VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 807
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 810
Най-големите клюкарки там са ей тия тримцата. Айде да пускат мисията с кой какво казал за другия и да се прегрупира рязко обстановката.

# 811
А според вас Божана харесва ли Петко?

# 812
  • София
Баси лайфа, 15 минути шепнаха неразбираемо ... и 5 минути отвратягата рупа ли рупа, между простотиите и диалекта на Насето ...
Елит, брато!!!

# 813
  • София
А според вас Божана харесва ли Петко?

Май вече не ...

# 814
Мнението ми за Божана е раздвоено, обаче  тримата анализатори успешно работят да я харесам! Толкова кухи стратегии, за всеобщо номиниране на някой, не знам от кога не сме гледали.

# 815
Тоя ми идваше да му врътна един шамар, да спре да хрущи, егати отвратителния тип, гнусен. Съсел.

# 816
Тоя ми идваше да му врътна един шамар, да спре да хрущи, егати отвратителния тип, гнусен. Съсел.

Синди ли? А с тия обиди дето пишеш ей сега ще те подпукат възмутените възрожденски моми от селската тема Joy

# 817
Ех, Насето...Все някакви лелки са го накачулили. И той к'ъв е възпитан, дорде каже на тетка Мира ''Би ли била съгласна да легнеш до мен?'' и дорде изреди всичките й прекрасни качества и то се съВнало.

# 818
Всички така наречени рапъри са ми много прости и смотани. И Диона, и Лъчо, и Тото, и селския момък. Някакви такива плиткоумни, но надути.

# 819

Синди ли? А с тия обиди дето пишеш ей сега ще те подпукат възмутените възрожденски моми от селската тема Joy

Тихо ... JoyJoy

Каквото стане в темата, си остава в темата. Ако разберат, с тоя "съсел" веднага ще ми падне капацитета, нивото, ще ми отнемат всички дипломи и шофьорската книжка.

# 820

Тихо ... JoyJoy

Каквото стане в темата, си остава в темата. Ако разберат, с тоя "съсел" веднага ще ми падне капацитета, нивото, ще ми отнемат всички дипломи и шофьорската книжка.

Ти остави другото, ама и природозащитниците ще те погнат.

# 821
Обаче си много права, че прилича на накакъв гризач, особено като е обръснат. С тези малки очички, издължен нос като муцунка и тая гризлива уста. Малко на плъх, малко на къртица Animal Rat

# 822
Обществен враг. Само да не ме надуши и Петко, дето му говоря зад гърба, че направо ще ме отвее на някой паркинг. Или ще насъска танцьорките. People DancersPeople Dancers

# 823
  • София
Въйй, забравих да гледам живото предаване! Joy Стана ли нещо интересно?

# 824
Не. Казанлъшката поничка легнал с Роузито и се обясняват там, като бавноразвиващи.

Общи условия

Активация на акаунт