VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 904
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 595
Липсват ми записите, които качваше Mari_Mar Sad Нова плей не тръгва, а на живо постоянно накъсва или забива...

Качват всички епизоди в DMCA-removal-from-Google

# 2 596
Аз лично всичко вярвам за Божка, ето какво открих вчера

https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82 … 0-news783692.html

Не харесвам Божана, но този материал ми звучи като написан от шестокласник.

# 2 597
Снощи за пръв път изгледах цялото предаване. До момента си го бях пускала като фон, докато си цъкам игрички. И реших кой искам да излезе - всички! Просто нямам думи за подбора!
Ваня и Ева са си типични лелки от соца и продължават като такива. Явно и тогава така са оцелявали. И двете се отрекоха от думите си срещу другата още на ранен етап и сега от "любезност" уж се поддържат, Ваня с постоянното мрънкане и Ева с постоянното отмятане от думите си. Петко си е ясен - бивша мутра и настоящ кръчмар, толкова си може. Стефан се опитва да се изказва мъдро и морално, но той пък кой беше?! Розмари за пръв път я чувам коя е, но си е глуповатичка и май не е само езиковата бариера причината. Единственото хубаво на Лора е, че е незабележима и почти не досажда на драгия зрител. Божана донякъде ме кефи, но е супер неуравновесена. Папи знам, че има една песен и друго за него не знаех. Но за мен е абсолютна клюкарка, все някого обсъжда. Ричи е доста просто момченце, което и идея си няма къде е, но явно му харесва и си е повярвал. Наско по начина си на говорене ми прилича на бавноразвиващ се и това, че харесва какички май му е най малкия проблем. Кулагин не знам дали е гей, но за мен си е жив пед...ст /като това е определение за характер, а не за социална ориентация - като не може да каже нещо смислено и започва с лични обиди. Това да кажеш на някой, че е дебел, стар или т.н. не те прави искрен, а просто грубиян и простак. Иначе, добре че е той, та да се случва нещо в къщата. Мира все се прави на света вода ненапита, но с въпроса към Ева се показа, че е и злобничка. А си спомням и едно предаване, в което се изложи жестоко, показвайки един , който си татуирал Левски, пък той каза, че е фен на футболния отбор.
Нали не пропуснах никого?

# 2 598
  • Брюксел / София
Може ли някоя добра душа да пусне промото, но с линк, който да се отваря от чужбина моля?

# 2 599
По тая логика колко сексове и целувки на засегнати Бб не е излъчил, мисля, че се възползва доста добре той от кадрите.. Но виж в случая танцьорките на старта бяха на Петкан, той е проятел с продуценти и всички около шоуто, демек да са прикрили това, за да не се излага пред Яна ли.
аз не виждам логика да пускат такъв клип и после да го трият заради Петко ... защо изобщо са го пуснали ?! просто явно наистина може да ни четат и са видяли, че сме забъркали интрига и клюка, която не е вярна и затова са пуснали по - показен клип ...

# 2 600
Това за Ева с любовниците не го знаех, новина?

Тя не крие, че е имала и други любови. Гледах интервю с нея по телевизията. И на въпроса на водещия, дали е имала други мъже в живота си, отговори с ДА, и каза, че мъжете в живота й имали голям респект към Гого. Което мен ме озадачава!И затова сега намирам цупенето й към Колагин за лицемерно. Тя приживе е изневерявала на съпруга си, а сега.....се прави на светица. Айде моля!!!

# 2 601
ББ не излъчват кадри, от които нямат интерес и може да имат неприятности от участниците. Как решаваме....на видеото вчера беше тя. Ако беше в една двойка с някой друг освен с Петко, щяхме да решим, че целува него. Но като се видя с кого спи и особено като смениха видеото се разбра, че има нещо, което искат да скрият. Рози и Божана имат съвсем различни лица и особено прически, така че няма никакво съмнение. А и като цяло мразя да правят на глупак драгия зрител.

Може ли инфо кой кое видео е сменил и кога Петко и Божана уж са се целували, че чета от 2 часа и не можах да го разбера?! Grinning

# 2 602
Да, по-показен и с други хора на него. Жената определено не е тази, поне има в темата скрийншот, вижте й косата и лицето. За мъжа не мога да бъда сигурна, но жената е Божана.

# 2 603
Това между Ричко и Розето не е нагласено. Вижте й физиономията само и как му стиска ръката, определено й е приятно и щеше да му пусне. Надявала се е на секс, но получи само една мекица. Комплексарът, понеже не успя да направи нищо, реши да я накаже нея. Още предната вечер ни подготвиха, че ще покажат как между тях има цуни-гуни. Просто при монтажа на промото, някой, който не си е пил отварата от костилки, за добро зрение, е видял двама целуващи се и го е лепнал него. Тъмно е, под завивки е, не е видял добре. Но като са го излъчили някой го е забелязал. И са го свалили, защото на мъжО от сценката ще му отиде реномето. Всеизвестна тайна е, че винаги има участници, които биват зорко пазени и такива, които ги правят на нищо. Явно в случая, този е от пазените.

# 2 604
ББ прикри доста неща за Ирина в нейния сезон и това беше съвсем ясно. Ни писма от зрители, ни други неща показваше, които биха я злепоставили. Така че спокойно може да е прикрил издънка на Петко и аз съм склонна да го повярвам Simple SmileТака и така имаше план Б, веднага се възползва и толкоз.

# 2 605
И това е вярно, но пък от друга страна ги направи двойка с Божана и трябваше двойките да спят в едно легло. И тези с по-слабите ангели и с повечко изпита отвара са дали фира явно.

# 2 606
Ами то само като направим сравнение с първата снимка, постната тук и самата сценка прожектирана от ББ...ами нищо общо. Аз не видях Роузи-то така надвесена над Р.

# 2 607
Това за Ева с любовниците не го знаех, новина?

Тя не крие, че е имала и други любови. Гледах интервю с нея по телевизията. И на въпроса на водещия, дали е имала други мъже в живота си, отговори с ДА, и каза, че мъжете в живота й имали голям респект към Гого. Което мен ме озадачава!И затова сега намирам цупенето й към Колагин за лицемерно. Тя приживе е изневерявала на съпруга си, а сега.....се прави на светица. Айде моля!!!

Ех, други мъже в живота ти?!
И в моя и в твоя и в на всеки живота има мъже.
Може да не е разбрала въпроса

# 2 608
Може, може, а и нали камери я снимат, объркАла се е.

# 2 609
Аз пък не мисля че онова от първото промо е Божана. Тя си носи косата на другата страна, а пътя и е много асиметричен. И моят е така и знам колко ми е гадно да ми се обърне, побърквам се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт