VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 211
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 660
Ваня, да не беше влизала.....

# 3 661
Многострадална Ваня що не подаде ръчичка на Кулагин ...

# 3 662
Ама Кулагин вярно пресолява манджата много често. Ако е една идея по - умерен и сдържан, ще е супер. Това за к* рвата го пропуснах, но наистина е било много грозно.

# 3 663
  • Бургас
и кое и е красивото на Мира? Супер зле изглежда,подпухнала,просто е ужасяваща.Как и лепват,че е красива не мога да разбера!

# 3 664
Уууу, ревла до ревла, честно хич нямат кураж да издържат това шоу, защо изобщо са влезли? Колко им е била сбъркана преценката за себе си, за да си мислят, че могат да се справят? За нищо не стават, а уж бизнесмени, водещи, певици, очукани от живота. Накрая се оказва въздух под налягане.

# 3 665
  • Ню Йорк
И как доволно се подхилва това изпражнение гадно.

# 3 666
Имам чувството, че готвят излизането на Кулагин с тези кадри...

# 3 667
Срам ме е и да я слушам, камо ли да я гледам, резил.

# 3 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая и тя ревна за Мира 🤦🏻♀
Ох, не мога да ги изтрая вече, не Кулчо те не са за гледане .

# 3 669
  • София
Ужасни хора, долни и гнусни.

# 3 670
  • Испания
Отново ще повторя същото. Те са... Не искам да ги определям. Показват се като... Но когато Кулагин им каже очевАдното, тогава става война.

# 3 671
  • София
Скрит текст:
"К***а" не е хич обидно в национален ефир, за майка на две деца, която с нищо не е заслужила такова държание. Съжалявам, но аз като жена не мога да приема и одобря подобно поведение.

Много неща не се дават. На фона на последните дни,когато Кулагин очевидно стискаше зъби,доколкото може...Доста трябва да е събрал. И е.
Петко ,лидера,ръйш ли...Голямо решение намери. Няма съмнение. Вижда,че не работи тва решение,обаче като не може друго да измисли...Лидерска раота.
Защо не агресира така срещу Петко тогава, а се хвана за шегата на Мира - първо срещу жена, второ - по-възрастна от него, трето - майка. Нито един довод не може да ме убеди, че Валентин е добър човек. Не, не заслужава да спечели след излъченото днес.

# 3 672
и кое и е красивото на Мира? Супер зле изглежда,подпухнала,просто е ужасяваща.Как и лепват,че е красива не мога да разбера!
Била е красива преди 10 години.
На мен Мира ми падна в очите с изказването си "хванах си мъж". От там нататък я възприемам по друг начин, така както Кулагин я нарежда.

Ваня Костова много се изложи. Хората които не знаехме нищо за нея, вече знаем колко е досадна, и подла и дребна душица.
Какво ли не прави човек за пари. Факт.

# 3 673
Преподопна Мира като говореше,че и тя душичка носи и откооооога не е правила секс,помисли ли за мъжа и децата си?А за колеги и др.,на които прави сеир срещу хонорара,който взима?Сега да си носи последствията.

# 3 674
Ако мъжете обсъждат женски сексапил в мъжка компания, това не обижда притежателят на сексапила, точно напротив.

Но някой да каже на жена, че й текат лигите по мъж, до сега щеше да е повикан на дуел (ако бяхме в миналите векове, в които е имало истински джентълмени).
И после се чудите, защо мъжете НЕ НИ уважават! Не ни уважават, защото сами не се уважаваме. Направо съм удивена какви коментари чета тук - жени за жена...

Общи условия

Активация на акаунт