VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 843
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
Искаш да кажеш,че Део е повече от Лора?!

# 3 241
Като гледам какво кухо парче е Лора, се чудя защо Део беше толкова години влюбен като овца? То вярно, че любовта е сляпа, ама ... Тя дали си мисли, че ще се намери друг такъв глупак?
А, влюбен. Опиянен беше той перманентно, ама май не точно от любов.

# 3 242
Именно,де. Как успя?
Като са сами могат да бъдат нормални. Като са в къщата,да не се изложат пред останалите ли,от криворазбрано съединение ли Joy. Отново старите петна.

# 3 243
Делта,не съм толкова елементарна. Моля ти се, Се пак!
Като чух, че ще влизат Кулагин и Нора,казах си-ясно,няма да се гледа. И аз бях така настроена лошо към тях.
Но сега да обяснявам ли разликата м/у Чершката и ББ,за да ме разбереш? Не може да има сравнение просто.

Има разлика - да. Разликата се състои в това, че когато гледаме Черешката, виждаме това, което искат да видим в един час. А ВБ трае с месеци и все пак (би трябвало да) има и живо излъчване, в което да видим и сами да преценим характерите и поведението на участниците.

Да те питам - от позицията на какъв Кулагин се изживява като съдник на другите? С какви очи си позволява да коментира тяхното минало примерно, след като, дори съдейки от напудрената Черешка, неговото минало не е съвсем изрядно...("шофьорът" - лампион примерно говори доста за неговото минало, а и бъдеще).

П.С. Лош човек е той, лош...

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 11:10 от DeltaAzimut

# 3 244
Не знам, Део изглежда безобиден, а тя е злобна и проста. 

# 3 245
Факт е, че групата се отграничава от Кулагин и той трябва да спре да се натриса. Щом веднъж си решил тези хора да ти бъдат врагове и си работил активно в посока да го постигнеш , няма какво да им присядаш на седенките.
Но не мога да приема храчки и разни тъпашки набези, де. То и ответната реакция като провокацията.

# 3 246
  • София
Део е много просто момченце! Преди години използваше наркотици, заедно с Лео и компания. Мисля си,ч е това е периода в който Лора му каза Сбогом!

# 3 247
Трябва да прочетат на всеослушание коментара на Петко за прозрачните гащи, за да видим как ще реагира групата тогава. Наско явно толкова се е впечатлил от въпросните гащи, че написа стихотворение за тях.

Спомням си, че съм чела нещо - май според Део двамата са се разделили, защото тя не е искала деца от него. Освен това, Йордан Караджов е смятал, че тя заслужава нещо много повече.

# 3 248
Не знам, Део изглежда безобиден, а тя е злобна и проста. 

Аз не съм останала с подобни впечатления от Део, чийто приятел е Лео.
Това са хора, които добре знаят какво искат и как да го постигнат. Радвам им се, но  в никакъв случай не ги намирам за безобидни. Успех в живота не се постига с "безобидие" - трябва да знаеш кога и колко да ръчнеш нещата, за да ти се получат. Балансът е важен, балансът.

# 3 249
Ама какъв съдник?
Усеща иронията им, подигравките им, усеща неприязън и подобни хубусти. С насмешка му се говори,не го приемат като нормален,а се отнасят към него с пренебрежение. На кое отгоре,само те си знаят.
Какво да ги прави? Да мълчи. Да е по-нисък от тревата. Има самочувствие човека. И както видяхме съвсем не без покритие, що се отнася до характер,самообладание,интелект,дар слово...
Ще ги нарежда,не ами...

# 3 250
Ей затова ме кефи Кулагин, толкова да не успяват да превъзмогнат огромното си его, под което мирише на гнило, че идея си нямат как да му се противопоставят. Нямат капацитета да го надприказват, заплахи не му действат и те се виждат в чудо.

Всеки може да дразни и провокира като Калугин. Чувства се недосегаем в шоуто, ама навън само да стъпи и някой ще го пребие. Разбирам го, че му е скучно като го игнорират и не му дават поле за изява, ама много се излага и унижава така да ходи след тях и да дудня. И аз не харесвам групички ама и той си е провокатор и си личи че се държи така от отчаяние, че никой не го иска. Ама как да го искат с тоя червив език.
Ричи може да е всичко, ама колко мъже са останали, които са готови да издържат жените си и да им дават свобода на избор да работят или не? Днешно време повечето мъже си търсят самостоятелни работещи жени за да  се освободят от отговорността да издържат сами семейство. За България да даваш на гаджето си по 1000-2000 лв джобни на месец си е блага работа. Що на мен не ми ги даваха.... Има и нещо хубаво в тоя човек - освен това изглежда прилично и е по детски искрен.

И аз това написах преди време - Кулагин може и да го набият навън, те мутрите с какво друго да респектират. А относно Ричи - тези декларации, че ще издържа бъдещата си жена и ще й дава 1000 - 2000 лв. джобни, са само хипотетични. И не, не е по детски искрен, ограничен е.

# 3 251
Ама какъв съдник?
Усеща иронията им, подигравките им, усеща неприязън и подобни хубусти. С насмешка му се говори,не го приемат като нормален,а се отнасят към него с пренебрежение. На кое отгоре,само те си знаят.
Какво да ги прави? Да мълчи. Да е по-нисък от тревата. Има самочувствие човека. И както видяхме съвсем не без покритие, що се отнася до характер,самообладание,интелект,дар слово...
Ще ги нарежда,не ами...

Има една много мъдра английска поговорка:
"Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях."
Много вярна и подходът на Кулагин трябваше да бъде точно такъв. Не с рогите напред срещу всички, а да си направи своя "група на Шаро". Явно обаче, той наистина се смята за цвета на света и такава възможност му е толкова далеч от мисълта, че сега си бере плодовете на собствения си лош характер. Честно казано, пада му се. Човек не може и не бива да е единак. Хората сме стадни животни - само така сме оцелели и сме станали господари на планетата - като сме се сдружавали.

Има едно американско риалити, от сорта на "Сървайвър", казва се "Алоун" (сам). Като Сървайвър, но участниците са оставени сами в дивата природа и победител е този, който издържи най-дълго. Потърсете и го вижте и ще разберете какво имам предвид - максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.

# 3 252
Кулагин и навън не могат да го пребият, защото ще ги осъди.

# 3 253
Скрит текст:
Ама какъв съдник?
Ще ги нарежда,не ами...
[/spoiler]

Има една много мъдра английска поговорка:
"Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях."
Много вярна и подходът на Кулагин трябваше да бъде точно такъв. Не с рогите напред срещу всички, а да си направи своя "група на Шаро". Явно обаче, той наистина се смята за цвета на света и такава възможност му е толкова далеч от мисълта, че сега си бере плодовете на собствения си лош характер. Честно казано, пада му се. Човек не може и не бива да е единак. Хората сме стадни животни - само така сме оцелели и сме станали господари на планетата - като сме се сдружавали.

Скрит текст:
Има едно американско риалити, от сорта на "Сървайвър", казва се "Алоун" (сам). Като Сървайвър, но участниците са оставени сами в дивата природа и победител е този, който издържи най-дълго. Потърсете и го вижте и ще разберете какво имам предвид - максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.
Не, това е конформизъм. Конформистите са противни и заслужават да бъдат тормозени от "командирите" си. (Знам, че и преди съм споделяла това ммение, повтарям се нарочно)

# 3 254
  • Някъде в Матрицата
Дир-а са пуснали статийка за Мира. цък

Общи условия

Активация на акаунт