VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 875
  • 4 346
  •   2
Отговори
# 3 255
Че от какъв зор да се присъединява към стадото? Въпрос на оцеляване ли е? Явно си изкара хонорара, спечелил е доста симпатизанти и води във вота. Чак толкова прост не е, той вече ги победи Wink

# 3 256
Мира ще реве много повече, след като излезе. Съвсем ще подпухне.

# 3 257
Абе, това не са хора, това са изроди!!! А ББ е най-голямото лайно!!!
Е,стига де,това е елита на нацията. Rolling EyesИска ми се Кулагин да остане до края.Добре му каза на брадъра:''Вие получихте каквото искате.Искам да си изляза.Няма значение вота на зрителите,ББ може да направи така,че да изляза.'' Mr. GreenОтново много слаб сценарий. hahahaПоредната излагация на продуцентите.На тези тъпанари трябва да им се отнеме лиценза!

# 3 258
Мира ще реве много повече, след като излезе. Съвсем ще подпухне.
И аз съм изумена от нейното поведение и изказвания за Торнев и с лигавия Нас.
Ако има претенции за умност, ама много е заблудена. Такова поведение отива на 15 годишни, а не на зряла жена като нея. Сама се излага , пък и семейството си излага. Много, много загуби тя от това участие. И ми се струва , че има още глупотевини в ръкава си. Особено на фона на претенциите и .

# 3 259
  • София
Мира винаги е подпухнала в лицето.

# 3 260
Скрит текст:
Скрит текст:
Ама какъв съдник?
Усеща иронията им, подигравките им, усеща неприязън и подобни хубусти. С насмешка му се говори,не го приемат като нормален,а се отнасят към него с пренебрежение. На кое отгоре,само те си знаят.
Какво да ги прави? Да мълчи. Да е по-нисък от тревата. Има самочувствие човека. И както видяхме съвсем не без покритие, що се отнася до характер,самообладание,интелект,дар слово...
Ще ги нарежда,не ами...
Има една много мъдра английска поговорка:
"Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях."
Много вярна и подходът на Кулагин трябваше да бъде точно такъв. Не с рогите напред срещу всички, а да си направи своя "група на Шаро". Явно обаче, той наистина се смята за цвета на света и такава възможност му е толкова далеч от мисълта, че сега си бере плодовете на собствения си лош характер. Честно казано, пада му се. Човек не може и не бива да е единак. Хората сме стадни животни - само така сме оцелели и сме станали господари на планетата - като сме се сдружавали.

Скрит текст:
Има едно американско риалити, от сорта на "Сървайвър", казва се "Алоун" (сам). Като Сървайвър, но участниците са оставени сами в дивата природа и победител е този, който издържи най-дълго. Потърсете и го вижте и ще разберете какво имам предвид - максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.
[/spoiler]
Не, това е конформизъм. Конформистите са противни и заслужават да бъдат тормозени от "командирите" си. (Знам, че и преди съм споделяла това ммение, повтарям се нарочно)
[/quote]

Не, не е конформизъм. Има едно нещо, което се нарича лидерство. Ако имаш необходимите качества за средата, самата група ще те превърне в лидер. А някои сами си извоюват тази позиция. Не е лесно да станеш лидер и точно това Кулагин не можа да направи - отцепи се от групата и настрои всички срещу себе си, защото добре знаеше, че няма необходимите лидерски качества (все пак, трябва и да имаш някакво уважение към другите, за да ги водиш, нещо, което на него му е съвсем чуждо). Но той си мислеше, че по този начин ще изпъкне. Да, изпъкна, но не по начинът, по който очакваше - просто изпъкна като маша за забавление на аудиторията, която търси кръв.

# 3 261
Снощи я видях без грим.....Коя е набеди за хубавица, не знам. И ако правилно дочух, няколко пъти хващала мъжа си в изневяра...Този грозник, така прокламиращ какъв християнин е:dizzy_face:

# 3 262
Че от какъв зор да се присъединява към стадото? Въпрос на оцеляване ли е? Явно си изкара хонорара, спечелил е доста симпатизанти и води във вота. Чак толкова прост не е, той вече ги победи Wink

Най-добре се смее този, който се смее последен. Смятам, че победителят на тазгодишния ВБ е Стефан. Може да отворим залозите.

# 3 263
Делта,не знам за какво ми говориш. И не искам да знам. И не, защото съм "цвета на света". Обсъждаме ББ.
"Честно казано-пада му се" от кое предаване е? Само питам. Сигурно ще е нещо ново,с продуцент Петко.
Шофьор лампион-ами историята помни и по-големи излагации в стремеж да станеш известен.
И спирам дотук. Не казвам,че моята истина е най истина. Но явно си имаме различни виждания за хората. Няма смисъл.

# 3 264
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ама какъв съдник?
Усеща иронията им, подигравките им, усеща неприязън и подобни хубусти. С насмешка му се говори,не го приемат като нормален,а се отнасят към него с пренебрежение. На кое отгоре,само те си знаят.
Какво да ги прави? Да мълчи. Да е по-нисък от тревата. Има самочувствие човека. И както видяхме съвсем не без покритие, що се отнася до характер,самообладание,интелект,дар слово...
Ще ги нарежда,не ами...
Скрит текст:
Има една много мъдра английска поговорка:
"Ако не можеш да ги победиш, присъедини се към тях."
Много вярна и подходът на Кулагин трябваше да бъде точно такъв. Не с рогите напред срещу всички, а да си направи своя "група на Шаро". Явно обаче, той наистина се смята за цвета на света и такава възможност му е толкова далеч от мисълта, че сега си бере плодовете на собствения си лош характер. Честно казано, пада му се. Човек не може и не бива да е единак. Хората сме стадни животни - само така сме оцелели и сме станали господари на планетата - като сме се сдружавали.

Скрит текст:
Има едно американско риалити, от сорта на "Сървайвър", казва се "Алоун" (сам). Като Сървайвър, но участниците са оставени сами в дивата природа и победител е този, който издържи най-дълго. Потърсете и го вижте и ще разберете какво имам предвид - максимумът, който победителите в шоуто успяват постигат сами, е месец. След това ги извеждат на носилки...не е лесно самотното оцеляване.
Не, това е конформизъм. Конформистите са противни и заслужават да бъдат тормозени от "командирите" си. (Знам, че и преди съм споделяла това ммение, повтарям се нарочно)
[/quote]

Не, не е конформизъм. Има едно нещо, което се нарича лидерство. Ако имаш необходимите качества за средата, самата група ще те превърне в лидер. А някои сами си извоюват тази позиция. Не е лесно да станеш лидер и точно това Кулагин не можа да направи - отцепи се от групата и настрои всички срещу себе си, защото добре знаеше, че няма необходимите лидерски качества (все пак, трябва и да имаш някакво уважение към другите, за да ги водиш, нещо, което на него му е съвсем чуждо). Но той си мислеше, че по този начин ще изпъкне. Да, изпъкна, но не по начинът, по който очакваше - просто изпъкна като маша за забавление на аудиторията, която търси кръв.
[/quote][/spoiler][/spoiler]
А Петко защо е лидер? Защото слугите му го мислят за много богат. Ако беше обикновен чичак от улицата - същият, какъвто си е, но без легендарните заведения, никой от тези хора нямаше да му се мазни и да търси компанията му.

Ок, форумът се бъгна - скритият текст въобще не работи както трябва (знам как се използва).

# 3 265
  • Сф
Кульо е доста груб.Не знае кога да спре.Не вярвам навън да се държи така.Не е вип , който да си е самодостатъчен и какво ли е постигнал- нищо.Като повечето наречени вип в момента в къщат а( изключая Тоника).Нещо да са допринесли за културния разцвет?Еле пък мутрягата дето дава хляб на танцьорките.
 Обаче реакциите на другите примати са ми по- интересни. Папито чисто гейче, ама от неориентираните.Мира? - невинната? - от БНТ меката на кулоарните свалки- ха ха.Изключително инфантилна жена!Не се учудвам , че и изневеряват.Ричиту и Наско Мякащия не заслужават дори коментар.Не мога да повярвам, че МИлиева е имала връзка с тая Медуза! - сигурно щото е млад..ама какъв е бил секса..не ми се мисли, ще повърна. Божка е неуравновесена, а Лора ми е фалш като баща си.Розмарин мисля, не разбира езика и допуска гафове.Не зная какво прави там.Най- много ми се иска да разбия мутрата не на Кульо, а на Петко "мъжкаря".Как си подаде крачето снощи..Той ли е пример за ценностна система? Да ходи на мисия да се бие със себеподобни олигофрени.Излъчва насилие отвсякъде, че и се гордее с това! Галкин Стефчо не е глупав, но е нагаждач.Ужасен подбор тая година пак- основно по приятелско- баджанашка линия.Е затова е по- добре ББ със случайни елементи, а не тия измислени випове.

# 3 266
Делта,не знам за какво ми говориш. И не искам да знам. И не, защото съм "цвета на света". Обсъждаме ББ.
"Честно казано-пада му се" от кое предаване е? Само питам. Сигурно ще е нещо ново,с продуцент Петко.
Шофьор лампион-ами историята помни и по-големи излагации в стремеж да станеш известен.
И спирам дотук. Не казвам,че моята истина е най истина. Но явно си имаме различни виждания за хората. Няма смисъл.

Очаквах да се хванеш за "пада му се". По липса на други аргументи. Все пак, добре е човек да не притиска опонентите си в ъгъла, защото работата става "мътна и кървава", ако ме разбираш. Нищо лично, мир. Simple Smile

# 3 267
И Яна нямаше да погледне Петко, ако не го мислеше за богат... Нито заради "красотата му", нито заради личните му качества.

# 3 268
И аз това написах преди време - Кулагин може и да го набият навън, те мутрите с какво друго да респектират. А относно Ричи - тези декларации, че ще издържа бъдещата си жена и ще й дава 1000 - 2000 лв. джобни, са само хипотетични. И не, не е по детски искрен, ограничен е.

Не мисля, че е ограничен. По-скоро не се прави на излишно сложен, съвременен и т.н. Няма правилно или грешно мислене - едни ги устройва, други - други. Която не обича и не иска да готви просто няма да се занимава с типове като Ричи. Но ми се струва че НЕготвещите семейни жени са малко. Тук поне такива почти няма и може би една от причините е, че яденето навън излиза доста солено. В БГ гледам повече си позволяват да си купуват храната. Ако готвенето се дели между мъжа и жената пак ще и се налага да готви, само дето няма да е всеки ден, а през ден. Разлика голяма не виждам - отърване от готвене няма ако си решил, че не искаш да пръскаш пари за купешки боклуци и домашното ти е по-вкусно. Готвенето може да е много приятно  ако го правят двама и си гукат през това време. Аз специално си пускам брадъра или нещо др да ми бучи и си готвя - не мога да си представя само брадъра да гледам и друго да не правя - за мен е загуба на време. Евентуално вечер за приспиване може да си пусна, но пак съм с едното око тук, фейсбук и т.н. допълнителни източници на забавление и информация. А дали Ричи може да си позволява да дава такива джобни не мога да коментирам - вярвам му до доказване на обратното.

# 3 269
Аргументи колкото искаш. Само да искаш да ги видиш.
Гледам предаването. Мисля,че точно Кулагин и само той най-добре си знае мястото. Не говоря за къщата. Не видях да е драпал за лидерство. Даже снощи в изповедалнята също го каза.
Гледаме едно и също,а виждаме толкова различно.Както писах,няма смисъл.
И война е нямало, за да обявяваш мир.
Или поне това,което аз виждам,чета и разбирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт