VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 117
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София
Ричко горкият 'ич не е ясно кой го набута в това предаване. Як гръб трябва да има, за да го вкарат. Хич да не ми минават с номера за Мистър София. Толкова "мистър" е имало през годините, пък никой не обявиха за ВИП, аз поне един не знам, а точно този тъпунгер (без извинение) го натресоха в прайм тайма на най-гледаната телевизия. Ай сиктир. Дано го номинират и да излезе. Интересно ще ми е как ще се гърчи при Гала, ако изобщо стигне до там и разбере какво му говорят Патрашкова и компания.

# 3 286
Кулагин и навън не могат да го пребият, защото ще ги осъди.

Tо пък и да ги осъди, голям келепир. Ще им лепнат някакво хилаво наказание и още по-хилаво обезщетение, което да му изплатят и ще се приключи. А него, ако го осакатят/да не дава Господ/, ще си носи последствията цял живот.
Осакатяването се води тежка телесна повреда и не съм сигурна, че при такова нещо се минава с хилаво обезщетение, дори си мисля, че е възможно и в затвора да влезеш. Едва ли са готови да стигнат чак до нещо такова.

# 3 287
Колкото и да е висок хонорарът му, заслужава още два пъти по толкова. Simple Smile Ако продуцентите искат да спасят сезона, трябва да направят всичко възможно, за да го задържат.
Скрит текст:
Кулагин е изключителен дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на когото симпатизирам - с всичките му недостатъци, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му коментари.

Аз пък искам да го махнат - изчерпа се вече, прочетена книга е.
Иска ми се да наблюдя бягството към победа на останалите участници, които са ми далеч по-интересни от него, въпреки, че като цяло всички, в т.ч. Кулагин и Божана, са ми ужасно скучни. Но винаги може да има изненади, на това разчитам, след като махнат Кулагин. Да видя истинска игра между играчи с равни възможности, така като ги гледам.

# 3 288
  • Испания
максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.

Кулагин успява да изкара другите от играта: един по един. Не мисля, че трябва да застане в ъгъла и да чака него да "изведат". Сблъсък на характери е играта. Нищо да не им говори, само с равния си тон и самообладание ги подлудява.

В снощното живо излъчване Розмари казва на Кулагин, че ББ трябва да вземе мерки и той отговаря: "Няма как ББ да се намеси, защото не е един. Всичките ли да изгони? Та къщата ще остане без никого".

Понеже вярвам на очите и ушите си, си направих труда. Кулагин снощи в изповедалнята:

Скрит текст:

- Защо храната ми се изхвърля постоянно и ББ позволява това да се случи?

- ББ от теб научава, че е изхвърлена храна.

- Е как? Аз го говоря непрестанно това нещо. Колко пъти трябва да ви го казвам? Аз не желая да говоря за тази храна. Именно поради тази причина, когато влизах, исках да имам храна отвън, минимално количество, което да ми стига дотолкова, че да не се занимавам с тези битовизми и да обсъждам с хората тук яденето си. Оказва се, обаче че всеки път тази храна става повод за много повече говорене за нея, отколкото ако я нямах. Ако искате ми я вземете напълно. Просто повече не ми я пращайте. Ще пия само вода, докато ме изнесете на носилка оттука.

- ББ вижда, че си драматично настроение. Все пак ББ иска да разбере какво точно искаш от него. Ти пожела среща с ББ и ББ удовлетвори твоето желание. Сега ББ иска да разбере: защо го потърси?

- Защото не издържам вече. Просто не издържам повече. И също така искам да направите така, че в понеделник да изляза. Знам, че можете да го направите.

- Валентин за какво говориш?

- Да направим така, че моят вот е най-нисък и да си излеза в понеделник.

- Е как ще стане това? Знаеш много добре, че редукцията на състава в къщата се определя чрез номинации и елиминации.

- Номинациите са определени.

- Точно така. До понеделник зрителите на Нова ТВ ще гласуват и ще вземат своето решение.

- Те да си гласуват зрителите пак. Нека си гласуват.

- Валентин, вкарваш ББ в разговор, който ББ няма желание да води по този начин. Този разговор за ББ е напълно абсурден. ББ няма представа какво витае в главата ти Но ББ няма да обсъжда нещо толкова абсурдно.

- Добре. Значи трябва да изляза по собствено желание. Така ли?

- Това ли са твоите намерения?

- Нямам друг избор. Ако ББ позволява да се случват такива неща, като да ритат топки по мене. И всеки ден да се случват такива неща. Преди малко четири човека влязоха в тоалетната и храчиха, и плюха по тоалетната, по козметиката, по мивката - навсякъде. Това нормални неща ли са? Не може да няма никакъв надзор, не може да няма никакви правила и никой да не ги спазва. Какъв е този правилник, който се подмята наляво и надясно, като елементарни и брутални неща не се спазват?

Скрит текст:

- Сигурен ли си, че не преувеличаваш?

- Ами не, не преувеличавам. Пратете някого да погледне тоалетната. Тоалетната цялата и сифонът е запушен от Папи Ханс. Вече няколко пъти чистя сифона от дълги черни косми. Цялата спалня се наводнява.

- Валентин, вие, съквартирантите, отговаряте за поддръжката на къщата. ББ няма да ви осигури, макар че сте популярни личности, домашни прислужници. Такава в къщата няма. Вие сте тези, които ще поддържате дома си.

- ББ да престане да ме разсмива, защото съм много сериозен този път.

- ББ се радва, че има възможност да види и усмивката ти.

- Ами в редките случаи, когато се появява тази усмивка, да. Наистина не издържам повече, ББ.

- Това вече го каза.

- Аз положих усилия и направих това, което е по силите ми. Оттук нататък аз не смятам да показвам... В смисъл аз какво трябва да правя? Да бъда тъжен тука или да стоя и да лежа. Нямате нужда вече от мен. Изкарайте ме! Взехте това, което искахте.

Скрит текст:

- Валентин, ББ няма нужда от тази мелодрама. Искаш ли да поспиш?

- Наистина, ако не мога да покажа добрата си страна, няма смисъл да стоя тук. В смисъл, аз не съм този човек, който те провокират да бъда. Не съм и някое ангелче - на всички провокации да отговарям с добро. Това не мога да го направя. Аз не съм Ваня Костова.

- Валентин, ББ си дава сметка, че преживяваш труден момент в къщата. Невинаги е лесно и в реалния живот. ББ е убеден, че ще се справиш.

- Какво да се справя бе, ББ. За тея пари ли?

- Валентин, ББ не може да обсъжда и това с теб.

- Не ме интересува дали съм харесван навън, дали съм обожаван, как съм представен, като жертва ли, като изкупителна жертва, като герой... Не ме интересува наистина. Аз просто вече не издържам. Човешките ми сили не издържат наистина. Аз съм човешко същество все пак. Благодаря на ББ за добрите му намерения към мен, за поканата да бъда в тая къща...

- Валентин, ББ те съветва да обсъдиш със себе си, а може би с някой от останалите твоите намерения и, когато си готов с решението, да го съобщиш на ББ. ББ иска да знаеш, че е винаги насреща, когато искаш да поговориш с някого.

Това е излъченият разговор. Не оставих скрити репликите, които за мен бяха важни. От този разговор /ББ не си позволи много, защото излъчваше директно/ доста неща се четат между редовете.

# 3 289
Миналата година всички бяха изтрещели от  Готвача, но така и не се намери фигура да ги обедини срещу него. Всеки поединично се гърчеше. Отдавна чакам подобен феномен във формАта , да се направи игнор на дразнител от цялата група. Е , доживях да го видя.
Не зная кой ще победи, не залагам нито на Петко, нито на Стефо. Не знаем още какво ще ни поднесе играта. Гледам и ми е интересно. Петко ги настъпва , защото така си е  свикнал, да се налага. Командори ги там и те хълцат от умиление.
Много смешно беше Ричо как се противопостави с пискливото си гласче. Опъна се , бре. Joy
Той е дошъл за наградата, ама ха.

Преди години имаше същия феномен - група срещу Къци Вапцаров.
Както казах и назад, един от участниците, Юлиян, сега коментира при Гала. А друг - Фънки, е в Капките.

# 3 290
Изчетох ви. Не малка част от написаното от съфорумците ме натъжава. Ако казаното от Валентин е вярно, новатв би трябвало да закрие предаването без победител. Защото не може по национален ефир да се пропагандира насилие над когото и да било, саморазправа да остава ненаказана. Не е човешко, не е весело. Чудя си имаше ли някой жест на искрена доброта за 4 седмици и не се сетих за такъв. сеир, сеир, ама взе да ми нагарча от този “социален експеримент”. Както не ми харесва и опитът за доминация и налагане на мнение от някои от участниците тук с претенции за научна достоверност по теми като групова динамика, лидерство и индивидуализъм. От сърце желая на всички вас здраве и хубаво настроение. Дано в живота си не срещате индивиди, като тези, които допускаме вечер в къщите си през екрана. За мен точно както при някои от вас в началото  Валентин ми беше странен, но сега само него бих искала да опозная. Интересен и цветен е. Умее да воюва и да се бори за целите си. Едва ли може да ми е приятел, но е интересен. Хубав ден!

# 3 291

Преди години имаше същия феномен - група срещу Къци Вапцаров.
Както казах и назад, един от участниците, Юлиян, сега коментира при Гала. А друг - Фънки, е в Капките.
Къци беше удобната жертва на комплексарите.

# 3 292
Юлиян и Фънки имат толкова фенове, колкото са зрителите на Шоуто на Канала. Гала е природно глупава и винаги си избира противни ководещи. Това, че някой е в нейното предаване, не е показателно за мнението на хората, а за самата нея. Закрепила се е с години в телевизията, просто защото така е намерила. Братята Халваджиян и смешната Кремена също не са цвета на обществото. Като започнахме с поговорки, знаете ли тази: "...ната винаги изплуват най-отгоре".

# 3 293
  • София
Гала и Кремена Халваджиян са приятелки от дълги години. Именно Кремена държи Гала като водеща толкова години в На кафе.

# 3 294
Крайно време е да им пуснат на плазмата всичко, което си говорят зад гърбовете . Малко им беше това снощи и само Божана и Ричко го отнесоха. Хубаво да се видят всичките "приятели" що за стока са. Кулагин ще им се види най-малкото зло после.

# 3 295
  • София
Няма да е никак зле.
Кулагин се факто зад гърбовете им не е говорил, но другите ще се самоизядат.

# 3 296
Скрит текст:
Според мен Кулагин е получил най-високия хонорар от всички останали
Колкото и да е висок хонорарът му, заслужава още два пъти по толкова. Simple Smile Ако продуцентите искат да спасят сезона, трябва да направят всичко възможно, за да го задържат. Кулагин е изключителен дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на когото симпатизирам - с всичките му недостатъци, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му коментари.
[/spoiler]
Това и е моето мнение. И снощи съвсем възпитано искаше да се кеш аутне, обаче няма така лесно да го пуснат, защото шоуто ще трябва да свърши преждевременно.
И незабавно да връчат уредената награданаСтефанГалкин.

# 3 297
  • София
Ричко горкият 'ич не е ясно кой го набута в това предаване. Як гръб трябва да има, за да го вкарат. Хич да не ми минават с номера за Мистър София.
Сигурно е протеже на Евгени Минч. Нали той "прослушва" всичките мъжки конкурси.

# 3 298
  • Испания
И снощи съвсем възпитано искаше да се кеш аутне, обаче няма така лесно да го пуснат, защото шоуто ще трябва да свърши преждевременно.

Според мен не искаше това. Просто припомни на ББ, че самият той не спазва правилата и толерира неспазването им от съквартирантите.

# 3 299
Крайно време е да им пуснат на плазмата всичко, което си говорят зад гърбовете . Малко им беше това снощи и само Божана и Ричко го отнесоха. Хубаво да се видят всичките "приятели" що за стока са. Кулагин ще им се види най-малкото зло после.

Подкрепям! Така ще стане голям скандал между всички и Кулагин ще може малко да си вземе въздух, тъй като всички ще спрат да се занимават с него. Понеже каквото е имал да им каже им го е казал и от него няма да бъдат изненадани.

п.п. Може ли линк от живото снощи?

Общи условия

Активация на акаунт