VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 449
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Божана влезе лакирана Simple Smile И във визитката е с червен лак(изрязала си е ноктите до кожа, може би заради готвенето...):
Скрит текст:
Според мен, тя целуна Петко, а с Розито се случват други неща...
Да, но снощи в живото беше без лак. Освен ако Петко не я е лакирал по-късно.  Laughing

# 1 546
Аз само ще оставя това тук, за да се вижда от вчерашния епизод.....
Кофти качество, но пък и теорията за Мира в леглото също става. Thinking

# 1 547
Не ми се вярва да е Петкан. Там, където ние виждаме прошарено той е обръснат 0 номер. Обаче мацката ми прилича на Бо.

# 1 548
  • Някъде в Матрицата
През нощта цветовете не са това, което са. Laughing Лакът изглежда тъмен, но може да е дама с по-светъл тон лак на ноктите. Laughing
И на мен по прическа (в кратките секунди на промото) ми заприлича на Божана. Ама може и Пепа да е пуснала косището. Laughing
Раздвижиха ни малко продуцентите. LaughingLaughingLaughing Сега ще си гадаем, поне докато не излъчат цялата история.

# 1 549
Чак сега прегледах снощното предаване аз. Ваня все повече ми опротивява. Голям кеф ѝ прави да е в ролята на жертва и всички да се суетят около нея. Не знам дали има снаха, но отсега ми е жал за нея. Ваня е супер обсебваща, нищо чудно, че сина ѝ я дондурка навсякъде. И ако е толкова наложително заради заболяването ѝ да е с придружител как е влязла в къщата за няколко месеца сама? Whistling

# 1 550
  • sofia
На мен мъжът ми прилича на Стефан.
Божана според мен би направила всичко, за да излезе победител.

# 1 551
  • Ню Йорк
Баш на Божка и Петко приличат влюбените гълъбчета, ама явно ще има изненада Wink

# 1 552
Ама представяте ли си сега Яна да чете форума и тя да се чуди дали е възможно да е нейната изгора? На мен версията с Петко най-малко вероятна ми се струва обаче и дано да не е с него. А най-вероятно е нещо съвсем невинно наистина, ама ни го представят като аферата на века.

# 1 553
А някой може ли да ми каже къде мога да видя тази случка с мекиците или направо да даде линк , защото не знам как съм го изпуснала това ...

# 1 554
Ама представяте ли си сега Яна да чете форума и тя да се чуди дали е възможно да е нейната изгора? На мен версията с Петко най-малко вероятна ми се струва обаче и дано да не е с него. А най-вероятно е нещо съвсем невинно наистина, ама ни го представят като аферата на века.
И на мен ми изглежда невероятно, но Яна и Петко нали се запознаха точно в тв предаване и журито ги майтапеше, че ще се вземат... И сега имаше доста намеци тук и във Фб - може колективната енергия някак да е засегнала участниците Laughing

# 1 555
Скрит текст:
Чак сега прегледах снощното предаване аз. Ваня все повече ми опротивява. Голям кеф ѝ прави да е в ролята на жертва и всички да се суетят около нея. Не знам дали има снаха, но отсега ми е жал за нея. Ваня е супер обсебваща, нищо чудно, че сина ѝ я дондурка навсякъде.
И ако е толкова наложително заради заболяването ѝ да е с придружител как е влязла в къщата за няколко месеца сама? Whistling
От какво е болна Ваня?

# 1 556
Аз случка с мекиците не съм гледала, но имаше един монолог на Ричко май на номинациите как Ева не домакинствала, а била на възрастта на баба му, пък тя какви мекици правела....и още някакви кулинарни подвизи на бабата сподели. Виж му акъла - Ева от Тоника като маданската си баба третира, да не му е длъжен някой на него да го обгрижва цял живот бабин златен мекичко.

# 1 557
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От какво е болна Ваня?
От диабет буква "Б", както тя самата се изрази.

# 1 558
От какво е болна Ваня?
От диабет буква "Б", както тя самата се изрази.
Ъ?
Чувала съм за диабет 1 и 2, ама таз буква ми е неизвестна....

Иначе, ако наистина е диабет, как тъй сяда да рупа 5 филии хляб?   Astonished

# 1 559
Ами тъй - и хората с диабет огладняват. Не винаги е възможно да си 100% на диета

Общи условия

Активация на акаунт