VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 670
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 080
В къщата няма пишещи средства и няма как да се надписва.
Но не вярвам Божана да е знаела за бурканчето и да го е направила нарочно.

# 1 081
  • ВАРНА
 Ако Ваня е диабетик.лошо прави с толкова филии хляб!Всичките костилки на Гърция няма да и помогнат.

# 1 082
Тепърва започва..., има диабет, да, но да се спекулира така с болестта, да изкарваш другите виновни, не е редно.
Грозно звучи, но така го усетих аз.....

# 1 083
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, не, това вече е нетърпимо - да й отнемат на жената и животоспасяващия грейпфрут. Crazy Това си е чист атентат. Преднамерено убийство. Laughing

# 1 084
  • София
И по ресторанти не, там каква работа имате като готвача  не ви обича 😄
Мен не ми ли се закълнат в любов, не искам да ми готвят, а ма ха 😜
JoyJoyJoy

# 1 085
Човека-кекс много сериозен станал напоследък... от кога това?

И с тоя постоянен израз на уязвена добродетелност... Пък как мъдро се изказва и цупи устичка...  Joy

# 1 086
Естествено, че преувеличава. Ако диабет се лекуваше с маслинена гняс...Долна жена...не й отива на годините...направо съм погнусена. А 15те хилии бял хляб? То не става с плюскане, а с диета и лекарства.

# 1 087
И според мен преувеличава Ваня; коренът на злото в случая е общият хладилник. Той е едно от нещата, заради които не бих издържала и един ден в подобна обстановка (редом с общите баня и спалня).

П.п. Маслините, когато са отворени, винаги образуват бял (или белезникав) слой - това не значи, че са мухлясали.
И това Божана  би трябвало да го знае...за маслините и слоя...
Аз пък съм склонна да повярвам в преднамереност от Божана...

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 21:30 от Thirteen#

# 1 088
Но тя може да вдигне захар и от нерви. Не е задължително да е заради отварата - пак може да е зле, без да се преструва.

# 1 089
Ваня просто си намери повод да дудне и да се прави на жертва.А докато го правеше ясно пролича злобната й физиономия. Може да ви прозвучи кофти, но в ситуацията ми изглежда, че  не е злобна, защото е болна, а е болна, защото е злобна.

# 1 090
  • София
Диабетичката Ваня изрупа 3 филии бял хляб. Направо ще я вкара в нормогликемия да знаете  Stuck Out Tongue Winking Eye И някой да светне Ванчето, че розов грейпфрут не се комбинира с определени апчета, иначе да си лочи отварата, не пречи на сериозната медицина.

# 1 091
  • Испания
Тепърва започва..., има диабет, да, но да се спекулира така с болестта, да изкарваш другите виновни, не е редно.
Грозно звучи, но така го усетих аз.....

Ако има диабет, няма да чака Стефан да ѝ каже рецепта с маслини.

И хвана Библията, надявайки се на Божията милост, след като избълва куп отрова.

Представете си какво е правила в "Тоника СВ" и кой е крив, кой - прав.

# 1 092
  • София
Тая Божана е ужасна. Личи си, че се опитва буквално да убие Ваня. Първо й взе отварата, след това и грейпфрута. Ами таз женица как ще оцелее без тези неща бе ей хора. Веднага да се вкара обратно Нора, която, като прокурор на къщата да се самосезира и да разясни на хората създалата се ситуация

# 1 093
Лошо услуга си направи Ваня с влизането в къщата и Ева има изцепки, но се държи в пъти на ниво от нея.

# 1 094
  • София
Ах, вчера започнала да го пие, вече ще умре без него, диабета до коя буква ще го докара така?
Ваня не посмя на Божана нищо да каже освен няма значение, а после де където свари реве, да я съжаляват, да е онеправдана, колко долен човек се оказа, не е истина!
Както цял живот реве по медиите и злепоставя къде кого свари от Тониките... с измислени сюжети...  Thinking ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт