VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 404
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 725
И на мен ми става странно вече. Как може някой да предпочете да е на страната на пияната и безпардонна Божка, вместо да защити позицията на един кротък, тих и спокоен човек, който на никого не пречи.
Просто някои хора виждаме че Ваня не е нито кротка, нито спокойна, нито тиха. Върти интриги и се прави на жертва.
Изобщо не защитавам другите, просто не толерирам такива селски тарикати Wink
П.П. Ама вярно беше така за водата на Кулагин...

# 1 726
Ладно стана..плексита ми се обажда. Ако му наложа маслинена паста, да я втрия....дали ще ми мине Thinking

Довечера...нова порция скука. Кво друго...

# 1 727
  • Варна
Това е Божка,  обаче кой изгоря?🤔🤔

# 1 728
Това е Божка,  обаче кой изгоря?🤔🤔
Беше Божка, вече е Роузи Laughing

# 1 729
Тета, най-добре маслинова паста с редукция от грейпфрут! Ама бързай, щот мятам брускети във фурната и може да не останат продукти Joy

# 1 730
  • Бургас
Кой е казал,че Кулагин не беше прав за водата?Грозно беше и Петко като му изяде яденето без да го пита.Отчитам ги тези неща.Нищо,че Валентин не е човек,но си беше прав.

# 1 731
Ричи как целува Роузи,малееее
ИзгорЕ Grinning

# 1 732
Абе с маракуя ще намажа... Joy

# 1 733
В новото промо ми прилича на Рози и Ричи.

# 1 734
  • София
Ку...те и пиянките са на почит!Изобщо,който е от тъмната страна на силата е велик!
Тези, които имат все още човещина или болни роднини,за които се грижат да им спрат лекарствата и храната веднага,че стават смешни за болното ни общество.Какъв морал,благородство и състрадание!?Изрод трябва да си!
Ако имаш предвид Ваната, която от години злепоставя хора, които са търпяли вечните и капризи на примадона... не се смири дори след смъртта на Гого и не спря да му рови кокалите...  ДА ПРАВА СИ! Imp

Ако имаш предвид същата жена, която измисля и плете гадни интриги и за двете Тоники години наред, че и за общата им формация след това, която без да ги предупреди на сцената заявява, че напуска и тази група, за да играе ролята на вечна жертва... ДА ПРАВА СИ! Imp
Айде сега, давай още...

# 1 735
само на мен ли ми се причу в това видео от вечерта на живо, че рози казва на ричард да влязат под душа 🤣

# 1 736
Ми като има метаболитен проблем, няма да яде въглехидрати...нЕма да умрЕ без хляб.
Аз самата не ям, не че имам диабет...и се чувствам превъзходно.

А пиЧиетата и лещата не ги броим така ли?
Отварата и грейпфрута май са ти в повечко ,разсеяна си...

# 1 737
  • Испания
Нищо,че Валентин не е човек

Без думи.

# 1 738
Ауууу..някой не ми следи творчеството....тц..тц...
Леща готвя на мъжовете. Пичиетата ми са две чаши розе за година, по време на брадъра...и то все ми вкисва, защото и толкоз го пия....

# 1 739
Кой е казал,че Кулагин не беше прав за водата?Грозно беше и Петко като му изяде яденето без да го пита.Отчитам ги тези неща.Нищо,че Валентин не е човек,но си беше прав.

Не говори така за котарачето, ей. Че им направи цялото предаване там.

Общи условия

Активация на акаунт