VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 841
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 780
Ако искаш вярвай,съгласна съм. Но само още един път ще се повторя,да ме извиняват останалите участници. Представи си ме като два пъти Кулагин. Simple Smile
Само че, вече на етап след борбата с вятърни мелници,просто защото годините са ми повече от неговите.
Знам много добре как се чувства. Като прокажени да бягат от теб, само защото казваш неудобни факти и истини.
Да ме извините,за причиненото лирично отклонение.

Само не разбрах, ти откъде знаеш, че казва факти и истини? Или така, по дифолт, от устата на Кулагин само факти и истини текат...

# 781
  • Испания
Кулагин май "служи" на Ваня. Егати наказанието!

ДИОНА И БОЖАНА СЕ БОРЯТ С ВЪПРОСИТЕ ОТ МИСИЯТА "ИГРИТЕ НА УМА"

https://gospodari.com/%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0% … -video154829.html

Ваня не знае колко е висок Боян.

# 782
Цитат на: Скарлет

Той е влязъл с идеята да играе и да им сваля маските (както Миглена е казала- бори се срещу посрвдствеността. Аз ще добавя - и лицемерието) и точно това прави. Те се защитават защото ги е страх какво ще остане и какво ще видят хората под маските а и те самите.

Какви маски и какво лицемерие изкарвал Кулагин?Кой е този на който, ще му намилат нон-стоп на главата измислици и лъжи, обиди и то по-негов адрес и няма да се изнерви или няма да отвърне? И не, никой не е бил злобен към Кулагин, на никой не му дремеше за него, той направи всичко за да насочи вниманието към себе си(както уж направи и сега с Розата) и то по отвратителен начин и тогава вече всички скочиха! И това че повтаря нещо хиляди пъти, не го прави истина! Били лицемерни, не, просто щом другите не са като него, значи са лицемерни, щом не му правят четки, значи са лицемерни, щом му кажат колко е гаден и неприятен, пак са лицемерни. Просто за него всичко добро е лицемерно, тъй като в него няма подобно качество! А и кой въобще бе чувал за Кулагин, преди Вип-а? Нали трябва да се навири на камерите, иначе досега щеше да си е заминал.И съм съгласна с Петко, че на вън, тоя Кулагин, с това си държание, няма да оцелее дълго, просто вътре няма как да го разкарат, но съм сигурна, че когато излезе ще съжалява, че се е държал по тоя гнусен начин!

И аз си мисля, че ще го накарат да съжалява за държанието си. Младият меринджей е строг, но справедлив и си има методи, мениджърски, за справяне с несправедливите към него.

# 783
  • Стара Загора
Ако искаш вярвай,съгласна съм. Но само още един път ще се повторя,да ме извиняват останалите участници. Представи си ме като два пъти Кулагин. Simple Smile
Само че, вече на етап след борбата с вятърни мелници,просто защото годините са ми повече от неговите.
Знам много добре как се чувства. Като прокажени да бягат от теб, само защото казваш неудобни факти и истини.
Да ме извините,за причиненото лирично отклонение.

Само не разбрах, ти откъде знаеш, че казва факти и истини? Или така, по дифолт, от устата на Кулагин само факти и истини текат...

Според мен ако не казва истини поне някой щеше да даде аргументиран отговор на нападките и обидите,  а не само да се пени и да си тръгва. Най-малкото, ако знаеш че са лъжи няма да ги приемаш толкова на сериозно, нали уж са випове свикнали със светския живот и клюките по техен адрес?

Мисията им включва да спят заедно, така ли? Доколкото видях Мира и Наско са двойка в мисията, което значи че може да има нещо интересно днес.

# 784
Делта, отговора на въпроса ти е и в последния епизод днес. Само да гледаш
 И не само да гледаш,но и да виждаш.
С хора с предубеждения не споря.
Няма смисъл. Разговор точно с теб,не ми е приятен. Благодаря.

# 785
  • Испания

Мисията им е да спят заедно, така ли? Доколкото видях Мира и Наскоро са двойка в мисията, което значи че може да има нещо интересно днес.

Какво интересно между охлюв и костенурка?

# 786
Голям сводник ще се окаже ББ, я как ги е подредил Wink

# 787
Роузи,мушни си главата под завивките на Ричко Grinning

# 788
Ричко е в много добро настроение. В едно легалце с Розито.

# 789
Ричиту грее, грее Joy падна си на мекичката той ..Joy

# 790
  • Стара Загора

Мисията им е да спят заедно, така ли? Доколкото видях Мира и Наскоро са двойка в мисията, което значи че може да има нещо интересно днес.

Какво интересно между охлюв и костенурка?

Те хубавите работи ставали бавно 😂😂😂

# 791
  • Испания
Божка с Мутрагеньо, ама нещо са ѝ увяхнали китките.

Ако не знаете кой е това, пише си. "Диона".

Лорчето плаче.

# 792
Ричи без брада е същинска Роузи Simple Smile

# 793
 Ричи и Рози вече като женени се обясняват, да се вземат! Revolving Hearts
- Ама ти не ме гледаше, а пък ти ме игнорираш...
- Ти гледаше към някой друг...Cupid

# 794
  • Испания
РозмариН на Ричьо: "Аз не искам ти да ми прекрачваш границата".

На кое му вика граница?

Ричьо се прави на мъШ. "Аз искам да ти помогна за багажа, а ти ми казваш: след 15 минути. Ама ти не можеш да ми заповядваш на мен".

Общи условия

Активация на акаунт