VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 981
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 270
Тук (каквото и да значи "тук") повечето семейни жени, които познавам, готвят един-два пъти в седмицата, ако са на кеф. Знам само за една, която готви всеки ден, че и повече от едно ястие, и тя е безработна.

# 3 271
Според мен Кулагин е получил най-високия хонорар от всички останали, поставил е условия за пребиваването си в Къщата - храна, отделна спалня, тоалетна, фризьор, козметик, имало е договорка да бъде провокатор. Свършил си е работата и явно е уморен, затова иска да излиза. Тези реплики към Брадъра в изповедалнята подсказват  за предварителни уговорки относно престоя и поведението му.

# 3 272
Защо в кофите имаше толкова много нарязани лимони, или само на мен така ми се стори?

Нали смукаха лимони на предишната мисия и сигурно са от там:)

# 3 273
Кулагин и навън не могат да го пребият, защото ще ги осъди.

Tо пък и да ги осъди, голям келепир. Ще им лепнат някакво хилаво наказание и още по-хилаво обезщетение, което да му изплатят и ще се приключи. А него, ако го осакатят/да не дава Господ/, ще си носи последствията цял живот.

# 3 274
Според мен Кулагин е получил най-високия хонорар от всички останали
Колкото и да е висок хонорарът му, заслужава още два пъти по толкова. Simple Smile Ако продуцентите искат да спасят сезона, трябва да направят всичко възможно, за да го задържат. Кулагин е изключителен дразнител - първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на когото симпатизирам - с всичките му недостатъци, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му коментари.

# 3 275
  • Бургас
Победителят може да е Стефан, може Петко, Божана и т.н А защо не и аз /нищо, че не участвам/. Това зависи само от волята на ББ. Всички го знаем. Поради тази причина не пращаме SMS - и, защото е лудост да пълним нечия гуша. Правим най-приятното - чешем си езиците в темата, пием си кафето в приятна компания / списващите тук / и си сверяваме часовниците с преобладаващото мнение.
Радвам се, когато в темата се спазва добрия тон, проявява се чувство за хумор и толерантност към чуждото мнение.И на писането тук се гледа като на това, което е - забавление.
Постът ми не е насочен към никой конкретно.Flowers Hibiscus

# 3 276
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ама какъв съдник?
Усеща иронията им, подигравките им, усеща неприязън и подобни хубусти. С насмешка му се говори,не го приемат като нормален,а се отнасят към него с пренебрежение. На кое отгоре,само те си знаят.
Какво да ги прави? Да мълчи. Да е по-нисък от тревата. Има самочувствие човека. И както видяхме съвсем не без покритие, що се отнася до характер,самообладание,интелект,дар слово...
Ще ги нарежда,не ами...
Скрит текст:
Има една много мъдра английска поговорка:
"Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях."
Много вярна и подходът на Кулагин трябваше да бъде точно такъв. Не с рогите напред срещу всички, а да си направи своя "група на Шаро". Явно обаче, той наистина се смята за цвета на света и такава възможност му е толкова далеч от мисълта, че сега си бере плодовете на собствения си лош характер. Честно казано, пада му се. Човек не може и не бива да е единак. Хората сме стадни животни - само така сме оцелели и сме станали господари на планетата - като сме се сдружавали.

Скрит текст:
Има едно американско риалити, от сорта на "Сървайвър", казва се "Алоун" (сам). Като Сървайвър, но участниците са оставени сами в дивата природа и победител е този, който издържи най-дълго. Потърсете и го вижте и ще разберете какво имам предвид - максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.
Не, това е конформизъм. Конформистите са противни и заслужават да бъдат тормозени от "командирите" си. (Знам, че и преди съм споделяла това ммение, повтарям се нарочно)
[/spoiler]

Скрит текст:
Не, не е конформизъм. Има едно нещо, което се нарича лидерство. Ако имаш необходимите качества за средата, самата група ще те превърне в лидер. А някои сами си извоюват тази позиция. Не е лесно да станеш лидер и точно това Кулагин не можа да направи - отцепи се от групата и настрои всички срещу себе си, защото добре знаеше, че няма необходимите лидерски качества (все пак, трябва и да имаш някакво уважение към другите, за да ги водиш, нещо, което на него му е съвсем чуждо). Но той си мислеше, че по този начин ще изпъкне. Да, изпъкна, но не по начинът, по който очакваше - просто изпъкна като маша за забавление на аудиторията, която търси кръв.
[/quote]
[/spoiler][/spoiler][/spoiler]
А Петко защо е лидер? Защото слугите му го мислят за много богат. Ако беше обикновен чичак от улицата - същият, какъвто си е, но без легендарните заведения, никой от тези хора нямаше да му се мазни и да търси компанията му.

Ок, форумът се бъгна - скритият текст въобще не работи както трябва (знам как се използва).[/quote]

Така са преценили участниците, така са решили, Петко да е лидер. Нали затова е интересно да се гледа ВБ, за да наблюдаваме участниците? Ако е лидер заради парите и репутацията си, какво по-реално от това? Wink

# 3 277
Включвам се, макар и късно, но не посреднощ, когато се активизирали защитниците на Кули.
Аз съм от тези, които не го харесват. По - точно - този тип хора. Писала съм назад в темата и няма да се повтарям. И няма да променя мнението си, въпреки тв-манипулациите на ВБ.
Това не означава, че харесвам другите участници във ВБ. Няма такъв подбор като в този сезон!
Не знам кой ще излезе по здравословни причини, но се надявам ВБ да чете тук и да е видял моя скромен съвет, а именно: да изкара веднага Ева и Ваня, че тотално се орезилиха. Най - добре да прехвърлят участниците в инфекциозно отделение, примерно поради някакъв вирус. Ще го е лепнал някой от тези, които си излизат навън. Така ще включат и медицинския персонал и ще слеят Биг и Вип в едно.
На фона на всички амеби в къщата, най - добре е да спечели Рози. Не защото е "най-", а защото ще оправдаем неадекватността й със "загубата в превода".
Ех, страшно предаване е това. На работното си място ежедневно участвам в такова, и то срещу заплащане, но без преспиване.

# 3 278
То пък голяма работа, да си лидер на идиоти. Водач по принцип означава човек, който води група - какъвто е лидерът, такива са и последователите. А който се присъединява, само за да е част от стадото, също е идиот.

# 3 279
Миналата година всички бяха изтрещели от  Готвача, но така и не се намери фигура да ги обедини срещу него. Всеки поединично се гърчеше. Отдавна чакам подобен феномен във формАта , да се направи игнор на дразнител от цялата група. Е , доживях да го видя.
Не зная кой ще победи, не залагам нито на Петко, нито на Стефо. Не знаем още какво ще ни поднесе играта. Гледам и ми е интересно. Петко ги настъпва , защото така си е  свикнал, да се налага. Командори ги там и те хълцат от умиление.
Много смешно беше Ричо как се противопостави с пискливото си гласче. Опъна се , бре. Joy
Той е дошъл за наградата, ама ха.

# 3 280
Дали пък Ваня не вдигна кръвното? Не знаем кога точно е станало това, което ще ни излъчат довечера, но

Скрит текст:
Ваня Костова излиза от къщата на "VIP Brother" за концерт на 2 октомври

https://impressio.dir.bg/afish/vanya-kostova-izliza-ot-kashtata- … ert-na-2-oktomvri

Та все някой се е осмелил да ѝ каже как изглежда и какво се коментира за нея.
На бас за един кашон фафли, че Ваня е "болничка". Mr. Green

# 3 281
Според мен Кулагин е получил най-високия хонорар от всички останали, поставил е условия за пребиваването си в Къщата - храна, отделна спалня, тоалетна, фризьор, козметик, имало е договорка да бъде провокатор. Свършил си е работата и явно е уморен, затова иска да излиза. Тези реплики към Брадъра в изповедалнята подсказват  за предварителни уговорки относно престоя и поведението му.
И аз точно това си мислех. Със сигурност му е обещан по-висок хонорар, ако внася смут в къщата.

# 3 282
Кулагин и навън не могат да го пребият, защото ще ги осъди.

Tо пък и да ги осъди, голям келепир. Ще им лепнат някакво хилаво наказание и още по-хилаво обезщетение, което да му изплатят и ще се приключи. А него, ако го осакатят/да не дава Господ/, ще си носи последствията цял живот.

Понеже съм се открехнала на поговорки, да кажа и тази, която много отива на написаното от теб:
"Бой и е...не не могат да се върнат." Simple Smile

Скрит текст:
Аргументи колкото искаш. Само да искаш да ги видиш.
Гледам предаването. Мисля,че точно Кулагин и само той най-добре си знае мястото. Не говоря за къщата. Не видях да е драпал за лидерство. Даже снощи в изповедалнята също го каза.
Гледаме едно и също,а виждаме толкова различно.Както писах,няма смисъл.
И война е нямало, за да обявяваш мир.
Или поне това,което аз виждам,чета и разбирам. Simple Smile

Не ме разбра, но нищо.

# 3 283
Само да кажа, че Кулагин в началото много де изнервяше. Сега ми е кеф да го гледам, защото прави сеири. Дори смятам, че трябва да спечели формата, защото той изнесе цялото предаване на собствен гръб. Но истината е, че ако аз бях в къщата, най-вероятно щяха да ме изгонят, защото щях да съм първата, която да му е скочила на бой. Нямаше да мога да го издържа и 2 дни. Затова и съм по-толерантна към групичката, която даже закъсня с отмъщението си към него. Това, което той нарича искреност и прямота, за мен си е чиста агресия към останалите и то от ден 1-ви. Разбирам да се беше карал само с Нора, защото си имаха спор от предишно предаване Но той ги караше по домова книга, не пожали никой и в крайна сметка сега си бере плодовете, които е засадил. Дано психиката му издържи.

# 3 284
Ма защо Кулагин трябва да се съобразява с общото. Видя се, че всички говорят зад гърба на останалите, защо трябва да е като тях. Ако общото иска да го изолира, нека го изолира, защо го напада. Общото срещу един, с храчки и изхвърляне на храна. Не за първи път дават ВИП брадър, всеки е можело да договори индивидуални условия. Уморително е с това да се захващат. И наистина, ако ВБ иска нещата да са напълно честни, нека излъчи на Наско и Мира какво мислят другите за тяхната свалка... Да видим тогава мутрата какво точно като аргумент ще има, че Кулагин е казал, че Мира точи лиги.
Мира пък толкова тъпо споделя, че хванала Торнев, че й изневерява по смс... Че тя телефона ли му следи, много тъпо ако е така.
Кулагин е дразнител, прекалява, не спира да дудне, но успява да отговори и да поеме негативите. Другите могат да го обиждат, но не успяват да понесат какво им казва Кулагин.
И ако наистина правилникът е, че ако има физическо посегателство, то тогава Наско наистина трябва да си тръгне. Не ББ да тълкува нещата какво си иска.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:11 от sourit

Общи условия

Активация на акаунт