VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 564
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Ваня ще спи с Кулагин. Joy Joy Joy

# 1 276
  • Брюксел / София
Ето я готината мисия: големите мъже да вършат домакинска работа.
Сега да видим как Петкан и Ричи ще готвят и ще чистят:)

# 1 277
Петко веднага влезе в роля, хаха! Grinning

# 1 278
  • София
Лелеее, ще спят заедно? Е сега вече Гала няма да могат да я изгонят от апаратната

# 1 279
Ако някой може да излекува Ваня, това е точно Кулагин. Ще я извади от кривотията ѝ за норматив.
Чудя се кой искам да си ходи от тези умници, голяма е конкуренцията. Но ако следваме протокола на тазгодишното издание е време на пратят Ваня на лекар.

# 1 280
  • София
По принцип може да се получи диабет при силен стрес. Но Ваня си е имала и други предразполагащи фактори.
Нима искаш да кажеш, че след истериите на Ваня, всички от къщата ще излязат с диабет...?  Joy
А и всички от Тоника да си покажат изследванията... нямам грам съмнение, че от гадостите на Ванята са го получили и те...  Sick

# 1 281
  • София
Лелеее, ще спят заедно? Е сега вече Гала няма да могат да я изгонят от апаратната

Стига де, че той Стефан е с Ева все пак.  Simple Smile

# 1 282
Моля, адресите си ги пишете на лично. Ще мина през всички! Всеядна съм. И мекици, и маслини, и леща ям. 😄

# 1 283
Ваня ще спи с Кулагин. Joy Joy Joy

А Кулагин ще "обезкостява" маслини и ще вари отвари до припадък. И да видя, няма да повярвам.

# 1 284
Наско ще е много доволен, че ще дели едно легло с Мира. Желанието му се осъществи по- скоро, отколкото е очаквал.
Божана мисля, че и тя е доволна. Струва ми се, че харесва Петко.

# 1 285
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reine, не знам къде живееш иначе вече да съм те подпукала. Ако пък имаш орехово ликьорче и леща няма да ме изгониш никога.
Ари, по-хубави неща имам от орехово ликьорче - отбрана винена колекция и Дом Периньон на корем, идвай смело.  Laughing

# 1 286
  • София

Стига де, че той Стефан е с Ева все пак.  Simple Smile

Именно. Както знаеш Гала е с 10 години по-голяма от него. Ако го бяха сложили с Лорчето или с Диона сигурно Гала щеше да е по-спокойна, а те пък взеха, че с Ева го сложиха

# 1 287
На Мира и притъпя, като разбра, че ще спят заедно...

# 1 288
  • Испания
На Мира и притъпя, като разбра, че ще спят заедно...

Грешиш! Тя си е тъпа отпреди.

# 1 289
Леля Мира как се облизва като Кума Лиса Simple Smile
На Жоро Торнев ще му прилошее вкъщи на дивана. Ще има да чете Библията на бърз каданс.

Общи условия

Активация на акаунт