VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 528
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Стара Загора
Аз още не съм ви изчела, извинявам се за което, та сигурно ще се повторят някой работи, но да напиша и аз за днешния епизод.

Константин не мога да разбера как може да поставя етикети на хората, в случая Ричи, които толкова добре да му прилагат и на него(визирам как обясняваше, че се мисли за еди какво си, а всъщност е нищо). Разговора между Диона и Ричи само затвърди мнението ми за интелектуалното им ниво с факта, че една тема не може да им задържи вниманието повече от 7 минути.

Петко, моля ти се, съвети за жени щял да дава. Ако ги разбираше толкова работите може би нямаше да е сменил толкова жени през годините или? Не мога да разбера какво му е мъжкарското седнал да си приказва и си епилира краката. Дано не е пропуснал триъгълника и бикини зоната.

Драмата с Ваня не знам да се смея ли да плача ли? Просто ще я оставя без коментар, защото каквото и да кажа ще е свързано с психичното и здраве и вероятно ще е обидно.

И все още не разбирам как при пълен хладилник все някой хленчи, че е гладен?  Как? Не се наядоха ейййй, ако видят моя хладилник ще има да ме съжаляват цял живот.

До тук съм за сега.

# 1 411
  • Ilkeston
Аз пък в момента гледам Английския big brother , паралелно с лайф епизода и един младеж с алтернативна сексуална ориентация ми направи впечатление:
https://youtu.be/uoLFDmvOoVM
Много щеше да ми е интересно да видя Петко в тази къща 😂

# 1 412
  • София
Липсвахте ми, котарачета. Stuck Out Tongue Winking Eye

Смайлис, позакъсняло благодаря от мен. Видях се в огледалото. Grinning

Тази девойка Рози май винаги се лепва за моментните аутсайдери (преди Кулагин, днес Ваня). Интересно защо.
Ваня попрекали доста, чак такава драма за едните костилки ми се видя прекалено. Ричко мекичко обаче също доста грозно постъпи с вечерята на Розмари.

# 1 413
Как така оставиха Ричи точно с двете госпожици? Тук ми намирисва на предварително решение. Излиза Диона и Ричи си остава Розмарин. Дали не е било последното гласуване един малък цирк спретнат ни от сценаристите? Peace
И аз си помислих същото...
А Ваня си е женската версия на Володя Стоянов с това бавно говорене Simple Smile

# 1 414
Ваня снощи на лайфа в полунощ там ли беше? Нали имаше участие някакво.

# 1 415
Аз пък в момента гледам Английския big brother , паралелно с лайф епизода и един младеж с алтернативна сексуална ориентация ми направи впечатление:
Сладур!  Притеснявам се да не се преумори с възглавничките. Wink Харесвам хора, които са в мир със себе си.

# 1 416
Добрутро...влизам в Жакузито. Кат изляза....маракуята да ме чака, че пия отвара от нея за разбуждане...

Снощи ме е чукнала буква докат чета Библията и съм заспала....сега ви изчитам.

# 1 417
  • Испания
ДобрЮтро ви!

Днес без малко да останете без кафе, че от един час си търся буркана с компот от диви чушки. Кой ми го сви, м?

Симпатяга.

milasara,

# 1 418
Добро утро и от мен, котарачета.
Четох ви час и половина . "Имам чуувството, че съм в секта" - по Ричи.
И пак по него " Или те / вие/ сте адски умни, като говорите /пишете/ , или аз съм адски тъпа да ви слушам / чета/.
Ай допосле, че сте ми изпили соса, мозъка, изцедена съм и всичко е казано. И мекици нЕмам. Като сръбна маслиновия си  елексир, ще пиша.
"Защото снощи правих ....Блъди ван, ван, ван..."

# 1 419
...
Много ми е интересно, Стефан ако не беше споделил рецептата за "лекарството", Ваня как щеше да оцелее.Обвинение в атентат направо.Лекарството ми, живота ми, кръвта ми... #Crazy
Всъщност тя каза, че откакто го пие този екстракт, за първи път от 10 години ѝ е спаднала кръвната захар. Явно си мисли, че е открила панацея за проблема си и затова орева.
Определено прекали с мелодрамата.

# 1 420
Петко кога се епилира - преди, или след Жакузето с Ричи Рич?

# 1 421
Разбирам го, ако е след жакузито. Мазните баджаци знайш ли как се хлъзгат във вода с пяна? Щеше да го нацели на Ричката без да иска.

# 1 422
Разбирам го, ако е след жакузито. Мазните баджаци знайш ли как се хлъзгат във вода с пяна? Щеше да го нацели на Ричката без да иска.

Оф бе.. JoyJoy

# 1 423
Скрит текст:
Аха.
Значи, Кулагин, според Биги, пита в стил Кулагин.
А когато Петко пазпитва Ева за Тоника и Ваня , е питал като лидер.

………………
И какво по дяволите наистина е видяла в Петко Ели Гигова, израснала в Париж, колежи и розови облаци.

Ели Гигова е симпатяга, добре възпитана и с добро поведение, но не мисля, че е интелигентна жена. По-скоро е типичната щерка на тати, която иска всичко и на момента, та затова не е било трудно за Петко да я оплете. А има и друго, повечето задоволени и осигурени жени, чийто успехи не дължат на собствените си качества, търсят грубото, несигурното и първичното, ей така за разнообразие и щипка разкош.

# 1 424
  • ВАРНА

Едно Блъди Ваня-специално с маслинки,заради костилките.

Общи условия

Активация на акаунт