текст:
Но недоумявам защо пазят Стефан и Петко- гоУемите мъжкари, брей. Все едно не виждаме, то и от монтажа и спестеното ни, изводите се налагат от само себе си. ББ, хич не ти се получава.
Аз имам догадки.
1. Заведението на Петко е спонсор или ще бъде спонсор. Също като заведението на Коцю.
2. Стефан е действащ кадър на Нова и индиректно пазят репутацията на Галиния блок, който е и най-активната подпорка на брадъра. Стефан играе за малък хонорар, едва ли не за пълнеж се е съгласил.
Стефан е с голямо самочувствие и едва ли би влязъл "за без пари". Но знае ли се кой за какво се бори тази година.

И Божана не я разбирам защо се е съгласила да участва. Може би гласят ново кулинарно предаване с нея.

# 3 057
Да, при зададен въпрос вдигна ръка, но не наложиха санкция както когато Ваня каза“Аз съм!". Така спрстиха на Папи една кофа помия. Но Кулагин не пожалиха!
Да. Но имаше и някакви движения с глава,очи от страна на Стефан. Да насочи Пепа с поглед към някой от седящите.

# 3 058
  • Испания

Защо ли?

Противниците Кулагинови обикновено налазват темата по късни доби.

# 3 059
Още идеи за следващ ВБ-Поли Генова.
Тая певачица е Божана 2.

Общи условия

Активация на акаунт