VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 729
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 885
Понеже никой не го е коментирал, вече започвам да си мисля, че съм имала слухови халюцинации. Снощи ми се счу Кънчев да пита (но не разбрах тези вътре или коментиращите), има ли флирт между Насето и Мирето? И няколко човека отвърнаха - има, има. Това беше по време на "изслушването" на Насенцето. Някой друг да го е чул?
Ако друг не го е чул, спирам темата, че ми влияе зле. Joy Joy

# 886
Хайде, при Гала почнаха да хранят Кулагин.
Ха, Патрашкова го защитава отчасти.
Гала обаче, не.

Гала и останалите с недомлъвки се помъчиха да коментират. Такава непоносимост към някой, когото не познаваш, а имаш представа за него само от ББ или Черешката...от слухове и жълти списания и статийки...Та такава непоносимост е показателна само за тях. Не и за причинителя. Така и не разбраха,че по този начин само му изписват веждите.

# 887
  • София
Понеже никой не го е коментирал, вече започвам да си мисля, че съм имала слухови халюцинации. Снощи ми се счу Кънчев да пита (но не разбрах тези вътре или коментиращите), има ли флирт между Насето и Мирето? И няколко човека отвърнаха - има, има. Това беше по време на "изслушването" на Насенцето. Някой друг да го е чул?
Ако друг не го е чул, спирам темата, че ми влияе зле. Joy Joy
Чух го, че и Иляна Раева май и Кали го потвърдиха.

# 888
  • София
Отблизо с Мира по БНТ 1 (събота и неделя сутрин)
На мен някои части и гости от предаването ми харесват (рядко канени или интересни личности, за които не се говори често, а заслужават внимание) и го гледам понякога. Мира като ТВ лице не ме дразни, дразни ме като морален коректив, за какъвто се изживява.
Което по-скоро е заслуга на гостите...  Peace
То всъщност във всяко предаване от време на време има нещо интересно... На мен като водеща ми е досадна, но мислех, че е свестен човек... а то...  Sick

# 889
И аз потвърждавам за флирта на Мира и Форест - спомена се в студиото.

# 890
  • Варна
Гала,излъчваш противност!
Гала с нейното тъпо протеже са много,а много противни.Не мога ,ще повърна,пфу ве,аман от двамата

Не сте ли много крайни... Това е все едно някой да каже същото за вас, когато защитавате мъжа си например, или за избора си, който сте направили за партньор.

Не.
Твърдо Не!!!Даже сме много пестеливи с тия двамата ,а те са ужаснии .
Всеки има право на мечти.Цели се в Луната,дори да не я уцелиш ще стигнеш звездите.Никой няма право да критикува нечии мечти,колкото и да са абсурдни те

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 12:17 от Nushlem

# 891
Аз понеже и готвих, мих чинии (Пецане, чуЙш ли ква съм работна?), и слушах Брадъра, рекох, че ми се е причуло, понеже никой не го е споменал. Добре съм значи, продължавам да следя темата. Joy

# 892
И аз съм гледала интересни моменти от предаването на Мира, но има и напълно безсмислени неща. Например, имаше една ко-водеща, която се появява в един момент и казва любопитни факти (не съм сигурна каква й е ролята), а Мира уж й отвръща остроумно. Само два-три пъти съм ги виждала - е, няма по-безсмислен разговор! При това, от време на време Мира обижда жената без ясна причина, като си мисли, че се шегува... Предполагам че вината все пак не е нейна и някой друг пише сценариите..

# 893
Стефан Галкин като какво се изживява, че да коментира чуждите мечти?! В крайна сметка, той точно какво е постигнал?
Дори да беше успял и преуспял, няма право да бъде така категоричен и, да си го кажем направо, безпардонен и груб.
Роди се голям капацитет, няма що!
Познавам истински успели хора, за които такова поведение е немислимо. Точно обратното! От тях съм чувала, че никоя мечта не е безумна и не бива да се пречи на мечтателя. Трябва поощрение, а не брадва.
А Диона като нищо някой ден ще изпълни мечтата си. От нея зависи, а не от филрософа Стефан!

# 894
Линк от лайф-а снощи?
Благодаря

# 895
"Аз много обичам приятеля си, ама обичам да си играя" ...
показа си балканския манталитет Розито ...
ако много обичаш приятеля си ще оставяш ли друг мъж да те гали?!

# 896
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз понеже и готвих, мих чинии (Пецане, чуЙш ли ква съм работна?), и слушах Брадъра, рекох, че ми се е причуло, понеже никой не го е споменал.
Не ти се е причуло, но те само маркираха тема и не задълбаха.  Simple Smile

# 897
  • София
Че защо да е балкански манталитет това? Напротив. За германките какви легенди се носят Joy

# 898

Само ако е тестения аполон Мекичко.

# 899
Не ми стана ясно от какво толкова се възмутиха "групата" на Кулагин, че чак и Божана се отрече пак от него? Доколкото разбрах, той каза на всеослушание, че Роузи е идвала при него не за да слослови, а да му говори за групата, къде е прав и къде е крив. Или по точно къде е крив. Но това същото той го каза преди това и на Ричард и на Божана в психиатрията. Просто сега го каза на всеослушание. За кое точно групата се хвана, че казаха, че той си е същия? Как трябваше да се държи той /според тях/, че да изглежда променен? Да няма мнение, да не говори на висок тон ли?
Не разбрах от какво толкова се възмутиха?

И още нещо - той беше абсолютно прав като му каза на Петко, че са си намерили лесна жертва, когато него вече го е нямало. Че това, че са я номинирали защото си говорела с него не е повода. Действително, че тя си приказва с него от самото начало, но чак сега я номинираха.

Общи условия

Активация на акаунт