VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 353
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз си мисля,че единственият вариант Ричи да стане след две години милионер е,ако в момента е милиардер.

# 1 441
Патрашкова да си изпие отварата.
Що хортува глупости.
Петко обяснявал на Ричи как се сваляли жени. На Насетууу,на Насету..Ехоу. Марш за отвара.

# 1 442
  • В царството на игрите:)
Нямах време да ви изчета подробно, но  искам да споделя нещо. Според мен формата /поне вип брадър/ се е изчерпал тотално. Не само, защото участниците са скучни, а защото фокуса някак си се измести. Всеки иска да съди всекиго, прекалено много се съобразяват с камерите, театралничат и се държат като дебили на моменти. Нещата почват да се повтарят и да стават супер безинтересни. Ако искат да спасят формата, трябва да пробват с нормален сезон, а не ВИП. Не вярвах, че ще го кажа, след като съм изгледала почти всички сезони до сега, но ако този беше първия, нямаше да го погледна подобна боза с изсмукани от пръстите ситуации и интриги. Сега играта не е сблъсък на характера, а просто сбирщайн от хора, които просто сме виждали по телевизията /а някои дори и не сме/ без да изпъкват с нищо и без да имат какъвто и да опит зад гърба си. А какви характери минах през годините? Чак ми липсват някои играчи!

# 1 443
  • София
А коя е тази девойка от говорилнята на Гала, седи в най-десния ъгъл? Много й е скучно. Протяга се, изтяга се, прозява се, за какво е там?

# 1 444
А коя е тази девойка от говорилнята на Гала, седи в най-десния ъгъл? Много й е скучно. Протяга се, изтяга се, прозява се, за какво е там?
Joy
Между другото, това девойче ми докарва във физиономия на Сандра Бълок.
Дубрутруту Simple Smile

# 1 445
Сега играта не е сблъсък на характера, а просто сбирщайн от хора, които просто сме виждали по телевизията /а някои дори и не сме/ без да изпъкват с нищо и без да имат какъвто и да опит зад гърба си.
показва си манталитета и характера на повечето хора в България - дай им да мрънкат, да злобеят, да се мислят за НАЙ, отношението на мъжа към жената ... и винаги, когато някой ти каже истината в очите, то той става черен и отхвърлен ...

# 1 446
Предаването наистина се е изчерпало - предполагам, че продуцентите го осъзнават и ще си вземат поука.
Проблемът е в това, че всички участници получават голям хонорар, излизат си когато си искат, получават допълнително храна, а ако нещо не им допадне, излизат по "здравословни причини" (и най-вероятно пак им дават пари).
Ако пък направят обикновен ББ, събират хора, които се държат все едно са за лудницата. Защо не опитат с нормално изглеждащи, не чак толкова скандални личности (и да са относително млади, защото иначе само ще се разправят за това кой да готви и да чисти), като ги мотивират с награда, която да си струва.  Да им дадат повече от 100 000 лв - и без това дават много повече за участието на "звездите", значи не е проблем.

# 1 447
  • Испания

Блогър. Банда-банда, Сладка - така й казват.

# 1 448
Андреа Банда Банда - инфлуенЦърка, влогер, блогер и какво беше още... взели са я да казва светски "новини", реинкарнация на Джуджанка, ама тя поне беше забавно-глупава и имаше заразителен смях.

Изядох ицата вкъщи, макар че сънувам мекички, пих слабителен чай и ся почвам да варя костилки, че и мусака ме чака...

Относно касинките на слугините, мисля че ги обръщат наобратно, защото с тия козирки изобщо не е удобно. Но съм впечатлена, че си носят костюмите до късно вечер и то... всички. Ще видим докога.

# 1 449
Тая Банда я гледах само веднъж и ми се дорева рязко. Изглежда на интелектуалното ниво на Ричко.

# 1 450
  • София
Относно касинките на слугините, мисля че ги обръщат наобратно, защото с тия козирки изобщо не е удобно. Но съм впечатлена, че си носят костюмите до късно вечер и то... всички. Ще видим докога.
Явно са им удобни робите, с друго не си го обяснявам.

# 1 451
  • София
Благодаря за информацията за блогърката влогърка.
На мъжете май им харесва да ги командват.

# 1 452
  • Ню Йорк
Добре де, може ли Божка да е толкова анти-жена  newsm78 Все съм виждала грубовати жени, ама тази е направо  Sick

# 1 453
  • София
Може, може. Според мен още ще се прояви.

# 1 454
Значи профилите на психоложката Ани Владимирова за нищо не стават според мен, ако наистина за Божана е написала, че е пряма, откровена, самопожертвователна и т.н, а за Кулагин че е алфамъжкар. Божанка веднъж беше приятелка с В.Плачков и "готината банда" срещу Кулагин, после рева, че Кулагин бил отритнат, след като Кулагин си погаза кулаговщината отново в къщата, каза пред всички на масата, че щяла да го "наиграе", демек да го остави да се излага. Аман от фурнаджийски лопати, че и срещу Весо говореше на Кулагин. За това, че готви за отбрани хора в къщата а за други не отделно не ми харесва, аз ако съм от тези, за които не стига сготвената храна бих си готвила отделно. Ама кухоглави и мързеливи "паши" като Петко и Ричко мекичко я боготворят, че им е много удобна. Тя по принцип се прилепва към силните и угодничи.

Общи условия

Активация на акаунт