VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 379
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 675
Да не забравяме, че ни показват избрани моменти. За да избухне така, явно има защо.

# 3 676
И как доволно се подхилва това изпражнение гадно.

И ти се оплакваш от начина на изразяване на Кулагин? Да поясня, че това е риторичен въпрос, не ти търся диалог.

# 3 677
  • Ню Йорк
ББ удари дъното за единия сеир. Толкова простотия в национален ефир е прекалено.

# 3 678
[Какъв манипулатор, малии😲😲
И после, не бил издържал👏👏👏
Изрод!!!

# 3 679
  • София
Изгонят ли Кулагин няма кой да гледа предаването. Ще се срине рейтинга.

# 3 680
И аз като гледам всички как гадно се държат с Кулагин започнах да му симпатизирам. А до преди 2 дни не можех да го изтрайвам.

# 3 681
На всички им е ясно,че има тенденциозно отношение към Кулагин . И на ББ му е ясно. И на говорилнята  при Гала им е ясно. И всички удобно затварят очички.
Пък как не се умориха от тва театро,бе..

# 3 682
  • София
Те не се щадят, раздават се безкрайно, за да се изложат.
И съвсем забележимо им се получава без никакво усилие. Натурални таланти, така да се каже.  Laughing

# 3 683
И как доволно се подхилва това изпражнение гадно.
Не ви ли идва наум защо се подхилква? То е ясно.

# 3 684
  • Бургас
Дразни ме Ваня с непрестанните си оплаквания, мрънкане очаква да я съжаляват.Не харесвам такива хора,които чрез страданията си търсят внимание.Тя просто друго няма с какво да привлече,никак не и вярвам!

# 3 685
Ваня била жена като Мира. Права е- антипатична, превземаща сe,  с разклатени нерви, ревлива, дуднеща, с нереална самооценка, жлъчна, излагаща се, непонасяща чуждо мнение. Като ги видя да ми заливат екрана с крокодилски  сълзи, направо не знам дали бих ги понесла да са около мен 24/7

# 3 686
Ваня Костова ми направи много лошо впечатление, когато влизаше в Къщата. Тогава каза, че ще й липсват синът й и внучето. Добре, какво й пречеше да спомене и снаха си? Беше много селско от нейна страна.

# 3 687
Кулагин няма право да нарича Мира к.ва в национален ефир, без значение дали тя остарява грозно, дали е подпухнала, с торбички под очите и т.н. Още повече, че нищо не е направила, за да я изкара такава. Дори и да е имало някакъв лек флирт с Наско пак не е такава. А аз лично такъв не видях. Брадъра пак направи монтажа така, че от нищо да направи нещо, защото така или иначе видя, че сезона му е слаб. Ех този Кулагин бееее, тъкмо започнах да го харесвам. Защо бе момче, защо......

# 3 688
Ако мъжете обсъждат женски сексапил в мъжка компания, това не обижда притежателят на сексапила, точно напротив.

Но някой да каже на жена, че й текат лигите по мъж, до сега щеше да е повикан на дуел.
И после се чудите, защо мъжете НЕ НИ уважават! Не ни уважават, защото сами не се уважаваме. Направо съм удивена какви коментари чета тук - жени за жена...

Абсолютно! и аз съм удивена! Не съм ги чела, но и няма смисъл,вече ми е ясно.

# 3 689
То от нея какво да се очаква...

Общи условия

Активация на акаунт