VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 379
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Така говорят хората, които са "от светлата страна"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 741
  • София
Ладно стана..плексита ми се обажда. Ако му наложа маслинена паста, да я втрия....дали ще ми мине Thinking
Това го знае само Стефан... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 742
Баш Роузи и Мекичко са това.
Нова смениха рекламния клип.
  Ако е бил Петко ,може и да го потулят.

# 1 743
Оня с диалекта следвал медицина, едва ли е бавноразвиващ се в тая връзка.

Да ти кажа и аз уча медицина и имам доста колеги, които са неграмотни, сричат и нямат елементарни познания, но с чужда помощ догодина ще са дипломирани.
....ти уби всичко детско в мен! И после тоя доктор ще ме лекува и напътства и недай си боже оперира, така ли?

# 1 744
Ама вярно ли скриха клипа?

Смениха го.

# 1 745
  • Испания

....ти уби всичко детско в мен! И после тоя доктор ще ме лекува и напътства и недай си боже оперира, така ли?

Има един стар лаф: "Като знам какъв инженер съм и как взех диплома, страх ме е да ида на лекар".

# 1 746
Смайли ме превари...идвах тъкмо същия лаф да ви кажа. Ами тъй си е то....няма какво да се самозалъгваме....

# 1 747
след изгледания епизод На живо от снощи съм почти сигурна че са ричард и рози, а са сменили клипа , за да стане интрига ... тя защо като му говори се крие под завивката и като спре се отвива ? така и по устните й не може да се чете ...
лакът и е някакъв син, който също ще изглежда тъмен на черно бял клип

# 1 748
И на мен ми става странно вече. Как може някой да предпочете да е на страната на пияната и безпардонна Божка, вместо да защити позицията на един кротък, тих и спокоен човек, който на никого не пречи.
И на мен ми е странно упоритото многократно  повтаряне на едно и също, с идеята, че това е Истината. Напомняш ми Андариел.

# 1 749
Не вярвам Наско да е влязъл Медицина с редовен изпит.
За съжаление МУ-София предоставя напълно легално Платен прием/без изпит/,цената на един семестър е около 7000 лева.
Правете си сметка какви "лекари" излизат-гъзарчета,тарикатчета,богаташчета,изпълнили мечтите на родителите си.Не своите.Брррр...

# 1 750
Котарачета, нещо се разсеях аз - днес има номинации ли, елиминации ли, какво има? Или обикновено дейли?

Илюминации.

# 1 751
А защо си мислите, че не е имало завист към Ваня във Фамилия Тоника? Тя има най-запомнящия се глас и успешни солови албуми. Определено е възможно да е имало и завист, и лошо отношение към нея зад кулисите.

# 1 752
  • Испания
А защо си мислите, че не е имало завист към Ваня във Фамилия Тоника? Тя има най-запомнящия се глас и успешни солови албуми. Определено е възможно да е имало и завист, и лошо отношение към нея зад кулисите.

А дали не предполагаш, че има хора в темата, които познаваме Ваня и не си чешем клавиатурите, като пишем за нея?

# 1 753
  • Бургас
Точно така!Нито се държи като такъв!
 п.с Ами защо не предположиш,че много хора познават Ваня!?
Всеки си има мнение и наблюдения.Това което аз наблюдавам е преекспонирането и вадене на думи от контекста.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 19:23 от Nina_Z

# 1 754
само на мен ли ми се причу в това видео от вечерта на живо, че рози казва на ричард да влязат под душа 🤣
Писах и по назад, че на мен пък ми се чу да му казва ''гаси тока няма да съжаляваш''! Това не съм.

Общи условия

Активация на акаунт