VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 350
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 710
Че някой да не би да е излъгал Ваня, че това е рехабилитационен курорт? Като е толкова болна, да си седи вкъщи. Ама там няма кой да й слуша оплакванията.

# 1 711
  • София
С който и да е била Божка никога няма да се разбере. Сега ще видим Мекичко и Розата.

# 1 712
С който и да е била Божка никога няма да се разбере. Сега ще видим Мекичко и Розата.
представям си как спешно ги привикват да си полегнат за снимки Simple Smile днес следобяд Wink

# 1 713
  • Бургас
Ку...те и пиянките са на почит!Изобщо,който е от тъмната страна на силата е велик!
Тези, които имат все още човещина или болни роднини,за които се грижат да им спрат лекарствата и храната веднага,че стават смешни за болното ни общество.Какъв морал,благородство и състрадание!?Изрод трябва да си!

# 1 714
  • София
ИзбирайтИ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 715
  • София
Никой не искам да засегна, но това е тема за ТВ шоу, не за морални норми и човешки ценности.
От мухата, слон се направи, а и някой си тренират красноречието.

# 1 716
И на мен ми става странно вече. Как може някой да предпочете да е на страната на пияната и безпардонна Божка, вместо да защити позицията на един кротък, тих и спокоен човек, който на никого не пречи.

# 1 717
  • Испания
ИзбирайтИ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

МерсОЙ! По-добре сама, отколкото така зле придружена.

# 1 718
Папи само има такъв, да не са те с Лорка, пък да го скриха, че каквито сме Еркюлки, ще развалим изненадата?!

# 1 719
  • София
ИзбирайтИ...  Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Избрах си. Кулагин Joy С него ще ми върви поне приказката.

# 1 720
  • софия
Ако не знаете Диона я изгониха.

# 1 721
 Айде да почва, че ми се доспа

# 1 722
Котарачета, нещо се разсеях аз - днес има номинации ли, елиминации ли, какво има? Или обикновено дейли?

# 1 723
  • Испания
Котарачета, нещо се разсеях аз - днес има номинации ли, елиминации ли, какво има? Или обикновено дейли?

Номинации

# 1 724
Положението стана "хляб и зрелища", всеки си носи личната отговорност за личните здравословни проблеми. Кулагин като направи забележка да не му пият изворната вода, че има жлъчка и не може да пие минерална, тука го попиляхте, че глътка вода не можел да сподели. А за Ваня и нейните маслини и грейпфрут - о ужас, горката стара болна жена, не ги е срам, как се гаврят с нея 😲 Но истината е, че болната жена е очевадно лакома и не се грижи за здравето си, щото има диабет и яде бял хляб на поразия. И в тоя случай, нито маслинените буламачи, нито един грейпфрут, ще я направят по-малко болна. Но е удобно да мерим с двоен аршин нали...айде, до довечера че ще получа диабет буква ж от вас за 1 час. До скоро 😉

Общи условия

Активация на акаунт