VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 893
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 120
Мисията свърши. Днес ще гледаме завръщането на Божана и Кулагин. Това добре, но ще трябва да се изтърпят и коментаторите в студиото, начело с Патрашка.

Изобщо не ги и слушам вече. Няма с какво да ме изненадат като коментар. Даже ние тук сме две страници напред,те докато "напипат" темата Joy

# 121
  • София
Мария тогава е била гадже с Петко.Та,той я пребивал.
Нищо чудно. И с просто око се вижда, че е абсолютен примат.  Confused

# 122
И на мен някой ми каза, че според жълтите вестници(аз не купувам от години вестници и списания, освен ако не е заради някое приложение), Петко бие Яна, но не намерих допълнителна информация в нета и реших, че може би е измислица...

# 123
  • 221B Baker Street
Хелоу, котарачета, пак е станало шаренко в темата.Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз нямам търпение за довечера. Ама гледам и тук е замирисало - Норчето се е оакало, въртят се някви мъжкари, вмирисани на пот и всичко туй смесено с миризмата на пържени мекички... Гоуеми сте, респек! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ани Владимирова самата има нужда от психолог, смятам аз... Не е нормално да се оперира толкова, уж нормална, зряла жена, че и съвети на други да дава... И, наистина ли мъжете са истински мъже само, ако се бият пред кръчмите?! Мауее, Перник и Карнобат са пълни с истински мъже, казвам виии!!!

# 124
  • Оптимист по принуда
И Игнатова си е оставила детето при бияча?

# 125
  • София
Петко е бил Игнатова. Не го знаех. Дано не е вярно, но няма да ме учуди. Яна да му мисли.

# 126
  • София
А мислите ли, че Игнатова има думата? Според мен, не. И как ще остави Петко първородния си син, този "мачо".
Но мисля, че не посяга на децата си. Те са си негови.
Друго са жените.  

# 127
  • Варна
И Игнатова си е оставила детето при бияча?

Представяш ли си?🤔

# 128
Наистина ли Петко си тръгва довечера? Това ще върне интереса ми към предаването и дори бих изкъпала бебето по рано, за да гледам. hahaha

# 129
Мауее, Перник и Карнобат са пълни с истински мъже, казвам виии!!!
Пропусна Добрич. Моля, не ме намразвайте сега. Ако е отпреди, може.

# 130
  • Оптимист по принуда

Друго са жените.  
Да, тати млати, пък децата гледат.

# 131
Ами тя моята приятелка няма за какво да ме лъже,познаваме се от сто години.После имам съученичка,която беше в модната агенция на Калканджиева,та тя се събирала с някаква много близка приятелка на М.Игнатова и тя също така казва.Както и да е,минали са много години,той може да се е променил.Аз не проумявам защо Игнатова е стояла с него,че и дете му е родила ,като го е знаела какъв е.Не толерирам насилието независимо от причината,която го предизвиква.Навремето на такива като Петко в Русе им викахме гъзари-уж голямата работа,всеки ги знае,имат пари,но в повечето случаи не ставаха като хора-както очевидно и Петко.

# 132
А мислите ли, че Игнатова има думата? Според мен, не. И как ще остави Петко първородния си син, този "мачо".
Друго са жените.  
Абсолютно същото си помислих и аз.

# 133
  • София
Интересно ми е Петко как се е държал с Ели Гигова. Баща ѝ не е случаен и не ми се вярва да я е удрял.

# 134
Мария Игнатова ми е ужасно симпатична "кукувица", поне по това което виждам, но е ясно че си има своите демони. Ако изобщо е вярно това че Петко и е посягал (не обичам да отсичам за непознати, надявам се да не е истина), сигурно са имали някаква много токсична връзка и не е можела да се откачи.
Петко ми изглежда като човек, с кото аз никога не бих общувала, но има нещо което кара някои жени да хлътнат по него, че и да останат. Много от случаите на домашно насилие май са точно такива.
Каквото и да е, дано Мария да е щастлива с Рачков и много се надявам да си гледа тя детенцето, да не е при селския Петко.
П.П. То като севидят снимките на стрина Ирина човек ще каже че дъщерята на Иван и Вихра живее у стрина, ама нали си е при Вихра детето...

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 15:34 от purpletka

Общи условия

Активация на акаунт