VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 766
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 855
Защо дават толкова малко Лора?!

Защото ще стопи на хората телевизорите с тоя сурат. Joy

# 856
  • Испания
Гала не е имала време да си измие косата, намзали са я с нещо Grinning.

Защото за нея работата ѝ не е повод да я мие.

# 857
Питайте ме с кво съм облечена,питайте,дееее...
ДоЪр ден..
Като гледам от сабалян сте се запредставлявали за пред камери,домоуправители и строителни предприемачи...
Отказвам да ви чета ...Насмогване няяти Къде сти вий,къде съм аз...
Ще продължа с дрямката,че от вас депресия си докарах...Най-демонстративно ва напускам...До.

# 858
Вие завиждате, защото си нямате фризьорки, които да мият вашите! Друго си е да кажеш, че сама не можеш да се изкъпеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 859
Вие завиждате, защото си нямате фризьорки, които да мият вашите! Друго си е да кажеш, че сама не можеш да се изкъпеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Можеха да и врътнат едно кокче, нещо...но явно е била заета; жената е железен работохолик, за сметка на хигиената си дори... Laughing Laughing Laughing

# 860
  • София
Хайде, при Гала почнаха да хранят Кулагин.
Ха, Патрашкова го защитава отчасти.
Гала обаче, не.

# 861
  • София
Хайде, при Гала почнаха да хранят Кулагин.
Ха, Патрашкова го защитава отчасти.
Гала обаче, не.

Като не им идват на крака вече в студиото си позволява да е по-критична явно.  Laughing

# 862
Сега коментират колко бил прав Стефан за мечтите на Диона. Аз пък не мисля, че който и да обсъжда по този категоричен начин нечии мечти, е прав. Трябва , според Стефан, децата да се примиряват да са наемни работници и да благодарят за това. Тя, че Диона си беше измислила имиджова история за светло бъдеще- това си е вярно. Но ако младите хора не си мечтаят и не се стремят към нещо повече, прогрес няма да има. Не Стефан, или Петко, или Ваня и Ева ще донесат иновации и просперитет. Надеждата е в младите хора, в техните мечти и желанието да ги сбъднат. Така че, ако случайно тук има млади хора- дерзайте и не обръщайте внимание на никого, който ви обяснява как нещо не може да стане. Хубав и усмихнат ден!

# 863
  • София
Така, е всеки млад човек трябва да има мечти. Ама трябва ли да ги прави обществено достояние? Дионините звучаха като фантасмагории Joy

# 864
То според Стефо и според Мира , ако не си минал през подлезите и не си бил чистач и да благодариш за това, хич няма да стане дърво от такава пръчка. Аман от проповедници.
Аз пък на Диото и пожелавам да се развие, като зная откъде е тръгнала, добре си е момичето. Нека мечтаее.
Ако нямаш цели, или план, няма как да вървиш напред. Ще цитирам недолюбвания Слави "Когато имаш големи цели, по-малките ги прескачаш"

# 865
Така, е всеки млад човек трябва да има мечти. Ама трябва ли да ги прави обществено достояние? Дионините звучаха като фантасмагории Joy
Да, Диона е куха лейка, но и те имат право на мечти.

# 866
Ми то и Диона е работила кофти работа и точно това разказваше. Не знам с какво нейната история е по-различна от на Стефан и на Мира, може би защото още не е "хванала" известна половинка, та да има правото да се изкаже? Но както казах, тя не успява да отреагира ситуациите, не е готова още за "ВИП" средите. Дано й се получат нещата, защото независимо от произхода си, е бачкала, следва мечтите си и се опитва нещо да прави. За което- евала.

# 867
  • Сф
На мен също не ми хареса позицията на Стефан.А Мира пък къде отиде..Не ставаше въпрос за срамна работа, а за експлоатация за без пари.То затова вкарват от Украйна по хотелите по морето, да ги лъжат повече и да им дават минимум, ако може и без пари да се бачка- екстра! А Диона рецепционист ли е била? С какви езици ако не е тайна? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 868
Според мен Наско си харесва Мира , не че нещо друго иска да показва.

# 869
Сега коментират колко бил прав Стефан за мечтите на Диона. Аз пък не мисля, че който и да обсъжда по този категоричен начин нечии мечти, е прав. Трябва , според Стефан, децата да се примиряват да са наемни работници и да благодарят за това. Тя, че Диона си беше измислила имиджова история за светло бъдеще- това си е вярно. Но ако младите хора не си мечтаят и не се стремят към нещо повече, прогрес няма да има. Не Стефан, или Петко, или Ваня и Ева ще донесат иновации и просперитет. Надеждата е в младите хора, в техните мечти и желанието да ги сбъднат. Така че, ако случайно тук има млади хора- дерзайте и не обръщайте внимание на никого, който ви обяснява как нещо не може да стане. Хубав и усмихнат ден!

И мен това страшно ме издразни.
 Стефчо е прав, но само е от гледната точка на 'предприемач', който вече втора година си изкарва хляба с помощта на жена си.

Диона, ако има акъл и талант да направи няколко хита, нищо не й пречи да стане продуцент след 7-8 години

Общи условия

Активация на акаунт