VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 644
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 585
Петко наистина е карал такси едно време. После е бил в БИАД охранител и така тръгва бизнеса му със заведения.

# 586
Петко се закопава все повече.

# 587
Стефан къв тъп въпрос задава. Оффф, Стефчо, дори за неформален селски лидер не ставаш бе, оффф бе...

А Петкан как може да прави такива мазни четки? И на Папи? Папи лидер? Това  е толкова нелепо.

# 588
Имам гадното предчувствие, че гласят Стефан за победител. Чак и Гала стои денонощно в студиото.

# 589
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Петко колко е плитък...  doh

# 590
Петко заплашва в ефир?

# 591
  • Испания
Хайде, и Петко да се приготви за съда.

# 592
Ооо, като почнат да се извиняват за това, как изглеждат... А като прибират хонорари, не се замислят, че ще има ситуации, в които ще изглеждат нелепо, ще трябва да играят мисии и т.н.
Пък и предвид поведението им и  начина, по който се излагат, това как изглеждат в момента им е най-малкия проблем.
Петко копае гроб на Кулагин, но пръстта пада на собственият му гръб.

# 593
  • Ню Йорк
Мда, наистина кульо е изпразнен от съдържание. Не вика ли по някой и не се ли заяжда той даже не може да се изкаже, не му върви мисълта.
Убедена съм, че не гледаме едно и също предаване.
Или просто не искате да повярвате в очеизвадното..

Петко се извинява с играта...ам с Ко друу..

Напротив, нещата са кристално ясни, когато кульо не е в центъра на някаква кавга той просто няма какво да каже, това абсолютно еднозначно показва, че освен да се държи просташки той нищо друго не може.

# 594
  • 221B Baker Street
Олеее, шапките с козирка на Кулагин ги дразнят...?!

# 595
Петко осигури парички на Кулагин туко-що.

# 596
  • Испания
"Не искам да влизам в спор с ББ, защото не ми е изгодно". Какво признание! Ще ревна.

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петкан - ама Госпожо, пък той ....
Малоумна работа .

# 598
  • София
Петко щял да дава сигнал на Брадъра...  hahaha

# 599
  • София
Имам гадното предчувствие, че гласят Стефан за победител. Чак и Гала стои денонощно в студиото.

То това при Гала е болестно състояние. Най-вероятно стои 24 часа на камерите и гледа.

Общи условия

Активация на акаунт