VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 608
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 525
  • в резерват

ВиАйПи търтей на работливата пчеличка Гала

Скрит текст:
В кратките епизодчета, докато разказваше за първата си съпруга и вметна: "между другото там заведение ли държах, телефони ли продавах".... Горкото и то не знае какво е било, кръчмарче или магазинерче
ех, покрай него си спомних   едно време, в зората на демокрацията как "едни бизнесмени" продаваха "едни неща"... и всичките ходиха на търговийка я до Турско, я до Сръбско.

грозните клюки разказват, че са го хванали и да точи кредитни карти

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 10:42 от Арбанашка кокона

# 526
  • & I'm not the only one
Александра Петканова е със лек,много приятен грим.

# 527
Пепа с тази касинка и брадавица е много хубава прислужница bowuu

# 528
"Аз не съм ти повод и фактор, миличка" 😂😂😂 труден е българския език. Дайте да направим кампания "да купим тълковен речник на Дидка"

# 529
  • Испания
Диона и да не беше признала за косата, ние го виждаме.

Гала е докарала физиономия на отровена.

# 530
Оххх, мазни коси,  злоба и завист намеси вече Smile Голяма махленка гримьорчето

# 531
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

Щото пък на Кулагин му е малко егото. Вечно мрънка, че го били обиждали. А те си му казват истината в очите. Че е досаден като конска муха, че е грозен, че не е никакъв ВИП, че е гей, че няма възпитание, че е заядлив, все истини му казват. И той се тръшка и още повече назлобява спрямо тях.

Когато казваш истината в очите на някого, трябва да си готов да приемеш същото и от него и да чуеш истината и за себе си. Разбира се, всяка истина е относителна и боклукът за някого, е съкровище за друг. Затова истината има много лица и всичко се свежда до добро възпитание и желанието да извлечеш доброто, а не лошото от човека насреща. Което Кулагин определено не умее.

# 532
Диона пък как ги измери тези 40% ...

# 533
Алекс едва я познах

# 534
  • Испания
Петканов е досаден като конска муха и прост като хралупа.

# 535
  • София
Пепа-тъпото задавал въпрос, на който отговорът трябвало да бъде Yes or No... като естествено Рози задължително трябваше да отговори с No...  ooooh! Mr. Green

# 536
Оххх, мазни коси,  злоба и завист намеси вече Smile Голяма махленка гримьорчето
Това се харесва, видимо. 😐

# 537
  • София
Гала ми е много утрепана.. Кали тази вечер ми харесва. Даже Раева има точни коментари.

# 538
И аз, нещо в лицето е понапълняла комай.

# 539
Гримьорчето с това се занимава,това го влече,това забелязва.
Както и Пепа...забелязва мръсните тоалетни...Еми..съдба.
Пепа ми прилича на нацупена лелка.
Гала с порив да нахрани Кулагин...ама не и се получи.Ийх,начииии...

Общи условия

Активация на акаунт