VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 782
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Тра-ла-ла
И като визия не ме кефи Ричо,много ми е женствен и с тоя гласец и смях.Супер лигоч!
А косичката и нефелното пИрчемчИ?  Laughing

# 2 266
  • София
Идеалната полова партньорка за Ричавото е поничка с дупка.Хем да *бне,хем да апне после.
Това вече е гадно. Но може би заслужено...
Гадно за нас... за него си е баш! Плачков, ей тва е ексТремент...  smile3550

# 2 267
  • Бургас
Аз като казвах,че Ричко не трябва да се развъжда,още преди двеста страници.....Да има отделно предаване за него,да го запомнят мацките и да бягат през девет планини ако ги приближи.

# 2 268
Кога са променили правилата? Номинирани са Кулагин, Божана и Ева, а не всички с глас, като предния път...

# 2 269
И във ФБ го хранят Ричето с вафли. Ако му е трудно да намери форума, то ФБ ще го запознае с любовта на публиката.
Ама той е толкова тъп, че ще реши, че всички му завиждат - мъжете за визията, жените, че не са им мъжете такива "мъжествени". Кулагин ми е 100 пъти по- мъж от тоя смешник!

# 2 270
  • София
И във ФБ го хранят Ричето с вафли. Ако му е трудно да намери форума, то ФБ ще го запознае с любовта на публиката.
Ма той може ли да чИте?

# 2 271
  • София
Аз като казвах,че Ричко не трябва да се развъжда,още преди двеста страници.....Да има отделно предаване за него,да го запомнят мацките и да бягат през девет планини ако ги приближи.
Ще бягат мацките с акъл, кифльоците ще се хванат на хорото, че нали вече е извьестьен....

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

# 2 272
да намери
Той и ФБ не може да намери, ама на Мира майка и ще му помогне с електронното банкиране.

# 2 273
  • София
Във фейсбук е наистина страшно Joy Коментарите са един след друг и то многословни, така го подреждат, ама Ричко си заслужава.

# 2 274
  • Някъде в Матрицата
Кога са променили правилата? Номинирани са Кулагин, Божана и Ева, а не всички с глас, като предния път...
Така ли стана? Ами Биги си знае схемите... При тази комбинация или Божана, или Ева ще приключат шоуто.

# 2 275
Що пък да не си ги променят? Те клипове днес смениха ти за едни правила...надявам се Божана да излезе.

# 2 276
  • Ню Йорк
Леле, много се смях на простотията на Ричко  Joy Joy Joy То не е за смях, ама не се въздържах.

# 2 277
  • Бургас
Ще бягат мацките с акъл, кифльоците ще се хванат на хорото, че нали вече е извьестьен....

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!
Права си за съжаление.

# 2 278
Ричко каза, че като построи блока и стане милионер, тогава ще търси приятелка, а това никога няма да се случи, така, че - нема страшно.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 23:44 от Карла_Карла

# 2 279
Да не са променили и това за позитивния вот? Объркващо... Мисля си, че Божана ще излезе, но и Ева много се изложи, така че не съм сигурна...

Общи условия

Активация на акаунт