VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 206
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Някъде в Матрицата
Крайно време е да им пуснат на плазмата всичко, което си говорят зад гърбовете . Малко им беше това снощи и само Божана и Ричко го отнесоха. Хубаво да се видят всичките "приятели" що за стока са. Кулагин ще им се види най-малкото зло после.

И така да стане, едва ли ще има "прегрупиране". Ще са склонни да простят на тези, които в момента приемат за "приятели", отколкото на тези, които в момента приемат за "врагове".
На мен ми се иска да има излъчване на номинациите, след като са направени в изповедалнята. Тогава има повече нацупени муцунки, цифки и сълзи.

# 3 301
  • София
Крайно време е да им пуснат на плазмата всичко, което си говорят зад гърбовете . Малко им беше това снощи и само Божана и Ричко го отнесоха. Хубаво да се видят всичките "приятели" що за стока са. Кулагин ще им се види най-малкото зло после.

Peace  Чакам този момент с огромно нетърпение! Тогава ще видим истинско шоу и колко чинат БГ "звездите".  Peace

# 3 302
Не съм гледала по-новите издания на Брадъра, но си спомням бегло от старите, че Кънчев правеше кратко интервю на изгонените и им излъчваше кадри от изповедалнята, в които другите участници говорят против него. Сега защо не правят така?

# 3 303
  • София
Не трябва да говорят за отмъщение навън, че без значение, кой ще го набие, може да е някой непознат, без никаква връзка с тези вътре, който също като мен не го понася, все ще нарочат тези, които са го казали.

# 3 304
Е то толкова им е акъла Joy

# 3 305
  • Испания
Не съм гледала по-новите издания на Брадъра, но си спомням бегло от старите, че Кънчев правеше кратко интервю на изгонените и им излъчваше кадри от изповедалнята, в които другите участници говорят против него. Сега защо не правят така?

Явно пестят ефирно време. ББ у нас съвсем не е това, което е в другите страни. Пак ще дам пример с испанския формат, защото мога да сравнявам с него. Поднасям извинения на тези, за които е досадно.

Тук излъчването от студиото е три пъти седмично по 4 и повече часа. В четвъртък е елиминацията, изпитанието за определяне на шефове на къщата, които не могат да бъдат номинирани, номиниране за следващата седмица. В неделя има дебат. Във вторник - "48 до елиминацията". Защитниците са роднини /майка, баща, сестри, братя, деца, съпрузи/, близки приятели на участващите, които самият участник посочва, преди да влезе в къщата. Не като у нас: Сульо защитава Пульо, без дори да го познава лично.

При изгонването излъчват кадри: компрометиращи видеа на самия участник, такива на други, които участникът не е видял и няма как да знае, че са се случили, най-хубавите моменти на участника.

Няма да се разпростирам в повече подробности.

# 3 306
И аз ви изчетох с интерес
И идвах със статийката за Мира. Ма тя милата хем иска закачаки, хем реве...шизофрения. Как ли ще се тръшка после, като види какво е писано за нея Simple Smile Смешничка

# 3 307
  • Испания
И аз ви изчетох с интерес
И идвах със статийката за Мира. Ма тя милата хем иска закачаки, хем реве...шизофрения. Как ли ще се тръшка после, като види какво е писано за нея Simple Smile Смешничка

Пак ще остане неразбрана.

# 3 308
Разбра ли се защо Кулагин е повръщал в изповедалнята? Някой го спомена в номинацията си, като повод за такава.

# 3 309
Да бе и аз сега се сетих, че преди имаше кратки интервюта след излизане, посрещаха ги близките, показваха им клипчета с най-хубавите им моменти. Яко беше. Абе въобще Вип Брадър е доста тъп, по-добре обикновения.

# 3 310
  • София
Как ли ще се тръшка после, като види какво е писано за нея Simple Smile Смешничка
Дано не прочете, че каквато е нежна душица, сигурно няма да го преживее и ще си пререже вените надлъжно.

# 3 311
Скрит текст:
максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.

Кулагин успява да изкара другите от играта: един по един. Не мисля, че трябва да застане в ъгъла и да чака него да "изведат". Сблъсък на характери е играта. Нищо да не им говори, само с равния си тон и самообладание ги подлудява.

В снощното живо излъчване Розмари казва на Кулагин, че ББ трябва да вземе мерки и той отговаря: "Няма как ББ да се намеси, защото не е един. Всичките ли да изгони? Та къщата ще остане без никого".

Понеже вярвам на очите и ушите си, си направих труда. Кулагин снощи в изповедалнята:

Скрит текст:

- Защо храната ми се изхвърля постоянно и ББ позволява това да се случи?

- ББ от теб научава, че е изхвърлена храна.

- Е как? Аз го говоря непрестанно това нещо. Колко пъти трябва да ви го казвам? Аз не желая да говоря за тази храна. Именно поради тази причина, когато влизах, исках да имам храна отвън, минимално количество, което да ми стига дотолкова, че да не се занимавам с тези битовизми и да обсъждам с хората тук яденето си. Оказва се, обаче че всеки път тази храна става повод за много повече говорене за нея, отколкото ако я нямах. Ако искате ми я вземете напълно. Просто повече не ми я пращайте. Ще пия само вода, докато ме изнесете на носилка оттука.

- ББ вижда, че си драматично настроение. Все пак ББ иска да разбере какво точно искаш от него. Ти пожела среща с ББ и ББ удовлетвори твоето желание. Сега ББ иска да разбере: защо го потърси?

- Защото не издържам вече. Просто не издържам повече. И също така искам да направите така, че в понеделник да изляза. Знам, че можете да го направите.

- Валентин за какво говориш?

- Да направим така, че моят вот е най-нисък и да си излеза в понеделник.

- Е как ще стане това? Знаеш много добре, че редукцията на състава в къщата се определя чрез номинации и елиминации.

- Номинациите са определени.

- Точно така. До понеделник зрителите на Нова ТВ ще гласуват и ще вземат своето решение.

- Те да си гласуват зрителите пак. Нека си гласуват.

- Валентин, вкарваш ББ в разговор, който ББ няма желание да води по този начин. Този разговор за ББ е напълно абсурден. ББ няма представа какво витае в главата ти Но ББ няма да обсъжда нещо толкова абсурдно.

- Добре. Значи трябва да изляза по собствено желание. Така ли?

- Това ли са твоите намерения?

- Нямам друг избор. Ако ББ позволява да се случват такива неща, като да ритат топки по мене. И всеки ден да се случват такива неща. Преди малко четири човека влязоха в тоалетната и храчиха, и плюха по тоалетната, по козметиката, по мивката - навсякъде. Това нормални неща ли са? Не може да няма никакъв надзор, не може да няма никакви правила и никой да не ги спазва. Какъв е този правилник, който се подмята наляво и надясно, като елементарни и брутални неща не се спазват?

Скрит текст:

- Сигурен ли си, че не преувеличаваш?

- Ами не, не преувеличавам. Пратете някого да погледне тоалетната. Тоалетната цялата и сифонът е запушен от Папи Ханс. Вече няколко пъти чистя сифона от дълги черни косми. Цялата спалня се наводнява.

- Валентин, вие, съквартирантите, отговаряте за поддръжката на къщата. ББ няма да ви осигури, макар че сте популярни личности, домашни прислужници. Такава в къщата няма. Вие сте тези, които ще поддържате дома си.

- ББ да престане да ме разсмива, защото съм много сериозен този път.

- ББ се радва, че има възможност да види и усмивката ти.

- Ами в редките случаи, когато се появява тази усмивка, да. Наистина не издържам повече, ББ.

- Това вече го каза.

- Аз положих усилия и направих това, което е по силите ми. Оттук нататък аз не смятам да показвам... В смисъл аз какво трябва да правя? Да бъда тъжен тука или да стоя и да лежа. Нямате нужда вече от мен. Изкарайте ме! Взехте това, което искахте.

Скрит текст:

- Валентин, ББ няма нужда от тази мелодрама. Искаш ли да поспиш?

- Наистина, ако не мога да покажа добрата си страна, няма смисъл да стоя тук. В смисъл, аз не съм този човек, който те провокират да бъда. Не съм и някое ангелче - на всички провокации да отговарям с добро. Това не мога да го направя. Аз не съм Ваня Костова.

- Валентин, ББ си дава сметка, че преживяваш труден момент в къщата. Невинаги е лесно и в реалния живот. ББ е убеден, че ще се справиш.

- Какво да се справя бе, ББ. За тея пари ли?

- Валентин, ББ не може да обсъжда и това с теб.

- Не ме интересува дали съм харесван навън, дали съм обожаван, как съм представен, като жертва ли, като изкупителна жертва, като герой... Не ме интересува наистина. Аз просто вече не издържам. Човешките ми сили не издържат наистина. Аз съм човешко същество все пак. Благодаря на ББ за добрите му намерения към мен, за поканата да бъда в тая къща...

- Валентин, ББ те съветва да обсъдиш със себе си, а може би с някой от останалите твоите намерения и, когато си готов с решението, да го съобщиш на ББ. ББ иска да знаеш, че е винаги насреща, когато искаш да поговориш с някого.

Това е излъченият разговор. Не оставих скрити репликите, които за мен бяха важни. От този разговор /ББ не си позволи много, защото излъчваше директно/ доста неща се четат между редовете.

Кичка Бодурова беше подложена на още по-голямо унижение, без никаква причина (всъщност, причината беше ясна - ненавист от страна на нейни колеги, породена от завист, които настройваха и други участници срещу нея) и то с помощта на ВБ и пак издържа докрай, не се предаде. Сега Кулагин трябва да си сърба кашата, която САМ си надроби. Когато си единак, трябва да се бориш като единак. Един срещу всички, избереш ли такъв подход, готви се за големи проблеми.

# 3 312
Нежна душичка, ама друг път. Актриса е! Представям си с тая театрална физиономия ежедневно да се подвизавам по улиците и в предаването си. А ако и у дома се държа така ММ ще ме зареже, а децата ще ме намразят. За Мирето ми е мислАта.

# 3 313
Понеже явно от екипа на ББ ни четат и изпълняват желания, за да спасят и без това проваления сезон, да кажа какво ми хрумна. Да вземе ББ след цитатите на съквартирантите, да попрочете това онова от зрителските мнения и да скърши някое и друго крило, че направо са нетърпими.
Много ми се ще да видя Мирето тогава в кой ъгъл ще реве, Ваня дали ще продължи в същия дух, "мъжкарите" дали и как ще  ще приемат един звучен шамар  по високото им самочувствие.
Тук е момента да кажа, че и според мен Стефко и Петко са протежета на продукцията, та съм скептична какво би стигнало до тях. Лорето дали ще се усети, че зрителя не е тъп и не е повярвал колко скромна и незабележима е.
Папи и Наско да разберат, че са въздух под налягане в очите на зрителите...Ей такива нещица си пожелавам. ББ заеми се Hands Pray Те и без това ще го научат след излизането си, нека поне стане шоу при сблъсъка на представи и реалност!

Сега се връщам назад да ви чета. Simple Smile

# 3 314
Чакай, чакай, Кичка кой й е посягал физически? Кулагин издържа психическите нападки и ги отиграва много добре. Оплакванията към ББ са му към физическите посегателства и е прав. Вижте промото за довечера, думите на Петко да му приложат тормоз, достатъчно ясно говори.
А и да бъдем честни, Катя и Здравко яко олекнаха от участието си във ВИП брадър.

Общи условия

Активация на акаунт