VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 832
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 655
Аз пък вчера ядох мекици - явно съм се повлияла. Сега мисля да си купя грейпфрути.

# 2 656

Аз помня само, че режеше много стриктно едни картофи за руска салата, махаше всички крайчета, за да останели само кубчета, ку-ку... Но баницата му е 🔝🔝🔝

аз помня от един мастър шеф белеха и рязаха картофи за пържене ... всички трябваше да са еднакви по дебелина, дължина и да са прави | | | ... така че явно такъв е стандартът в по - изисканите заведения и той е искал да се покаже, че може

# 2 657
  • София
Днес си купих плодова салата. Като видях, че има грейпфрут и не можах да се сдържа.

# 2 658
  • София
А такова да не видя, грейпфрут имам предвид. Виж една баница в събота може и да си направя Joy

# 2 659
  • DE
Интересно тези дето го плюят дали ще ядат от баницата  newsm78

# 2 660
Абе, това с картофите за руската салата не ме изненадва. Аз колко коментари съм отнесла да начина на варене, рязане и размера на картофите за руска салата Joy както и научих че ако няма загар отгоре не е крем карамел Joy
Изобщо хора всякакви, ако му се получава вкусно нека си има своята лудост.

# 2 661
  • София
"Руската салата" , която в крайна сметка е френска. Руснаците си нямат хал хабер какво е това.

# 2 662
  • София
"Руската салата" , която в крайна сметка е френска. Руснаците си нямат хал хабер какво е това.
За руснаците е Оливие.Само ние и казваме руска.

# 2 663
  • София
А Оливие какъв е ? Французин, той я е създал.

# 2 664
  • Испания

Стига бе, скрийте я тази баница. Анатема! Кой ми сви библията?

Ааааааааа, не знам. Моята си е тук до плитките с чесън.

Да видим наглеците в къщата как ще мляскат баница!

# 2 665
Да се изкажа и аз:
Ричото е прост, тъпоъгълен кретен, по-нисш е дори от амеба, а амбициите му са до стратосферата, малоумник, блок ще строи, че той нищо не прави като хората.... Ще си остане прост инструктор и дотук, ако не му харесва да се качва на влакчето и у Мадан, нещастник.

# 2 666
Дори Пацо успя да си намери половинка, при това такава, която изглежда симпатична на пръв поглед(не я познавам, виждала съм я само на снимка по сайтовете, затова не коментирам повече). Ричко със сигурност ще открие подходящата жена, особено пък, като заяви, че ще й дава по 2000лв джобни Wink

# 2 667
Ей, прави - струва и в кухните ни се намърда Кулагин!
И аз така режа картофите за руска салата.
Сега да не решите, че харесвам Кули! Не, още ми е противен. Но предвид баницата и салатата, може да преосмисля отношението си, но само към кулинарната страна от особата му.
Че то ние с него сме били естети! Ти да видиш!

# 2 668
Факт, но каква ще бъде е друг въпрос, тези са ясни.Kissing Heart
Аз и до спирката на метрото няма да ида с този, ще ме е срам след случилото се от снощи, а той кой знае колко се мисли за велик, гном неден.

# 2 669
О, за всеки влак си има пътници. Ама да не се размножава, ако може....

Общи условия

Активация на акаунт