VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 438
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 425
Ае , кой е поръчал слабителен чай в асортимента Joy
Тези не спират да ме изумяват.

# 1 426
  • Испания
Ае , кой е поръчал слабителен чай в асортимента Joy
Тези не спират да ме изумяват.

Сигурно Пепа. Като се спече, само мислейки за Кулагин, има нужда.

# 1 427
Как така оставиха Ричи точно с двете госпожици? Тук ми намирисва на предварително решение. Излиза Диона и Ричи си остава Розмарин. Дали не е било последното гласуване един малък цирк спретнат ни от сценаристите? Peace

Точно така.

# 1 428
Обаче и английските хомофоби не си мълчат (прегледах коментарите под видеото).
 Петко дали е подлагал Яна на изпитания - жалко, че няма кой да го пита.. Дали й е казвал, че е фалирал, че дължи няколко милиона на НАП, че заминава да учи в чужбина... А Наско дали ще се вслуша в съветите му и ще пробва да ги приложи на Мира? Joy

# 1 429
  • Испания
Патрашкова днес: "Затова да взема думата аз, за да има интелигентност. Поне в началото".

# 1 430
В момента гледам Петя Бу. Дойдоха ми идеи за следващия сезон на ВБ-Петя Бу, Милен Цветков, Димитър Върбанов, Вихричка с клиповете Направи си сам.
Ще допълвам.

# 1 431
  • София
В момента гледам Петя Бу. Дойдоха ми идеи за следващия сезон на ВБ-Петя Бу, Милен Цветков, Димитър Върбанов, Вихричка с клиповете Направи си сам.
Ще допълвам.
Петя Бу я отпиши. Тя може да участва само в ол старс.

# 1 432
Ще допълвам.

И Халваджиян до 9-то коляно

# 1 433
Тея дърти пръчове Юлиан и Андрей Слабаков нЕмаа ли да влизат, сигурна съм че са умрели от глад. Време им е.

# 1 434
Ще допълвам.
Петя Бу я отпиши. Тя може да участва само в ол старс.
В олд старс, по- точно.

# 1 435
  • София
Какво имате против ореховото ликьорче. Mr. Green И аз съм си направила такова и си пийвам.
Ваня снощи е имала концерт и се надявам някой да я е светнал как изглежда от страни с това мрънкане. Дано е влязла в час.

# 1 436
Добро утро котарачета, видяхте ли Гала се е изкъпала. hahaha hahaha

# 1 437
А Ваня (възрастните) искат точно това: уважение и разбиране.
уважение се печели, не става само с искане!
кариерата й не й осигурява автоматично уважение ... никой не е отрекъл кариерата й, но за да те уважават като човек трябва да си го заслужиш!

# 1 438
  • Някъде в Матрицата
Оф бе, къде ми е грейпфрута? Аз си го бях оставила за гарнитура към отлежалия от миналия сезон ликьор от орехчета, ама го няма. Laughing
Нищо не гледам тия дни. Все нещо върша (Петкане! LaughingLaughing) и предаването ми върви като фон.
Вчера се чудих, защо по едно време шапките на прислужниците бяха сложени наобратно, като шлема на Дарт Вейдър? Satisfied Че и фибички имаше набучени по някои от тях. Laughing
Айде, котарачета, отивам да се облека в два мерцедеса, да си сложа контура и да прочета нещо от Библията, ако Тета все пак я е оставила. Laughing

# 1 439
Добро утро котарачета, видяхте ли Гала се е изкъпала. hahaha hahaha
Щото е имала повод- търси си корените.
Аз да ви върна на Ричко и отношението му към разговорите. 7 минути мисли са му много. Представете си други дейности сигурно му отнемат 30 секунди. Не съм допускала, че младо момче може да е толкова плоско.

Общи условия

Активация на акаунт