VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 752
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Не. Казанлъшката поничка легнал с Роузито и се обясняват там, като бавноразвиващи.
Мерсии!

# 826
  • Sunshine state
Кулагин бил имитирал ватмана ли? Оня може да му диша само праха.
Изобщо Минчев не е бил известен, когато Вальо вече си се държеше така. А и той не го понася т.нар. Лорд, така че..
Разочарована съм- исках Петко да излезе.

# 827
Кого изгониха... толкова беше интересно, че заспах Simple Smile

# 828
Кого изгониха... толкова беше интересно, че заспах Simple Smile

И аз заспах. Сега видях във фейса, че Диона е изгонена.

# 829
И аз не гледах всичко
Хареса ми как Диона се обясни на тъпотията за косата...въпросът не беше излишен, на всички направи впечатление колко зле изглежда, какви косми има по краката и т.н. До момента, в който се разсъска на Кулагин, че не й бил фактор. Като някоя ученичка. Даде отговор на дъската, после като си сяда, съска и се излага. Ама камерата снимаааа...и излагацията е пълна. Не е готова за голямата сцена още. Искат се нерви...каквито търсех у Ева. Малко се поизложи. Има тренинг, но не и нервите на Миглена Ангелова. Миглена и за секунда не забрави, че е пред камери, всяка дума и действие бяха премерени и така 3 железни месеца. Ева за момент явно забрави камерите, свикнала е да излиза на сцена за малко, и после- зад кулисите, само те си знаят какво се случва. Да, ама неее. Тук се снима всичко, и се монтира така, че да те изложат. Като не се скара с Ваня, трябва с друг, не си ли схвана ролята...Да беше си застанала зад думите, с риск да разстрои нежната "девойка" многострадална световноизвестна неостаряваща Мира.
За излагацията на Петко няма смисъл да се пише и дискутира. То се видя, то се чу...защо не го хвана клаустрофобия или гастрит...да спре да се излага, докато щетите са поправими.
Съгласна съм, че на Кулагин колкото и да му платят, все ще е малко! Беше ми много неприятно да слушам провикванията и обидите на Диона от джакузито, или останалите демонстративно да стават, да му обръщат гръб и да ходят да го обиждат и плюват. ОК, дразни ги, но както се каза назад- дава им шанс да се защитят и изявят в национален ефир! Който има акъл, ще го стори. Поведението им е недостойно, а откакто Божана им намекна няколко пъти, че изглежда грозно- и нелогично.
И последно- днес Ваня Костова има концерт. Дали след като излезе и се поослуша, ще смени тактиката? Или няма толкоз акъл?

# 830
  • София
Кулагин няма да си промени поведението изцяло към съквартирантите. Ще действа на принципа: ти ме обиди, ще си го получиш; ти се държиш добре с мен - ще те уважавам/ доколкото го умее Кулагин/

# 831
  • Испания
ДобрЮтро, котарачета!

Приготвихте ли мекичките? Прочетохте ли сутрешната молитва? М?

# 832
  • Оптимист по принуда
Жмяуш! Stuck Out Tongue Winking Eye

П.п. Котарачета и лисани Sunglasses

# 833
  • София
Добро утро, котараче!

Поздрав от мен за всички котарачета в темата:

Скрит текст:

# 834
Тъй ме е увлякла библията снощи...че съм чела до сега. Не съм мигнала. Сега турвам касинката тип кюлот на главата и отлитам.

# 835
Аз ще си мия косата, че пържих мекички Joy

# 836
Аз ще си мия косата, че пържих мекички Joy

Участие ли имаш? Защото, ако нямаш ... все тая, какво си пържила. Коса се мие само по повод - сватба, кръщене, участие ...

# 837
  • Сф
Не знам за на  Ани Владимирова тапиите, обаче детето снощи вика" Мамо тая Божана е психично болна, във всеки епизод реве!" Joy

# 838
Добро утроо !
Значи, знам, че камерите ме снимат и това , което казвам, е нарочно и не го мисля, да знаете.
Божа как можа да дава наклон на всички още с влизането си. Тя се направи на някаква мъченица.това беше от-вра-тии-тел-но.
Ева полудЕ.
На Кулагин не му мина провокацията с Роз. това да изкарваш хората от кожата с дебелоКОЖие, не е оригинално.
Ричи мекичи с тези щитове и пипки ,ще стигне до финал, егати сезонът.

А, и на Галиния проповедта хич не ми хареса. Да си беше останал в подлеза с ризите.
И друго има, но не виждам камерата да снима, та ще си го спестя.

# 839
Кулагин ми е жалък - когато човек е толкова злобен, се срамува от злобата си и гледа да я прикрива, а той зорлям я демонстрира и се излага. Диона ме кефи, има нещо детско и наивно в нея, но същевременно никак не е глупава както някои си мислят и според мен ще съумее да си постигне целите. Въпреки че Стефан донякъде има в критиката си към Диона, начинът по който го прави е преднамерено жесток - маскира  го като директност и прямост, но ми се струва, че в себе си иска да унижи, смаже и подиграе човек. За мен Стефан е дявол с ангелско лице.
На Петко гласът му някак си звучи селяндурски и просташки, но има резон в това, което говори. Той наистина си е себе си.
Рози - съчувствам и - пак се опита да е добра и справедлива и пак Кульо не го оцени. Но предполагам е свикнала така да се случва, а ако не е - ще свикне - просто винаги така се случва с добрите хора. Тя също е себе си.
Абе те всички са си себе си, дори и фалшивите. Те са си фалшиви по природа и ако не са фалшиви няма да са себе си.
Споделям написаното.
Но още не сме видели истинските лица на Ева и Лора! Нещо ВБ май шикалкави...
Само не разбирам призивите или напъните на всички за това да бъдат себе си.
Ама, моля ви, не бъдете себе си! Помъчете се да бъдете, да станете по - добри от това което сте!

Общи условия

Активация на акаунт