VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 333
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 485
Ваш Мекичко голяма работа бил. Не се интересува от никой, взема всичко щом му се иска. Обаче не му достигна смелост да си признае, че е изял на Рози храната. Егоистичен гладник!  Joy
Мислех си, че Ваня е подтикната от ББ да се сърди, но като Ева каза, че си е такава...

# 1 486
  • Бургас
Все омаскаряване трябва да има в нашия ВБ.Аз,Станка Златева много харесвах,а после....
Да е жива и здрава и тя!

# 1 487
Еми то нали трябва да си заработят хонорара Виповете, не може звезда влязъл - още по-голяма излязъл и хоп няколкостотин хилки в сметката. За седене на дивана, ядене и пиене пред камерата. Вкарват ги основно заради омаскаряването.

# 1 488
  • Испания
Моля старите потребители с нови никове да свиват чаршафите. Благодаря.

# 1 489
  • София
Някой беше сравнил Лорчето с тапет. Но тапетите все пак са пред очите ти. По-скоро е мишчица, която незабележимо много рядко се мерва. Брадъра ли нарочно я крие /за сега/? Е, натри вирнатия нос на Петкан в мисията и това беше... Що не я раздвижат с тонизиращата я напитка  Mr. Green

# 1 490
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, котарачета.  Laughing Нямате представа какъв стрес преживях сутринта, ужас! Някой ми изял банана, който си бях приготвила от снощи за закуска. Ще се мре, то се е видяло...  Sad

# 1 491
  • София
Излезе промото. Някои се целуват в кревата ама не мога да разбера кои са Joy

# 1 492
Нормално е Божана да разчиства, то и някакви зарязани на масата неща имаше. Когато се вихря в кухнята и аз така правя. Ваня като иска нещо, да си го сложи настрана на един рафт и да предупреди този, който готви и се грижи за кухнята да не ѝ ги пипа. Край на драмата.

Хареса ми видеото от английския Биг Брадър Grinning

# 1 493
Промото. Дано се вижда.
https://www.vbox7.com/play:1dc19c5f71

Мацката е с червен лак- да не е Мира?

# 1 494
Жената е Божана според мен.

# 1 495
  • София
И аз си помислих, че е Божана.
Камерите нощно време снимат черно бяло, няма как по друг начин.

# 1 496
Аз не очаквах, че Лора ще бъде толкова безлична. Мислех, че благодарение на ракийчицата ще прави скандал след скандал. А сега дори се изненадвам като я видя някъде в кадър.
Те и ВБ са разчитали на това, иначе едва ли щяха да и платят да влезе. Явно е получила як инструктаж от тати, но снощи ми се стори леко фирнала, от това, което дадоха в епизода /кудкудякаше нещо навън като обсъждаха/.
Оф, как ще дочакам до довечера, за да разбера кои са лИбовниците Crossing Arms
Щом мислите, че е Божана, то следователно другият е Пецан????

# 1 497
А, не вярвам на Пецан да са му толкова слаби ангелите, не че не може да изневери, ама по ТВ-то точно...а и най-вероятно е някаква постановка, не за първи път пускат уж "топ скандал", пък то най-обикновена прегръдка или шушнене в ухото да е.

# 1 498
ВБ и той не се научи, че за да им паднат задръжките трябва да им организира парти с много алкохол, моля да го вземат предвид Naughty

# 1 499
  • София
Може и постановка да е, обаче анонса друго казва.
Ще видим довечера, е къде е.

Общи условия

Активация на акаунт