VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 774
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 225
Гледам Гала и коментират вчерашната мисия с кофите с отпадъци. Е, много са лицемерни значи. Как си пазят техните хора само. Гала - Стефан, а този писателя (гаджето на Петя Дикова) - Папи Ханс.
Точно Стефан и Папи Ханс са най-двуличните хора в къщата и няма човек, на който да не са говорили зад гърба, а коментиращите в На кафе умишлено нищо не казват. Просто са толкова изкуствени и помпозни, че няма до къде, особонео тази Патрашкова.

# 3 226
Защо в кофите имаше толкова много нарязани лимони, или само на мен така ми се стори?

Видях много люспи от червен лук.
Лимоните видяхме от коя мислия са, скоро очаквайте мисия с червен лук.

# 3 227
  • София
Скрит текст:
Тези постове, които заемат по половин страница, не бяха ли (също) против правилата на форума? Simple Smile

malina_smile, изборът е между това да е единак, или да се подчинява на отрепките Петко и Константин. По-добре в гората, отколкото второто.
В къщата не са само Петко и Константин. Как с никой не намери общ език?

# 3 228
Не ги слушах при Гала, но брошката на Патрашкова ме вдъхнови да мина през разни антикварни магазини за по лев, да кична една и да се явя на Ричо, той ще оцени моята буржоазност

# 3 229
Не ги слушах при Гала, но брошката на Патрашкова ме вдъхнови да мина през разни антикварни магазини за по лев, да кична една и да се явя на Ричо, той ще оцени моята буржоазност
И Гала има накачулени блещулки. Money Money Money

# 3 230
Общ език с кой? Има ли някой,който да не прави педикюра на Петко там?

# 3 231
Ама Патрака на mute я гледа, нали?

# 3 232
  • София
Ха ха ха ха.... При тях ще бъде 1 : 1. И "мъжа, дето си  е хванала" няма да има думата.  Peace

# 3 233
...да кична една и да се явя на Ричо, той ще оцени моята буржоазност
Ааа, нещо сА бъркаш. Той се впечатлява от скъпи дрехи и аксесоари, но не и за жената с която ще се събере. Тя е добре да е с 5 обувки и десет тениски, метла, ютия, тиган и втасало тесто за мекици. Иначе не става, я ще го засенчи, я мекица няма да му спретне. Ако има шест обувки и 12 тениски ще го надскочи, щото ще има повече пари от него и няма да мете и пържи мекички. И неговите хиляда лв. джобни ще олекнат.
 Да не говорим за цяла брошка. Виж, ако е половин, може и да мине номера. Освен ако не е под формата на пухкава мекичка или най-малкото вафла.

# 3 234
Скрит текст:
Скрит текст:
Тези постове, които заемат по половин страница, не бяха ли (също) против правилата на форума? Simple Smile

malina_smile, изборът е между това да е единак, или да се подчинява на отрепките Петко и Константин. По-добре в гората, отколкото второто.
В къщата не са само Петко и Константин. Как с никой не намери общ език?
Всички се държат като лакеи на Петко Мутрата. Константин просто е най-активен. Ако Мутрата не беше нарочил Кулагин, щеше да си избере друга жертва и пак да настройва всички против един човек. Няма значение кой. Задължително трябва да има жертва.

# 3 235
  • Испания
Дали пък Ваня не вдигна кръвното? Не знаем кога точно е станало това, което ще ни излъчат довечера, но

Скрит текст:
Ваня Костова излиза от къщата на "VIP Brother" за концерт на 2 октомври

https://impressio.dir.bg/afish/vanya-kostova-izliza-ot-kashtata- … ert-na-2-oktomvri

Та все някой се е осмелил да ѝ каже как изглежда и какво се коментира за нея.

# 3 236
Ама Патрака на mute я гледа, нали?
Усетх пробождане на сърцето , то такъв блясък може ли да остане незабелязан.

Лъки, вЕрно и Гала е накукушинена. Joy
На фона на фината и гостенка.

Стига сте с този Кули, той национален герой и мъченик стана. Нали сме тук да им се смеем. Никой не е прав, това е положението.
Аз не следя Папи, защото съм си го избрала за фаворит и  получавам слухово затъмнение като говори, за да не се разочаровам. Иначе няма кой. И Лора донякъде. Без фаворит не мога аз, и мачове не гледам,  кУ не си избера отбор.

# 3 237
  • София
Общ език с кой? Има ли някой,който да не прави педикюра на Петко там?
Как с Божана успя два дни? Как с Ваня успя в мисията? Той се държи нормално за известно време и после пак изкарва злобното на повърхността. Това ми прилича на вид защита от негова страна, не зная на какво се дължи, но не харесвам подобно поведение.

# 3 238
Значи, мисля си за Гала сега, трябва да си била много отчаяна от живота, за да започнеш връзка с СМС-и, с напълно непознат newsm78

# 3 239
Като гледам какво кухо парче е Лора, се чудя защо Део беше толкова години влюбен като овца? То вярно, че любовта е сляпа, ама ... Тя дали си мисли, че ще се намери друг такъв глупак?

Общи условия

Активация на акаунт