VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 766
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 295
Смайли, Петя.
Прави сте. Като греша, греша - признавам си.

Има и спекулация, че момчето си е купило титлата - я вярно, я не?

Мен Норчето ми е на сърце, затова скачам да я защитавам. Следих й интервюта и преди, и след ВИП БРАДЪР.
Наистина не блести с интелект. Но ми изглежда добра, искрена, доста наивна е, не е някоя лисица. Дори това й наврежда.
И определено ми изглежда травмирана от това, че е расла без баща, както се е оплаквала при Венета Райкова.
Затова ми е криво като чета кофти неща за нея, но все пак всеки си има право на мнение.

# 2 296
Mari_mar не качва ли вече епизодите или аз съм кьорава...

# 2 297
  • Бургас
Представям си другите кандидати какви са били за да изберат Ричко.
Жалка работа!

# 2 298

Бобчето на Ричито.
От тази статия

ps. Джулиана Гани е организирала Мистър София 2017, отново сбърках и е редно да се поправя. За Мистър София 2018 организаторът не е ясен, или просто не ми се рови достатъчно, за да видя. Май е Маги Бадер, щото тя е на корицата на страницата у фейса.

# 2 299
тук ги има

# 2 300
  • Бургас
Аз като казвах,че Ричко не трябва да се развъжда,още преди двеста страници.....Да има отделно предаване за него,да го запомнят мацките и да бягат през девет планини ако ги приближи.
Ще бягат мацките с акъл, кифльоците ще се хванат на хорото, че нали вече е извьестьен....

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

Такива като Роза вафлата, винаги ще се намират и то по много за него и подобните му.
Коментара ти е по-анти и от Ричко!Потресена съм

# 2 301
  • София
Не мога да говоря от нейно име, за това от мое.
Не съм срещала да е качила последните, но малко хора благодариха на това момиче. Под постовете с епизодите имаше едва по 5 до 8 лайка.
А това си е труд безвъзмезден.

# 2 302
Няма ли изискване /очакване за минимум височина при тези Мистър конкурси?

# 2 303
Изобщо не ми е ясно как може такъв нахилен тъпанар някой да го хареса, за каквото и да било, за хамалин даже не става. Тука има намесен или мъж, или мноого дърта жена, чрез които се е домогнал до смешната титла. Не е маясно със себе си съсела, не знае ли, че от толкова анаболи ще има засечка, неизбежно. Пък накрая РоИ стана виновна, и е, щото му е дала поле да се изложи, тя е отговорна разбиаш ли, че му е дала..
Петкан и да не е опрашил Божана там, то навън няма да й прости, очевадно е. Янчеее не ти знам акъла, ама дано не си заблудена още.

# 2 304
  • Тра-ла-ла
Ма той е умрял, ма hahaha

# 2 305
Няма ли изискване /очакване за минимум височина при тези Мистър конкурси?
Очевиден критерий е като седнеш краката ти да не достигат пода. За да може жена ти спокойно да си чисти с прахосмукачката докато си чакаш вечерята и и броиш 2000 лв джобни за утре.

# 2 306
  • ВАРНА
 И защо Нора е израстнала без баща?Много често е пребивавал на Златни пясъци ли?

# 2 307
  • Испания
От левент нагоре. Мъж да не видя с този дефектен материал!

# 2 308
Спомних си, че съм гледала при Милен Цветков скандал по повод избора на ''Мистър София'', та се поразрових   https://nova.bg/news/view/2018/05/17/216194/%D1%83%D1%87%D0%B0%D … D1%81%D0%B5%D0%BD

# 2 309
ББрадър едва ли е очаквал такава сензация с лицето Ричард. Този засенчи дори Кулагин.
Това е еманация на антимъж. Не вярвах, че има все още ЧАК такива. Направо онемях.
Благодаря ти, Брадъре, защото разшири кръгозора ми. КазАх.

Общи условия

Активация на акаунт