VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 757
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Испания

П.С. За какви чаршафи говориш в почти всяко свое мнение? Стана ми интересно. И на кого се молиш да ги свива?

В почти всяко - не. Няколко пъти помолих.

Казваме чаршафи на дълъг пост, в който има цитат в цитат, в цитат и пак цитат, и накрая е отговорът. Добре е, ако потребителят иска все пак да ги остави в отговора си, да използва бутона "скрит текст" или просто да публикува само тази част, към която се отнася отговорът.

Цяла нощ сън не ме хвана. Броих тоалети и обувки. Тююююююююююх!

Скрит текст:

# 3 211
  • София
Кулагин сам избра да е единак. От ден първи така се постави.

# 3 212
Добро утро котарачета !
Колкото и помия да излеят върху Кулагин ,пак остава визуално най -чистият от присъстващите.
 Биг-брадър трябва да смени наименованието си от "Биг брадър -женско царство"на "Биг брадър -спешно отделение "

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 10:29 от trendafilka

# 3 213
Тези постове, които заемат по половин страница, не бяха ли (също) против правилата на форума? Simple Smile

malina_smile, изборът е между това да е единак, или да се подчинява на отрепките Петко и Константин. По-добре в гората, отколкото второто.

# 3 214
Ох, Мира с това подпухнало лице снощи, не на майка му, а на баба му на Оф'Мира мязаше.

# 3 215
  • София
Много се смях, Насето колко бавно зацепи, и как реагира след 3 минути на Кулагин. Joy

# 3 216
  • Някъде в Матрицата
Добрютро, котарачета.

Снощи съм пропуснала късното "на живо".
Разбра ли се кой е вдигнал кръвно?

# 3 217
И как всички пляснаха с ръце, за Галкините адреналинки говоря...как сладко и удобно затвориха очички, как позамаха или пропуснаха ...неудобни нещица...и как всички са доволни. Повръща ми се.
Да,искаше да е в отделна спалня или легло ли беше...Кулагин. Това не означава единак.Не вярвам да не е искал и да не иска нормален разговор и отношение.

# 3 218
Скрит текст:
Дубрутруту, котарачета. Преди да метна банЦата, рекох да мина..И кво да видя...някой ми храчил по темичката....

Какво уважение и кой точно трябва да зауважавам в ББ...освен Кулагин? Уважение за уважение. И преди писах. Не вярвам ей така от нищото да ги е метнал. Така са го посрещнали. Такова е било настроението към него още в началото.
Знаем всички каква му беше славата от Чершката.
Скрит текст:
Когато така те посрещнат,какво очаквате? Да ги уважава?
Уморен е. Уморително е да се занимаваш с простаци, комплексари и егоисти. Ама много е изморително.
Съгласявам се само,че не е подготвен за такава мащабна/за размерите на къщата/ простота. Че кой ли беше? Даже и ББ не беше.
И много се надявам да се окопити, да смени стратегията и да остане.

И след изявите му в Черешката (които негови изяви, между другото, никой от участниците не си позволи да коментира пред него, докато той най-безогледно се гавреше с миналото им), ти го уважаваш?! Интересни критерии за отдаване на уважение имаш...

# 3 219
И аз помолих за слагане на цитатите в скрит текст, защото е много, много досадно, но не би.

Ричи ще дава по 1-2 хилядарки само в мечтите на някоя кифла. А тя да си знае, че от нея ще се очаква да го обсужва денонощно, че човека иска мекички и Фафли, имам усещането, че дори чаша вода не може да си налее сам.

То с кого в тази къща можеш да проведеш разумен разговор? И аз щях да съм единак!

# 3 220
Много се смях, Насето колко бавно зацепи, и как реагира след 3 минути на Кулагин. Joy
А те тъкмо вече се бяха изяснили с Мира, че са се шегували и си казваха последни хапливи реплики. И Насето направи от мухата-слон.

# 3 221
  • Испания
Чудя се, че непрекъснато повтаряте, че ВБ е българска измислица. Няма такова нещо. В Испания тече пореден сезон на ВБ. Обикновено редуват ББ с ВБ.

Пак да кажа: снощите претенции на Кулагин в изповедалнята бяха към Биги. Напълно основателно.

Съквартирантите не могат и две минути да говорят нещо друго, освен за Кулагин.

А Добрева не я ли обсъждаше групата тетки? Много по-грозно, отколкото когато в лицето ѝ беше казано, че ѝ текат лигите. Ами, текат ѝ. Това е положението.

# 3 222
Делта,не съм толкова елементарна. Моля ти се, Се пак!
Като чух, че ще влизат Кулагин и Нора,казах си-ясно,няма да се гледа. И аз бях така настроена лошо към тях.
Но сега да обяснявам ли разликата м/у Чершката и ББ,за да ме разбереш? Не може да има сравнение просто.

# 3 223
  • София
Защо в кофите имаше толкова много нарязани лимони, или само на мен така ми се стори?

Видях много люспи от червен лук.

# 3 224
Добрева отрече, защото рано или късно ще излезе от къщата и ще се прибере при мъжа дето "си е хванала".

Общи условия

Активация на акаунт